Neler Yeni

Size Göre Top 5 Anime

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
''Baya kötü liste, anime izlediğine emin misin?''
''Tecrübeden kastın nedir? Hepsi 14-16 yaşındaki asosyal erkeklere hitap eden popüler kültür animeleri. Vinland saga ayıp olmasın diye araya sıkışmış resmen.''

Kişisel olarak hakaret etmemişsin belli ama iğnelemek ve kalp kırmak için illa hakaret etmene gerek yok umarım farkındasındır? Öznel düşüncen olabilir fakat öznel düşüncen de olsa başkalarını kırmaya hakkın yok dostum.
Dediğimden kim üstüne alındıysa kendini düzeltsin, cidden asosyal ve popüler kültür kölesi bir insansa kendini düzeltebilir. Bunlar hoş şeyler mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

sen berserk ve jojo izleyen adam mısın usta birde bleach
Sende istediğin animeye laf söyleyebilirsin. Sıkıntı yok, fikirlerini duymak hoşuma gider.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,176
İsim
Murat Orhan
Dediğimden kim üstüne alındıysa kendini düzeltsin, cidden asosyal ve popüler kültür kölesi bir insansa kendini düzeltebilir. Bunlar hoş şeyler mi?
Söylediğin iki şeyin bağlı olması bile çok düşük bir ihtimal. Berserk izleyen birine ''Sen kılıçla insan doğramaya meyillisin git kendini düzelt'' demekle bir farkı yok neredeyse. Nasıl dizi ve filmler kategoriye göre ayrılıyorsa burada da aynı şey geçerli. Biri aksiyon sever biri bilim kurgu, biri doğaüstü güç sever başkası hayattan kesitler. Burada sorun birinin üstüne alıınıp alınmaması değil, eleştiri tarzının kaba ve sert olması.

Ayrıca karşındaki insanı tanımadan sadece izlediklerine göre onun karakteristik özelliğini veya gerçekte nasıl biri olduğunu belirlemeni doğru bulmuyorum. Bu düpedüz önyargı.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

Sende istediğin animeye laf söyleyebilirsin. Sıkıntı yok, fikirlerini duymak hoşuma gider.
hani arkadaşın dediği animelerden 20 kat daha fazla 14-16 yaş ergen kitlesine hitap eden anime varda, onları izlemediğin için bilgin mi yok diye soruyorum. Yoksa Jojo bleach ve berserk iyi animeler zaten. İzleyenlerede saygım var

Söylediğin iki şeyin bağlı olması bile çok düşük bir ihtimal. Berserk izleyen birine ''Sen kılıçla insan doğramaya meyillisin git kendini düzelt'' demekle bir farkı yok neredeyse. Nasıl dizi ve filmler kategoriye göre ayrılıyorsa burada da aynı şey geçerli. Biri aksiyon sever biri bilim kurgu, biri doğaüstü güç sever başkası hayattan kesitler. Burada sorun birinin üstüne alıınıp alınmaması değil, eleştiri tarzının kaba ve sert olması.
Popüler kültürü sevdalısı insan, toplumda en çok ne seviliyorsa insanların arasında kabul görmek için onu izler, onun için aksiyon, bilim kurgu fark etmez. Benim dediğim kendi fikirleri olsun yetersen. Eleştiri tarzımda böyle rahatsız olduysanız kusura bakmayın. Bilmiyorum forumda engelleme var mı ama istersen engelleyebilirsin. İyi Forumlar.

hani arkadaşın dediği animelerden 20 kat daha fazla 14-16 yaş ergen kitlesine hitap eden anime varda, onları izlemediğin için bilgin mi yok diye soruyorum. Yoksa Jojo bleach ve berserk iyi animeler zaten. İzleyenlerede saygım var
Listedeki çoğu animeye göz attım ve hoşuma gitmedi, abi bu çizim tarzı ne? kız gibi bu ya diyecek bir insan değilim. Yani sırf sevdiği için o tarzı izliyorsa bir şey diyemem. Animelerin hitap ettiği yaş kitlesi az çok belli zaten. Bunlar kendi fikirlerim, alınmayın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,176
İsim
Murat Orhan
Popüler kültürü sevdalısı insan, toplumda en çok ne seviliyorsa insanların arasında kabul görmek için onu izler, onun için aksiyon, bilim kurgu fark etmez. Benim dediğim kendi fikirleri olsun yetersen. Eleştiri tarzımda böyle rahatsız olduysanız kusura bakmayın. Bilmiyorum forumda engelleme var mı ama istersen engelleyebilirsin. İyi Forumlar.

Listedeki çoğu animeye göz attım ve hoşuma gitmedi, abi bu çizim tarzı ne? kız gibi bu ya diyecek bir insan değilim. Yani sırf sevdiği için o tarzı izliyorsa bir şey diyemem. Animelerin hitap ettiği yaş kitlesi az çok belli zaten. Bunlar kendi fikirlerim, alınmayın.
Engellemeye lüzum yok sadece tatlı bir dille uyarmak istemiştim hatam olduysa kusura bakma.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

sadece mushoku tensei ve Tensuraya 14-16 yaş kitlesine hitap ediyor demeni doğru bulmadım hocam. Sono bisque, kaguya-sama, kanojo okarishimasu, saikin yatotta gibi animelerin yanında 14-16 yaş ile alakası yok onların. Ki mushuko tenseinin direkt +17 tagı var. Bir made in abbys kadar vahşet dolu değil ama yinede ergenlere hitap etmiyor.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
ben hayatımda ilk izlediğim anime tsubasa bakugan dı geçen netflixten kurokonun basketbolunu açtım aşırı sardı best diyebilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Enes bk
Sadece istatistik oluşturmak istiyorum:

1) A Slient Voice (Beni ağlatan tek anime.)

2) Weathering With You (Ne anlatsam spoiler gibi olur)

3) Erased (Keşke unutup tekrar izleseydim diyorum.)

4) Your Name. (2 defa bitirip 3. ye başlayacağım ama yine beğenip tam anlamayacağıma eminim.

5) Death Note (Tek günde bitirip kendimi yırttığım o anime. Seveni için 1. sırada.)

My besr
Çok var ya siralayamiyorum ama illa ki siralayacaksam

1-)Demon Slayer
2-)Death Note
3-)Attack on Titan
4-)Code Geass
5-)Dororo

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ahmet şahin
sadece mushoku tensei ve Tensuraya 14-16 yaş kitlesine hitap ediyor demeni doğru bulmadım hocam. Sono bisque, kaguya-sama, kanojo okarishimasu, saikin yatotta gibi animelerin yanında 14-16 yaş ile alakası yok onların. Ki mushuko tenseinin direkt +17 tagı var. Bir made in abbys kadar vahşet dolu değil ama yinede ergenlere hitap etmiyor.
+17 tagı olsa bile animenin yorumlarına bakarsan yaş kitlesini anlayabilirsin.

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
attack on titan--one piace--- dragon ball

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular