Ders, film, dizi için tablet önerisi.

Ayrıca huawei matepad 11.5 alsam ne kadar süre beni kasma donma gecikme vb. olmadan ilk hali gibi götürür merak ediyorum. Uzun süre sorun yaşamadan kullanmak istiyorum.
+2 yıl kutudan çıktığı gibi
normal seneryoda da 5 yıl tık demez diye düşünüyorum
ama ömrü dersen 10 yıl bile gider tablet sonuçta

Ayrıca huawei matepad 11.5 alsam ne kadar süre beni kasma donma gecikme vb. olmadan ilk hali gibi götürür merak ediyorum. Uzun süre sorun yaşamadan kullanmak istiyorum.
uzun süre 0 donma götürür tahminim min 5 yıl max bilemiyorum

uzun süre 0 donma götürür tahminim min 5 yıl max bilemiyorum
Hocam huawei google uygulamalarını gbox üzerinden çalıştırdığı için emülatör mantığıyla çalıştığı için açma gecikmesi oluyormuş, bazı uygulamalarda yenileme hızı düşüyormuş ve youtube'da çözünürlük ayarlamada sorun yaşanıyormuş. Çökme sorunları da duydum. Bunlarla ilgili hiç sorun yaşadınız mı?

Hocam huawei google uygulamalarını gbox üzerinden çalıştırdığı için emülatör mantığıyla çalıştığı için açma gecikmesi oluyormuş, bazı uygulamalarda yenileme hızı düşüyormuş ve youtube'da çözünürlük ayarlamada sorun yaşanıyormuş. Çökme sorunları da duydum. Bunlarla ilgili hiç sorun yaşadınız mı?
kaç kere daha demem gerekiyor Gbox çöpü kullanılmaz diye ? bu dediklerinizin hepsi microG ile düzeliyor yerel bir şekilde google servisleri indirilebiliyor sorun yaşamadım çökme falanda yaşamadım. microG kurucaksınız 1 defalıgına sonrasında google ambargosu yokmus gibi kullanın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben çözünürlükte sorun yaşamıyorum 2-4k falan açabiliyorum video ileteyim isterseniz

2-3 yılda biterden kastınız nedir? Ayrıca ekosisteminin büyük olması dışında ipad almak için bir sebep göremiyorum, işlemcisi daha kötü, yenileme hızı da 60hz. Şuan için Xiaomi pad 7, Honor pad 10 ve Huawei matepad 11.5 arasında kaldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Huawei'ye sıcak bakıyordum ancak sanırım google uygulamalarını desteklemiyormuş. Yani google hizmetleri yeni huawei cihazlarda kullanılamıyormuş. Bunu nasıl çözdünüz? Çok büyük bir dezavantaj değil mi?
İşlemcisi kötü değil saydığın modellerden ve telefon konusunda Apple geri kalmış olsada hala MacBook ve iPad ile alanlarının en iyisini üretiyor senin tercihin tabi ama çoğu android cihaz 2.yıldan sonra eski performansını vermiyor

İşlemcisi kötü değil saydığın modellerden ve telefon konusunda Apple geri kalmış olsada hala MacBook ve iPad ile alanlarının en iyisini üretiyor senin tercihin tabi ama çoğu android cihaz 2.yıldan sonra eski performansını vermiyor
bütçe sorunu da var. en fazla taş çatlasın 18k verebilirim ve orta-düşük arası ipad tabletler bile kalemiyle 20kyı geçiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,293
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri