Arama sonuçları: *

1. Ricciardo

BELEŞE TWD İZLEYEBİLECEĞİM YER VAR MI?

Stremio üzerinden birkaç eklenti ekleyerek hemen her şeye erişebilirsin. Site torrent temelli ancak uygulama şeklinde, hesap oluşturarak kaldığın yerden devam etme vs özelliklere erişebilirsin. Herhangi bir telif hakkı kapsamında içeriği korsan yayınlamak vs suç, eylemlerin senin sorumluluğunda...
  2. Ricciardo

Marvel Dizileri İzlenmeli mi ?

Dizileri izlemek devamlılık için gerekli. Örneğin bir filmde veya bu fazın tamamında yer alan bir karakter bu dizilerden birinde tanıtılıyor. Spoiler olmasın diye yazmadım. Ancak bazı diziler de aşırı kalitesiz, izleyemedim bile. Gerçekten denedim, izleyemedim. She Huk benim gözümde Marvel'ın ve...
  3. Ricciardo

Öneri Avatar İzlemeden Avatar 2 İzlenir mi?

Devamlılık konusu var, karakterler olaylar vs ilk filmin devamı. Öte yandan film (bence) kurgu olarak çok kötü olduğu için beğenenler anca görsel olarak veya bazı sahneler olarak beğeniyorlar. Bu olay kim, bu adam kim diye merak edersiniz ama bilmeseniz de çok bir şey kaybetmezsiniz bence...
  4. Ricciardo

Boşluktayken izlenmelik diziler

Kanka bi Suits bak derim
  5. Ricciardo

Film Önerisi (Motivasyon)

İzlemedim, bakarım. Eyw. 1628538922 İddialı bir reklam oldu :) Bakacağım teşekkürler.
  6. Ricciardo

Film Önerisi (Motivasyon)

Kaliteli, IMDb 7+ değerlendirmeye sahip, Motive edici film önerileri lazım Filmleri günde 1 tane olmak üzere çalışmalarıma motive etmeleri için izlemek istiyorum, bu yüzden çok uzun olmazsa güzel olur. Fişekleyin bakalım, şimdiden ty. Not: Silicon Valley tarzı diziler de kabulümdür.
  7. Ricciardo

Ailecek İzlenebilecek Film Önerisi

Suits, yok değil ancak az.
  8. Ricciardo

ragnarok 2. sezon çıktı mı?

2. sezon tırt kanka salla çıkmamış gibi davran :D
  9. Ricciardo

Beyni kenara koyup izlenebilecek film önerisi

Çok sevsem de üzülerek söylüyorum, Fast and Furious serisi. İlk 4 filmden sonra beynine tekmeyi bassan da hiç sorun olmaz.
  10. Ricciardo

Amazon Prime'a üye oldum dizi önerisi alabilir miyim?

Dizi 2. Dünya Savaşı'nda nazilerin galip geldiği, amerikayı işgal ettiği ve hitlerin istediği yeni dünya düzeninin kuruluşunu anlatıyor. Ben izlemedim yalan olmasın, ancak seçimlerine çok güvendiğim birisi bana izlediği en iyi diziler arasında olduğunu söyledi. Imbd puanı da 8, az buz değil hani.
  11. Ricciardo

Amazon Prime'a üye oldum dizi önerisi alabilir miyim?

The Expanse The Man in High Castle Superstore Mr. Robot
  12. Ricciardo

Avatar (The Last Airbender) Dönüyor!!

Zaten muhtemelen bizim ekibi yapmazlar, yeni karakterlerle aynı evrende geçer ki evren çok hoştu... Valla yaşanılır mı yaşanılır yani orda :D
  13. Ricciardo

3060tl olsa zaten forum yıkılır biraz abartayım dedim :D Ama ben Avatar'a yine de daha çok sevinirim zaten 3060 almayı pek bekleyemiyorum açıkçası :)
  14. Ricciardo

Arkadaşlar bu akşam RTX 3060, 3060₺ fiyatla satışa sunulsa bu kadar sevinmeyeceğiniz kadar harika bir haberim var: Nickelodeon, Avatar Studios isimli yeni sütüdyosunu duyurdu! Yani Avatar evrenini yeniden ekranlarda göreceğiz. Birçoğumuzun çocukluğunda çok severek izlediği bu çizgi dizinin...
Top Bottom