Neler Yeni

Bugün ful yattım ve tüm gece benim

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bugün anlamsızca üstümde çok ağır bir yük vardı ve ful yattım. Ama harbiden ful yattım. Yani tüm gün. Bütün gün.
Şu an ne yapabilirim? Oyun oynayayım diyorum da hangisini oynayayım bilmiyorum. Yani oyunun açılması sinematikler falan sıkar.
Siz ne yapabilirim?

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,690
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Bugün anlamsızca üstümde çok ağır bir yük vardı ve ful yattım. Ama harbiden ful yattım. Yani tüm gün. Bütün gün.
Şu an ne yapabilirim? Oyun oynayayım diyorum da hangisini oynayayım bilmiyorum. Yani oyunun açılması sinematikler falan sıkar.
Siz ne yapabilirim?
Patlat bi 31 keyfin yerine gelsin

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
Bilmem ki neredeyim, belki de gördüğün her yerde ?
İsim
Tony Montana
Patlat bi 31 keyfin yerine gelsin
Adam haklı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siz ne yapabilirim?
Dizi izleyebilirsin sürükleyici bir dizi. Ya da CS:GO, Valo gibi oyunlar oynayabilirsin.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kardeşim tüm gün nasıl yatıyorsunuz anlamış değilim ben 5/6 saatten fazla yatamıyorum fazla yatınca rahatsız hissediyorum ve yorgun oluyorum az uyursam dinç oluyorum bilmiyorum ben mi böyleyim sırf

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim tüm gün nasıl yatıyorsunuz anlamış değilim ben 5/6 saatten fazla yatamıyorum fazla yatınca rahatsız hissediyorum ve yorgun oluyorum az uyursam dinç oluyorum bilmiyorum ben mi böyleyim sırf
Uyumaktan nefret ediyorum. Ama uykum geliyor.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Sıkıntı var demek ki böyle tüm gün uyku mu olur demir eksikliği ve B12 eksikliği var muhtemelen sende
Onlar var zaten. Artı psikiyatrik ilaçlar da cabası.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anime seviyorsan anime izle derim öneride bulunabilirim. Bunları da beğemiyorsan yemek videoları falan izleyebilirsin yemek yaparken yararlı oluyor, şahsen ben geceleri FPS oyunlarından baya zevk alıyorum ama sabah oynayınca zevk almıyorum.
FPS ne oynayabilirim? Hunt: Showdown seviyorum sadece ama onun için de arkadaş bulamıyorum.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Onlar var zaten. Artı psikiyatrik ilaçlar da cabası.
O belli zaten paylaştığın şeylerden psikolojik olarak destek aldığın belli kötü amaçla söylemiyorum yanlış anlama belli oluyor çünkü sürekli psikoloji ile ilgili şeyler paylaşıyorsun

Top Bottom