Neler Yeni

Kısa/Saracak Anime önerisi

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
valla finale bende baya laf attım da bence olayın gidişatı bile finalin kötülüğünü absorbe ediyor ya
evet gerçekten finalde çok fazla mantık hataları vardı bence üstüne çok daha dikkat çekebilecek bir final kesinlikle mümkündü

Batuitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Batu
Herkese Merhaba
uzun zamandır anime izleme perilerim üstümde fakat dizilerden animelerden cabuk sıkılan biriyim bunun için inanılmaz saracak veya kısa ama güzel bir anime önerebilir misiniz
knk code geas izlemediysen öneririm dün bititrdim çok hoş animeydi savaş mecha özel güçler fln var 2 sezon 50 bölüm toplam hell paradise da güzel bence yeni çıktı

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
knk code geas izlemediysen öneririm dün bititrdim çok hoş animeydi savaş mecha özel güçler fln var 2 sezon 50 bölüm toplam hell paradise da güzel bence yeni çıktı
tam olarak ne sevdiğimi bilmiyorum ama savaş temalı ful aksiyonsa eğer dediğin anime yarıda bırakabilirim cunku çok fazla anime izleyen biri değilim ama izlediğim zaman genelde dram temalı oluyor parastye erased gibi

Batuitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Batu
tam olarak ne sevdiğimi bilmiyorum ama savaş temalı ful aksiyonsa eğer dediğin anime yarıda bırakabilirim cunku çok fazla anime izleyen biri değilim ama izlediğim zaman genelde dram temalı oluyor parastye erased gibi
dramda var knk dur tam bakayım dram askeri bilim kurgu savaş mecha aksiyon süper güç

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Youjo Senki

Batuitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Batu
bende dram animesi izlemezdim full savaş animesi izlerdim ama çok sardı bu

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Elfen Lied tavsiye ederim dram seviyorsan

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Furkan Enes Kaplan
akudama drive ve akatsuki no yona

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,250
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
önerileriniz için teşekkürler, konu başlığına kısa yazmıştım fakat dün sabahlayınca animenin uzunlugunun bir şey değiştirmediğini fark ettim soruyu biraz değiştireyim. Gerçekten çok güzel oldugunu düşündüğünüz uzun veya kısa farketmeksizin önerebileceğiniz bir şeyler var mi? bu arada daha önceden de parasyte izlemiştim sanırım dram konulu animeleri daha çok seviyorum.
Erased gibi aynı tür istiyorsan yukarıda yazdıklarımı izleyebilirsin. Dram olarak müzikle aran varsa Shigatsu wa kimi no uso bakabilirsin, Clannad olabilir ilk sezonu slice of life ve eğlenceli 2. sezonu olan after story dram'ın zirvesidir. Re:Zero zaten dram üzerine kurulu zaman temalı ve aksiyonlu, attack on titan da olabilir o da bol aksiyonlu ve dramlı. Bu arada rahat 1000 anime izlemişimdir. Bence sen Re:Zero ya da Yakusoku no Neverland izle başlangıç için güzel animeler diye düşünüyorum Steins Gate mesela çok iyi ama biraz anime kültürünün olması lazım yoksa ilk bölümler sıkar.

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
Erased gibi aynı tür istiyorsan yukarıda yazdıklarımı izleyebilirsin. Dram olarak müzikle aran varsa Shigatsu wa kimi no uso bakabilirsin, Clannad olabilir ilk sezonu slice of life ve eğlenceli 2. sezonu olan after story dram'ın zirvesidir. Re:Zero zaten dram üzerine kurulu zaman temalı ve aksiyonlu, attack on titan da olabilir o da bol aksiyonlu ve dramlı. Bu arada rahat 1000 anime izlemişimdir. Bence sen Re:Zero ya da Yakusoku no Neverland izle başlangıç için güzel animeler diye düşünüyorum Steins Gate mesela çok iyi ama biraz anime kültürünün olması lazım yoksa ilk bölümler sıkar.
o zaman re zero dan başlıyorum sonrasında duruma göre steins gate e başlarım teşekkürler öneriler için <3

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
Kimetsu no yaiba. Görsel şölen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular