Anime önerisi başka bir konu. Şuanlık sadece en iyi animasyon veya anime filmlerini arıyorumfilm istemişsin sadecebir bölümlük şeylermi istoyursun yoksa seri de olur mu? ona göre anime önerebilirim
izledim. Hemde 5 kere bitirdim.One piece
en iyi anime filmlerini bulman zor. Çünkü sezonların devamında film olarak çıkan bir sürü güzel film var.Anime önerisi başka bir konu. Şuanlık sadece en iyi animasyon veya anime filmlerini arıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
izledim. Hemde 5 kere bitirdim.
Made in abyss i bitirdim, bunny girl'ü hala tam anlayamadım. Diğer 3 ü bakılır. eywilla film olsun diyorsan made in abbys'in ilk sezonunun recapi olan filmlerini izleyebilirsin.
Made in abbys Movie 1 : Tabidachi no Yoake
Made in abbys movie 2 : Hourou Suru Tasogare
Devam filmi, Made in abbys Movie 3 : Fukaki Tamashii no Reimei.
Hepsi aşırı iyi. Hepsi mükemmel. Kendi favorim en sonunda AŞŞŞIRI iyi bir fight olduğu için 3.sü
en iyi anime filmlerini bulman zor. Çünkü sezonların devamında film olarak çıkan bir sürü güzel film var.
bkz.
Bunny Girl Senpai Movie.
KonoSuba Movie.
Youjo Senki Movie
Saenai Heroine no Sodatekata Fine
Tensuranın yeni sezonu film olacak diyorlar. O da çok iyi olacaktır.
O yazdıklarımın hepsi için önceden de izlemiş olman lazım animeyi.Made in abyss i bitirdim, bunny girl'ü hala tam anlayamadım. Diğer 3 ü bakılır. eyw
Bunny girl'i anlaman için ilk önce 12 bölümlük animesini izlemen lazım.Made in abyss i bitirdim, bunny girl'ü hala tam anlayamadım. Diğer 3 ü bakılır. eyw
Anlamadıysan yapacak bir şey yok o zaman.Zaten izledim 12 bölümlük animesini.
Sanki zorlayınca daha iyilerini verecekmişsin gibi oluyor.O yazdıklarımın hepsi için önceden de izlemiş olman lazım animeyi.
Birde öyle olarak The END of Evangelion var. Taş gibi filmdir:
Beni sarmıyor karakter gelişimi.İstediğin kategoriyi tam idrak edemedim uykusuzluktan.
Daha önce seriyi baştan sona izleyip bitirmişsindir ama bir kere daha neden olmasın ? --> Ejderhanı Nasıl Eğitirsin ?
herkesin bayıldığı ama benim boş bulduğum genre olan only romantic-drama filmlerini izleyebilirsin.Sanki zorlayınca daha iyilerini verecekmişsin gibi oluyor.
Beni sarmıyor karakter gelişimi.