Ted Mosby
80+ Gold
Dahası
o zaman şimşek makkuyin izle kaçovİkiside şu anda aradığım tarzda filmler ancak izledim ne yazık ki.
o zaman şimşek makkuyin izle kaçovİkiside şu anda aradığım tarzda filmler ancak izledim ne yazık ki.
O zaman "Hepsini Vur" filmini öneriyorum. Tam beyinsiz aksiyon.İkiside şu anda aradığım tarzda filmler ancak izledim ne yazık ki.
8 kez seriyi bitirdim sarıyo kaçovo zaman şimşek makkuyin izle kaçov
Benim de sevdiğim bir seri hem beyin gerektirmiyor hem de eğlenceli ayrıca her şeyin sonunda FAMILY ye bağlanmasıÇok sevsem de üzülerek söylüyorum, Fast and Furious serisi. İlk 4 filmden sonra beynine tekmeyi bassan da hiç sorun olmaz.
Mindfuck film hastasıyım. Bir sürü Mindfuck izledim. Fakat Tenet kadar iyi beyin yakanını görmedim. Kesinlikle izle.Merhabalar, başlıkta belirttiğim gibi böyle bir film öneriniz varsa alırım.
Birçok beyin yakan film izledim ancak nedense bir türlü Tenet'ı izleyemedim, bir gün izleyeceğim umarım, önerin için teşekkürler.Mindfuck film hastasıyım. Bir sürü Mindfuck izledim. Fakat Tenet kadar iyi beyin yakanını görmedim. Kesinlikle izle.
- Yanlış anlamışım pardon
Beyni kenara koymak istiyorsan enes batur gerçek kahraman izleyebilirsinMerhabalar, başlıkta belirttiğim gibi böyle bir film öneriniz varsa alırım.