Neler Yeni

Size Göre Top 5 Anime

1. sıraya mirai nikki koyan adamla olur usta
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adamın sevdiği animelere laf etmişsin bu yüzden yazdım. Yüzlerce seri bitirmeme rağmen Mushoku tensei benim de listemde var. hikaye bakımından isekailerin içinde farklı bir yeri var.
Senin için öyle, genel izleyici için değil. Genel izleyiciden kastım 17-35 yaş arasındaki kitle için. Tokyo Revengers ne alaka anlayamadım, garip.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,018
İsim
Murat Orhan
Tartışma çıkarmaya çalışmıyorum ama yaptığın yanlış

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,018
İsim
Murat Orhan
Senin için öyle, genel izleyici için değil. Genel izleyiciden kastım 17-35 yaş arasındaki kitle için. Tokyo Revengers ne alaka anlayamadım, garip.
Popüler kültür lafına iğneleme yapmak için söylediğim birşeydi

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
1-Death Note
2-Naruto-Shippuuden
3-Charlotte
4-Tokyo Ghoul
5-Another

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,018
İsim
Murat Orhan
Usta ne kadar komiksin sen öyle bu doğuştan mı yoksa sonradan mı elde ettin?

Tartışma çıkarmak istemiyorsan, sessiz kalman yeterli olacaktır.
O halde ana konusu ''Kötüleme'' olmayan, tamamen öznel düşünceler içeren bir konuda gidipte başka birinin izlediklerini kötüleyip ona laf etmemelisiniz siz de.

Şu günlerde herkes hassas zaten. Boş bir sebepten ötürü kimseyi kırmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Eleştiriye açık bir konu olduğunu düşünmüyorum bunun.

O halde ana konusu ''Kötüleme'' olmayan, tamamen öznel düşünceler içeren bir konuda gidipte başka birinin izlediklerini kötüleyip ona laf etmemelisiniz siz de.
Öznel düşüncelere açıksan benim yorumumu neden eleştiriyorsun? Buda benim öznel düşüncem, burası bir forum yazdığın şeyleri onca insan görüyor cevaplıyor, mesajımda kimseye kişisel olarak hakaret etmedim, sıkıntın nedir tam anlayamadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Recep Karataş
Bunu komik bul

Şu günlerde herkes hassas zaten. Boş bir sebepten ötürü kimseyi kırmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Eleştiriye açık bir konu olduğunu düşünmüyorum bunun.
Az önce yaptığın yorumu gördüm ama keşke görmeseydim. Yoruma bakmadan önce ben ve bilim adamı arkadaşlarımla nükleer santralde her zamanki gibi test yapıyorduk. İşimize iyice odaklanmıştık ve dünyanın 40 yıllık enerjisini tam üretecekken üst kattan bir kahkaha duyduk. İlk başta birisinin öldüğünü veya delirdiğini sandık ama gülen kişi koşa koşa bizim olduğumuz kata indi ve telefonunu bize gösterdi. Telefonunda senin yorumun vardı ve yoruma baktıktan sonra aramızdan çoğu kişi gülme krizinden dolayı hayatını kaybetti. Ben de hunharca gülmeye başladım. Gülmekten dolayı depodaki uranyumu serbest bıraktım ve nükleer patlamaya sebep oldum. Umarım bir daha böyle mizah dolu yorum yapmazsın ve insanların hayatını tehlikeye atmazsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,018
İsim
Murat Orhan
''Baya kötü liste, anime izlediğine emin misin?''
''Tecrübeden kastın nedir? Hepsi 14-16 yaşındaki asosyal erkeklere hitap eden popüler kültür animeleri. Vinland saga ayıp olmasın diye araya sıkışmış resmen.''

Kişisel olarak hakaret etmemişsin belli ama iğnelemek ve kalp kırmak için illa hakaret etmene gerek yok umarım farkındasındır? Öznel düşüncen olabilir fakat öznel düşüncen de olsa başkalarını kırmaya hakkın yok dostum.

Bunu komik bul

Az önce yaptığın yorumu gördüm ama keşke görmeseydim. Yoruma bakmadan önce ben ve bilim adamı arkadaşlarımla nükleer santralde her zamanki gibi test yapıyorduk. İşimize iyice odaklanmıştık ve dünyanın 40 yıllık enerjisini tam üretecekken üst kattan bir kahkaha duyduk. İlk başta birisinin öldüğünü veya delirdiğini sandık ama gülen kişi koşa koşa bizim olduğumuz kata indi ve telefonunu bize gösterdi. Telefonunda senin yorumun vardı ve yoruma baktıktan sonra aramızdan çoğu kişi gülme krizinden dolayı hayatını kaybetti. Ben de hunharca gülmeye başladım. Gülmekten dolayı depodaki uranyumu serbest bıraktım ve nükleer patlamaya sebep oldum. Umarım bir daha böyle mizah dolu yorum yapmazsın ve insanların hayatını tehlikeye atmazsın.
Çaldım bunu güzel floodmuş :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Siri
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,994
Üyeler
160,920
Son üye
neresi