Neler Yeni

Kısa/Saracak Anime önerisi

HIGH SCHOOL DXD

Hala 5. sezon çıkmadı

önerileriniz için teşekkürler, konu başlığına kısa yazmıştım fakat dün sabahlayınca animenin uzunlugunun bir şey değiştirmediğini fark ettim soruyu biraz değiştireyim. Gerçekten çok güzel oldugunu düşündüğünüz uzun veya kısa farketmeksizin önerebileceğiniz bir şeyler var mi? bu arada daha önceden de parasyte izlemiştim sanırım dram konulu animeleri daha çok seviyorum.
Attack on titan hocam efsanedir.

hocam şu anda re.zero izliyorum biticek gibi yakında ondan sonra Steins Gate izlemeyi düşünüyorum izlediniz mi bu animeleri
izlemedim ben demon slayer, izliyorum aktif olarak. 1 sezon one punch man izledim ikisini de öneririm ama attack on titan hikaye vs olarak başka zaten ödülleri var. Ayrıca death note iyidir. Jujutsu kaisen de bakılabilir.

izlemedim ben demon slayer, izliyorum aktif olarak. 1 sezon one punch man izledim ikisini de öneririm ama attack on titan hikaye vs olarak başka zaten ödülleri var. Ayrıca death note iyidir. Jujutsu kaisen de bakılabilir.
death note filmini izlemiştim konusunu az cok biliyorum listemdeki animeler bittigi zaman bakarım mutlaka

Finali çok kötüydü bu arada.Beğendiysen biraz daha ciddi ilerleyen animelere bakmalısın.
gerçekten inanılmaz kötüydü çok daha heyecanlı muhteşem final yapılabilirdi kesinlikle ama sağlık olsun, bahsettiginiz animelerden bir kaç örnek verebilir misiniz?

gerçekten inanılmaz kötüydü çok daha heyecanlı muhteşem final yapılabilirdi kesinlikle ama sağlık olsun, bahsettiginiz animelerden bir kaç örnek verebilir misiniz?
Uzun süredir anime izlemiyorum.Aklıma gelenlerden yola çıkarsam ''Monster,Vinland Saga,Berserk üçleme filmi olacaktı onu izleyebilirsin''

Death Note

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,766
Üyeler
173,256
Son üye
ekiin
Geri