Neler Yeni

Size Göre Top 5 Anime

fanservice laneti hakkında dediğin her şeye katılıyorum sırf fanservice olsun diye yok ediliyor animelerin yarısı

dediğin isekai türü tanımını beğendim ama her tür öyle değil be aga. Youjo senki var mesela ana karakter tanrıya inanmıyor hiçbir zaman, sonra tanrı onu öldürüp 1. dünya ve 2. dünya savaşının karışımı olduğu bir evrende kendisine inandırmak için acı çektiriyor.
Maalesef dediğin seriyi okumadım belki diğer isekailer kadar kötü değildir hikayesi güzel gözüküyor girip sayfalarına göz gezdirdim klasik isekai kızını gördüm 1. ve 2. dünya savaşının ortasında öyle bir karakter görsem seriden soğurdum. ben okuduğum serilerde Lore'a ve evren tasarımına çok önem veririm bu yüzden isekai serileri okuyamıyorum ciddi serilere ara verdiğimde Yotsubata to, Usagai Drop gibi daha tatlı yaşamdan kesitler serilerini okuyorum.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Maalesef dediğin seriyi okumadım belki diğer isekailer kadar kötü değildir hikayesi güzel gözüküyor girip sayfalarına göz gezdirdim klasik isekai kızını gördüm 1. ve 2. dünya savaşının ortasında öyle bir karakter görsem seriden soğurdum. ben okuduğum serilerde Lore'a ve evren tasarımına çok önem veririm bu yüzden isekai serileri okuyamıyorum ciddi serilere ara verdiğimde Yotsubata to, Usagai Drop gibi daha tatlı yaşamdan kesitler serilerini okuyorum.
Ben seni anladım hocam anormallik sana saçma geliyor sanırım. Bende anormallik sevdiğimden o seri hoşuma gitmişti. CGDCT türünü biliyorsan onun animelerini seversin büyük ihtimalle.
Şuanda aktif olarak 1 tane isekai izliyorum o da Overlord. MMORPG evreninde geçtiğinden ve bende MMORPG evrenini sevdiğinden hoşuma gidiyor.
Ama içinde yine fan service var çok olmasada. Artık animeler zevkle yazılan bir mangayı dizileştirmek/filmleştirmek ve seslendirmek yerine parası için yapılıyormuş gibi geliyor sırf o fanservice yüzünden :/

Ben seni anladım hocam anormallik sana saçma geliyor sanırım. Bende anormallik sevdiğimden o seri hoşuma gitmişti. CGDCT türünü biliyorsan onun animelerini seversin büyük ihtimalle.
Şuanda aktif olarak 1 tane isekai izliyorum o da Overlord. MMORPG evreninde geçtiğinden ve bende MMORPG evrenini sevdiğinden hoşuma gidiyor.
Ama içinde yine fan service var çok olmasada. Artık animeler zevkle yazılan bir mangayı dizileştirmek/filmleştirmek ve seslendirmek yerine parası için yapılıyormuş gibi geliyor sırf o fanservice yüzünden :/
Bende dediğin sebeplerden ötürü anime izlemeyi bıraktım One Piece, Naruto, Bleach, Cowboy Bebop, Fmab, Slum Dunk gibi klasik animeler dışında pek fazla anime izlemişliğim yoktur manga okurum sık sık Seinen animelerin bile anime uyarlamalarını beğenmiyorum o vahşet havasını veremiyorlar.

Wizja

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Berat
1.One piece
2.Clannad Afterstory
3.Toradora
4.Banana fish
5. 91 days yada oregairu bilemedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Recep Karataş
''Baya kötü liste, anime izlediğine emin misin?''
''Tecrübeden kastın nedir? Hepsi 14-16 yaşındaki asosyal erkeklere hitap eden popüler kültür animeleri. Vinland saga ayıp olmasın diye araya sıkışmış resmen.''

Kişisel olarak hakaret etmemişsin belli ama iğnelemek ve kalp kırmak için illa hakaret etmene gerek yok umarım farkındasındır? Öznel düşüncen olabilir fakat öznel düşüncen de olsa başkalarını kırmaya hakkın yok dostum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çaldım bunu güzel floodmuş :D
Oğlum çok komik flood lan valla yemin ediyorum baya komik çok üst düzey bir flood bu ya. Bunun düzeyini millette öğrenmesi lazım. Fazla komik yani mesela bazı floodlar yazıyorlar bu kadar komik değil. Ben buna şimdi gülüyorum ya yarın buna gülemiyorum diye üzüleceğim kendim. Hani genel olarak baktığında flood şeylerine çok üst düzey kalıyor bu flood. Lan biraz az komik yap da gülmekten altımıza sıçmayalım. Yani biraz az komiğini yap bunun yine güleceğim. Çıkalım dağların başına hep beraber halay çekerek bu flooda gülelim yani bu floodun karşılığı çok daha kaliteli floodların önünü de açar bu. Ülke olarak kalkınırız yani. Sen bir uçak kirala, arkasına yaz bu floodu; yedi düvel gülsün buna. Sen bu floodu yaz, Afrika'daki çocuklar açlıktan ölmesin yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,952
Üyeler
160,914
Son üye
AlperenBlt
Top Bottom