Neler Yeni

Bugün ful yattım ve tüm gece benim

Checkmate

80+ Silver
Onlar var zaten. Artı psikiyatrik ilaçlar da cabası.
Mesaj otomatik birleştirildi:

FPS ne oynayabilirim? Hunt: Showdown seviyorum sadece ama onun için de arkadaş bulamıyorum.
Ben pek ofline fps oynamıyorum ama Rainbow 6 ve CS GO, Valorant , Escape From Tarkov, Pubg önerebilirim

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Ben pek online fps oynamıyorum ama Rainbow 6 ve CS GO, Valorant , Escape From Tarkov, PUBG önerebilirim
Hunt: Showdown seviyorum ben. Ama adam yok. TR de bu oyunu oynayan çok az insan var. Türkler kalite bilmiyor :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Arkadaş öneri yok mu ya?

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,457
İsim
Emre
Pc oyunları oyna sıkıldığın zaman yeni bir mini diziye başla. The chernobly, the queen gambit tavsiye ederim. Çghb 1 2 popüler bölümleri izliyebilirsin

Kara*

80+ Silver
Kardeşim tüm gün nasıl yatıyorsunuz anlamış değilim ben 5/6 saatten fazla yatamıyorum fazla yatınca rahatsız hissediyorum ve yorgun oluyorum az uyursam dinç oluyorum bilmiyorum ben mi böyleyim sırf
Ben de eskiden senin gibiydim 5/6 saat yetiyordu ama yaş ilerlemeye başlayınca baya ciddi olduğunu fark ettim, tabi kişiden kişiye değişir ama fazla uykumu alamadığım zaman baya böyle gün içinde okul olsun iş olsun sırt kemiklerim baya ağrı yapıyordu. Sonra düzenli 7/8 saat ve gün içinde boşluk bulursam ufak ufak uyumaya alıştırdım kendimi daha iyi hissetmeye başladım.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ben de eskiden senin gibiydim 5/6 saat yetiyordu ama yaş ilerlemeye başlayınca baya ciddi olduğunu fark ettim, tabi kişiden kişiye değişir ama fazla uykumu alamadığım zaman baya böyle gün içinde okul olsun iş olsun sırt kemiklerim baya ağrı yapıyordu. Sonra düzenli 7/8 saat ve gün içinde boşluk bulursam ufak ufak uyumaya alıştırdım kendimi daha iyi hissetmeye başladım.
26 yaşıma giricem maksimum 6 saat bana yetiyor gayet kişiden kişiye değişir Ayn

3.George

80+ Bronze
Kardeşim tüm gün nasıl yatıyorsunuz anlamış değilim ben 5/6 saatten fazla yatamıyorum fazla yatınca rahatsız hissediyorum ve yorgun oluyorum az uyursam dinç oluyorum bilmiyorum ben mi böyleyim sırf
Valla bende senle aynıyım. Pek uyumayı sevmem, çok uyursamda her yerim ağrır. Ona rağmen ne kadar erken kalkarsam kalkayım geceleri sabah ediyorum. Bu da biraz benim pc bağımlılığımla alakalı.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Valla bende senle aynıyım. Pek uyumayı sevmem, çok uyursamda her yerim ağrır. Ona rağmen ne kadar erken kalkarsam kalkayım geceleri sabah ediyorum. Bu da biraz benim pc bağımlılığımla alakalı.
Olabilir bende PC vs yok film izliyorum çok fazla gece 1:30 / 2 de vs de yatıyorum sabah 7:30 da kalkıyorum

TahinPekmez

80+ Silver

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
716
İsim
Musa ÖZ
Bugün anlamsızca üstümde çok ağır bir yük vardı ve ful yattım. Ama harbiden ful yattım. Yani tüm gün. Bütün gün.
Şu an ne yapabilirim? Oyun oynayayım diyorum da hangisini oynayayım bilmiyorum. Yani oyunun açılması sinematikler falan sıkar.
Siz ne yapabilirim?
Dalga geçme ama attack on titan izle. Bende tüm gün uyuduğum bir günün gecesinde başlamıştım. Çok ayrı bir atmosferi, havası var.

Top Bottom