İzleyeceğin kişiler izlemediyse 8.kere izle yine zevk alırsın XdInterstellar'ı 6-7 kere izledim
3.kere izlet onlaraOnlara da izlettim 2 kere
Şaka Maka tam bı başyapıt,herkes en az 2kere izlemiştirOnlara da izlettim 2 kere
Mission: Impossible - Fallout (2018 bakabilirsinInception daha yeni izledim ya yine de sağol
nasılmış farklı bişiler öneriyim mi?Inception daha yeni izledim ya yine de sağol
Sapım hocam ben senin gibi yakışıklı değil herkes bir şey seçtik bakalım izleyeceğiz şimdiAilecek film izlenmiyor biz çok denedik olmuyor herkesin ilgi duyduğu konular vs farklı olunca atışma oluyor en iyisi tek başına ya da kız arkadaşınla izlemek
buldum hocam sağol diğerlerini başka zaman izlerimMission: Impossible - Fallout (2018 bakabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
nasılmış farklı bişiler öneriyim mi?
Benimde kız arkadaşım yok hatta uzun zamandır yok olmak zorunda değil ailecek biz anlaşamıyoruz ya onların izlediği şeyler bana saçma geliyor benim izlediklerim onlara o yüzden ben alıyorum tabletimi gidiyorum yatağıma tek başıma açıp izliyorumSapım hocam ben senin gibi yakışıklı değil herkes bir şey seçtik bakalım izleyeceğiz şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
buldum hocam sağol diğerlerini başka zaman izlerim
Tablet de yokBenimde kız arkadaşım yok hatta uzun zamandır yok olmak zorunda değil ailecek biz anlaşamıyoruz ya onların izlediği şeyler bana saçma geliyor benim izlediklerim onlara o yüzden ben alıyorum tabletimi gidiyorum yatağıma tek başıma açıp izliyorum
O zaman onlar yatınca git izleTablet de yok