Play Store bile yok tablette ne anlatıyorsun hala?Deneyimlemediğin şeyler hakkında konuşma yasaklıyorum. Karşında 40 takla atmayan sadece 5 dakika 1 defaya mahsus uğraşıp ve birdaha hiçbir sorunla karşılaşmayan birisi var anladınmı ?
Play Store bile yok tablette ne anlatıyorsun hala?Deneyimlemediğin şeyler hakkında konuşma yasaklıyorum. Karşında 40 takla atmayan sadece 5 dakika 1 defaya mahsus uğraşıp ve birdaha hiçbir sorunla karşılaşmayan birisi var anladınmı ?
Play Store bile yok tablette ne anlatıyorsun hala?
Kasma, donma, gecikme yaşıyor musunuz? Kalemle bir şey yazıp çizerken gecikmesi var mı kalemin hassasiyeti nasıl kalemi nasıl? Ayrıca kendi içinden klavye çıkıyormuş o klavye nasıl?60hz apple ekranı almak bana saçma gelirdi açıkçası
2 yıllık huawei matepad air deneyimlerimden şunu söyleyebilirim.
kutudan çıktığı ile şuan arasında ne bir performans farkı nede yavaşlama söz konusu değil
huawei i gönül rahatlığı ile öneririm
telefonunun ne olduğu çok önemli bu konuda
ama papermate ekran tek başına bir öğrenci için yeterli bir sebep
Kullanıcı olarak yorumumKasma, donma, gecikme yaşıyor musunuz? Kalemle bir şey yazıp çizerken gecikmesi var mı kalemin hassasiyeti nasıl kalemi nasıl? Ayrıca kendi içinden klavye çıkıyormuş o klavye nasıl?
Anladım. Bu tablet de gayet iyiymiş ama xiaomi pad 7, honor pad v9 veya 10, ve huawei arasında kaldım. 3ü de iyi tabletler nasıl ayırt edeceğimi bilmiyorum.Kullanıcı olarak yorumum
1 Kasma donma gecikme asla yaşamadım akıcılıgına hayran kaldım tabletin.
2 Kalemi gerçekten başarılı diğer markalara göre önde.(kalite , yazım hissiyatı vb.)
3 Klavyeside hoş minimal bir klavye bana çok rahatlık sağladı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2 Arkadaşıma daha aldırdım pişman değiller. Bazı lavuklar daha hayatında hiç ellemediği tablet hakkında konuşup yorum yapıyor kulaktan dolma bilgilerle laf dalaşına giriyorlar onlara çok takılmayın , popüler kültürün KÖLELERİ olmuşlar sadece samsung appleden başka marka bildikleri yok.
Pad 7 donanımı güzel alınabilir tablet , alacaksanız kalem klavye ile geliyormu bi kaynak bulamadım ama eğer gelmiyorsa. 4600 klavye ve 3500 kalem o civarlarda bunu göze alın.Anladım. Bu tablet de gayet iyiymiş ama xiaomi pad 7, honor pad v9 veya 10, ve huawei arasında kaldım. 3ü de iyi tabletler nasıl ayırt edeceğimi bilmiyorum.
bütçenin çok altında ayrıca alacak varsa çocuklar için uygun bir tablet.tab a9+
Çocuklar artık beğenmiyor onları biizmdkde tab S10 var o bile takılıo lakin not defteri pdf işlerinin harika yapıyor oyun için değil ama .bütçenin çok altında ayrıca alacak varsa çocuklar için uygun bir tablet.
s10FE dir o muhtemelen ama pdf not defteri için fazlasıyla yeterli.Çocuklar artık beğenmiyor onları biizmdkde tab S10 var o bile takılıo lakin not defteri pdf işlerinin harika yapıyor oyun için değil ama .
Pad 7 kalemi 2200 TL imiş, klavye benim için ne kadar işlevsel olur bilmiyorum yani olup olmaması çok farkeder mi emin değilim.Pad 7 donanımı güzel alınabilir tablet , alacaksanız kalem klavye ile geliyormu bi kaynak bulamadım ama eğer gelmiyorsa. 4600 klavye ve 3500 kalem o civarlarda bunu göze alın.
honor pad v9 zaten huaweinin bir markası olduğu için huaweiye çok benzer olur(işlemci honorda daha iyi) ama tek eksisi klavye ve kaleminin piyasada ayrı olarak satılmaması yani klavye veya kalemde sorun çıkarsa yenisini alamayabilirsiniz.
huawei 11.5 2025 öneririm bende farklı bir modelini kullanıyorum klavye kalem dahil gelmesi güzel.
aklınıza takılan soru olursa yazın.
kalem hissiyatı çok güzel donma kasma gecikme vs. yokKasma, donma, gecikme yaşıyor musunuz? Kalemle bir şey yazıp çizerken gecikmesi var mı kalemin hassasiyeti nasıl kalemi nasıl? Ayrıca kendi içinden klavye çıkıyormuş o klavye nasıl?
Ayrıca huawei matepad 11.5 alsam ne kadar süre beni kasma donma gecikme vb. olmadan ilk hali gibi götürür merak ediyorum. Uzun süre sorun yaşamadan kullanmak istiyorum.Pad 7 kalemi 2200 TL imiş, klavye benim için ne kadar işlevsel olur bilmiyorum yani olup olmaması çok farkeder mi emin değilim.