Gay temalı film önerisi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Garip istek

Son zamanlarda bu forumda kasıtlı bir şekilde toplumun sinir uçlarına dokunacak konularda konular açılmaya başladı. Bu forumun böyle bir konu için uygun yer olmadığını 3 yaşında çocuk bilir. Dini ve siyasi konular ve böyle garip konuların yeri burası değil. Burası bir kutuplaşma platformu değil. Yeni üyelere moderasyon denetimi şart. Gerçi arkadaş yeni üye de değil maalesef…

dur dur knk forumdaki gaylar kendini belli ediyor çaktırma ahjlsdahjsdahjsdjkhadsjk
olum yaş kaç bilmiyorum ama yani bir tek bana mı garip geldi teknoloji forumunda gay film isteği ve buna film önerisinde bulunanlar, istediğin cinsiyeti seç umurumda değil de, harbi yaş ortalaması iyice düşmüş bu forumun şaka gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son zamanlarda kasıtlı bir şekilde toplumun sinir uçlarına dokunacak konularda konular açılmaya başladı. Bu forumun böyle bir konu için uygun yer olmadığını 3 yaşında çocuk bilir. Dini ve siyasi konular ve böyle garip konuların yeri burası değil. Burası bir kutuplaşma platformu değil. Yeni üyelere moderasyon denetimi şart. Gerçi arkadaş yeni üye de değil maalesef…
geçen yine biri ' allah sizce hatalı mı'' diye bir konu açmıştı ve ciddi ciddi cevap veren tartışan vardı. bu konuları açanın aklından şüphe ediyorum

olum yaş kaç bilmiyorum ama yani bir tek bana mı garip geldi teknoloji forumunda gay film isteği ve buna film önerisinde bulunanlar, istediğin cinsiyeti seç umurumda değil de, harbi yaş ortalaması iyice düşmüş bu forumun şaka gibi

geçen yine biri ' allah sizce hatalı mı'' diye bir konu açmıştı ve ciddi ciddi cevap veren tartışan vardı. bu konuları açanın aklından şüphe ediyorum
teknoloji forumu burası, ve git gide yaş statüsü düşüyor şu konuyu açan da 16 17 maksimum 18 yaşındadır

Son zamanlarda kasıtlı bir şekilde toplumun sinir uçlarına dokunacak konularda konular açılmaya başladı. Bu forumun böyle bir konu için uygun yer olmadığını 3 yaşında çocuk bilir. Dini ve siyasi konular ve böyle garip konuların yeri burası değil. Burası bir kutuplaşma platformu değil. Yeni üyelere moderasyon denetimi şart. Gerçi arkadaş yeni üye de değil maalesef…

teknoloji forumu burası, ve git gide yaş statüsü düşüyor şu konuyu açan da 16 17 maksimum 18 yaşındadır
ikinizde yallah arabistana

Demi sabah gördüm konuyu oruç oruç açacağınız konuyu diyip bakmadan geçtim

Tamam kalppatatesi.

Bahsettiğim sorunlu kitleden bir örnek. Mesajımda bir hedef gösterme yok. Bunun yeri burası değil diyorum. Olayı dini boyuta bağlıyorsun.
adam zaten kültür sanat eğitim başlığında açmış konuyu ne demek bunun yeri burası değil
hadi abim erkek arkadaşın bekliyor seni, yatağa bakalımmm
gay olsam bundan utanmam ama senin bir gericiyle aynı havayı soluduğum için utanıyorum

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri