Attack on titan hocam efsanedir.önerileriniz için teşekkürler, konu başlığına kısa yazmıştım fakat dün sabahlayınca animenin uzunlugunun bir şey değiştirmediğini fark ettim soruyu biraz değiştireyim. Gerçekten çok güzel oldugunu düşündüğünüz uzun veya kısa farketmeksizin önerebileceğiniz bir şeyler var mi? bu arada daha önceden de parasyte izlemiştim sanırım dram konulu animeleri daha çok seviyorum.
hocam şu anda re.zero izliyorum biticek gibi yakında ondan sonra Steins Gate izlemeyi düşünüyorum izlediniz mi bu animeleriAttack on titan hocam efsanedir.
izlemedim ben demon slayer, izliyorum aktif olarak. 1 sezon one punch man izledim ikisini de öneririm ama attack on titan hikaye vs olarak başka zaten ödülleri var. Ayrıca death note iyidir. Jujutsu kaisen de bakılabilir.hocam şu anda re.zero izliyorum biticek gibi yakında ondan sonra Steins Gate izlemeyi düşünüyorum izlediniz mi bu animeleri
death note filmini izlemiştim konusunu az cok biliyorum listemdeki animeler bittigi zaman bakarım mutlakaizlemedim ben demon slayer, izliyorum aktif olarak. 1 sezon one punch man izledim ikisini de öneririm ama attack on titan hikaye vs olarak başka zaten ödülleri var. Ayrıca death note iyidir. Jujutsu kaisen de bakılabilir.
Finali çok kötüydü bu arada.Beğendiysen biraz daha ciddi ilerleyen animelere bakmalısın.arkadaşlar gece 3 de erased e başladım sabaha karşı bitirdim finali hariç muhteşemdi onun gibi önerileriniz var mi
gerçekten inanılmaz kötüydü çok daha heyecanlı muhteşem final yapılabilirdi kesinlikle ama sağlık olsun, bahsettiginiz animelerden bir kaç örnek verebilir misiniz?Finali çok kötüydü bu arada.Beğendiysen biraz daha ciddi ilerleyen animelere bakmalısın.
Filmi iyi değil bende izledimdeath note filmini izlemiştim konusunu az cok biliyorum listemdeki animeler bittigi zaman bakarım mutlaka
Uzun süredir anime izlemiyorum.Aklıma gelenlerden yola çıkarsam ''Monster,Vinland Saga,Berserk üçleme filmi olacaktı onu izleyebilirsin''gerçekten inanılmaz kötüydü çok daha heyecanlı muhteşem final yapılabilirdi kesinlikle ama sağlık olsun, bahsettiginiz animelerden bir kaç örnek verebilir misiniz?