Arama sonuçları: *

1. DerratiX

Öneri Anime kızlı anime önerisi

Mayo Chiki!
  2. DerratiX

Kısa/Saracak Anime önerisi

Elfen Lied tavsiye ederim dram seviyorsan
  3. DerratiX

Kısa/Saracak Anime önerisi

Youjo Senki
  4. DerratiX

Yardım Bu animeyi nerden izleyebilirim?

Netflixte var.
  5. DerratiX

Öneri Animeye yeni atılmış birisi için anime önerisi

Kaguya samada hiçbir şey olmadığı için ben kanser oldum eğer sende ilişkinin neredeyse hiç ilerlemediği ilişkileri sevmiyorsan onu izlemeni önermem bu arada. 1 sezon izledim güzel, 2. sezon bir şeyler olur ne bileyim yakınlaşırlar falan dedim hiç olmadı. 2. sezonu da hayasaka hatrına izledim 3...
  6. DerratiX

Hocam animeler arası boşluk koysanız akıl sağlığımı kaybettim de okurken
  7. DerratiX

Akame ga killde romance ve comedy değil haberin olsun... :D
  8. DerratiX

Bence de izleme. Ama izleyeceksen Clannad önerebilirim. Ecchi ve harem genreleri senin için uygunsa Mayo Chiki! önerebilirim.
  9. DerratiX

Kaliteli film önerisi

Çekim ve renkler olarak Kobayashi-san Chi no Maid Dragon baya üst düzey. Ona bakabilirsin.
  10. DerratiX

Anime beni neden sarmıyor?

slap fighting championship izlerim daha iyi
  11. DerratiX

Size Göre Top 5 Anime

Ben seni anladım hocam anormallik sana saçma geliyor sanırım. Bende anormallik sevdiğimden o seri hoşuma gitmişti. CGDCT türünü biliyorsan onun animelerini seversin büyük ihtimalle. Şuanda aktif olarak 1 tane isekai izliyorum o da Overlord. MMORPG evreninde geçtiğinden ve bende MMORPG evrenini...
  12. DerratiX

Size Göre Top 5 Anime

fanservice laneti hakkında dediğin her şeye katılıyorum sırf fanservice olsun diye yok ediliyor animelerin yarısı dediğin isekai türü tanımını beğendim ama her tür öyle değil be aga. Youjo senki var mesela ana karakter tanrıya inanmıyor hiçbir zaman, sonra tanrı onu öldürüp 1. dünya ve 2...
  13. DerratiX

Size Göre Top 5 Anime

Size göre 20 yaşındaki kişi monoton bir şekilde çalışıp türk dizileri mi izlemeli hocam? Türkiye anime kitlesini boşver hocam. Türkiye anime kitlesinin %99'u zaten nefret edilesi cringe insanlar. Takma onları bile kafana sen yorulursun. Gününün çoğunu tiktokta falan geçirip animelerdeki...
  14. DerratiX

Size Göre Top 5 Anime

https://myanimelist.net/anime/39535/Mushoku_Tensei__Isekai_Ittara_Honki_Dasu/reviews adam akıllı bunu çocuk yazmış diyebileceğim bir review yok. 1659544705 Hocam size göre hangi animeleri 20 yaş ve üstünde kişiler izlemeli?
  15. DerratiX

Size Göre Top 5 Anime

sadece mushoku tensei ve Tensuraya 14-16 yaş kitlesine hitap ediyor demeni doğru bulmadım hocam. Sono bisque, kaguya-sama, kanojo okarishimasu, saikin yatotta gibi animelerin yanında 14-16 yaş ile alakası yok onların. Ki mushuko tenseinin direkt +17 tagı var. Bir made in abbys kadar vahşet dolu...
  16. DerratiX

Size Göre Top 5 Anime

hani arkadaşın dediği animelerden 20 kat daha fazla 14-16 yaş ergen kitlesine hitap eden anime varda, onları izlemediğin için bilgin mi yok diye soruyorum. Yoksa Jojo bleach ve berserk iyi animeler zaten. İzleyenlerede saygım var
  17. DerratiX

Size Göre Top 5 Anime

sen berserk ve jojo izleyen adam mısın usta birde bleach
  18. DerratiX

Size Göre Top 5 Anime

25 eylülde filmi çıkacak ama hikayenin devamı değil sanırım? MAL sequel olarak değilde Other olarak listelemiş.
  19. DerratiX

Size Göre Top 5 Anime

Hepsini bir sıraya koyamam ama 5 tane yazayım. Mirai Nikki Tensei Shitara Slime Datta Ken Serial Experiments Lain Youjo Senki Kobayashi-San honorable mention, Overlord. 2. sezonunun yarısı gerçekten sıkıcı olmasa Serial Experiments Lain yerine onu yazardım
  20. DerratiX

Animasyon Filmi Önerisi?

herkesin bayıldığı ama benim boş bulduğum genre olan only romantic-drama filmlerini izleyebilirsin. bkz. Koe no Katachi. bkz. Kimi no na wa bkz. Tamako love story Ya da şuna bakabilirsin. Sen to Chihiro no kamikakushi. Güzel diye biliyorum bu.
Top Bottom