White_rose
80+
- Reaksiyon skoru
- 104
Atam sen yapmaSanırım
Atam sen yapmaSanırım
Senin için öyle, genel izleyici için değil. Genel izleyiciden kastım 17-35 yaş arasındaki kitle için. Tokyo Revengers ne alaka anlayamadım, garip.1. sıraya mirai nikki koyan adamla olur usta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Adamın sevdiği animelere laf etmişsin bu yüzden yazdım. Yüzlerce seri bitirmeme rağmen Mushoku tensei benim de listemde var. hikaye bakımından isekailerin içinde farklı bir yeri var.
Popüler kültür lafına iğneleme yapmak için söylediğim birşeydiSenin için öyle, genel izleyici için değil. Genel izleyiciden kastım 17-35 yaş arasındaki kitle için. Tokyo Revengers ne alaka anlayamadım, garip.
Ben animeci değilimAnimeci![]()
Anime bize ters erkek adam manga okurAtam sen yapma
Tartışma çıkarmak istemiyorsan, sessiz kalman yeterli olacaktır.Tartışma çıkarmaya çalışmıyorum ama yaptığın yanlış
Usta ne kadar komiksin sen öyle bu doğuştan mı yoksa sonradan mı elde ettin?Animeci![]()
O halde ana konusu ''Kötüleme'' olmayan, tamamen öznel düşünceler içeren bir konuda gidipte başka birinin izlediklerini kötüleyip ona laf etmemelisiniz siz de.Tartışma çıkarmak istemiyorsan, sessiz kalman yeterli olacaktır.
Öznel düşüncelere açıksan benim yorumumu neden eleştiriyorsun? Buda benim öznel düşüncem, burası bir forum yazdığın şeyleri onca insan görüyor cevaplıyor, mesajımda kimseye kişisel olarak hakaret etmedim, sıkıntın nedir tam anlayamadım.Usta ne kadar komiksin sen öyle bu doğuştan mı yoksa sonradan mı elde ettin?
O halde ana konusu ''Kötüleme'' olmayan, tamamen öznel düşünceler içeren bir konuda gidipte başka birinin izlediklerini kötüleyip ona laf etmemelisiniz siz de.
Bunu komik bulUsta ne kadar komiksin sen öyle bu doğuştan mı yoksa sonradan mı elde ettin?
Az önce yaptığın yorumu gördüm ama keşke görmeseydim. Yoruma bakmadan önce ben ve bilim adamı arkadaşlarımla nükleer santralde her zamanki gibi test yapıyorduk. İşimize iyice odaklanmıştık ve dünyanın 40 yıllık enerjisini tam üretecekken üst kattan bir kahkaha duyduk. İlk başta birisinin öldüğünü veya delirdiğini sandık ama gülen kişi koşa koşa bizim olduğumuz kata indi ve telefonunu bize gösterdi. Telefonunda senin yorumun vardı ve yoruma baktıktan sonra aramızdan çoğu kişi gülme krizinden dolayı hayatını kaybetti. Ben de hunharca gülmeye başladım. Gülmekten dolayı depodaki uranyumu serbest bıraktım ve nükleer patlamaya sebep oldum. Umarım bir daha böyle mizah dolu yorum yapmazsın ve insanların hayatını tehlikeye atmazsın.Usta ne kadar komiksin sen öyle bu doğuştan mı yoksa sonradan mı elde ettin?
O halde ana konusu ''Kötüleme'' olmayan, tamamen öznel düşünceler içeren bir konuda gidipte başka birinin izlediklerini kötüleyip ona laf etmemelisiniz siz de.
Şu günlerde herkes hassas zaten. Boş bir sebepten ötürü kimseyi kırmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Eleştiriye açık bir konu olduğunu düşünmüyorum bunun.
Çaldım bunu güzel floodmuşBunu komik bul
Az önce yaptığın yorumu gördüm ama keşke görmeseydim. Yoruma bakmadan önce ben ve bilim adamı arkadaşlarımla nükleer santralde her zamanki gibi test yapıyorduk. İşimize iyice odaklanmıştık ve dünyanın 40 yıllık enerjisini tam üretecekken üst kattan bir kahkaha duyduk. İlk başta birisinin öldüğünü veya delirdiğini sandık ama gülen kişi koşa koşa bizim olduğumuz kata indi ve telefonunu bize gösterdi. Telefonunda senin yorumun vardı ve yoruma baktıktan sonra aramızdan çoğu kişi gülme krizinden dolayı hayatını kaybetti. Ben de hunharca gülmeye başladım. Gülmekten dolayı depodaki uranyumu serbest bıraktım ve nükleer patlamaya sebep oldum. Umarım bir daha böyle mizah dolu yorum yapmazsın ve insanların hayatını tehlikeye atmazsın.