Neler Yeni

Marvel Dizileri İzlenmeli mi ?

Atakankrn

80+
Faz sırasına göre Disneyden marvel izliyorum. Falcon and The winter Soldier, Hawkeye, Moon Knight gibi diziler hikaye bütünlüğü açısından izlenmeli mi yoksa direkt (Black Widow) filmlere devam mı etmeliyim ?

tanrisal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Kenan Kırıkkaya
bütünlük için izle mesela Wanda&Vision filmini izlersen Dr. Strange 2'yi daha iyi anlarsın. what if? - ms. Marvel ve she hulk aşırı sıkıcı diğerleri güzel sarıyor

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,916
İsim
Mehmet
Dizileri izlemek devamlılık için gerekli. Örneğin bir filmde veya bu fazın tamamında yer alan bir karakter bu dizilerden birinde tanıtılıyor. Spoiler olmasın diye yazmadım. Ancak bazı diziler de aşırı kalitesiz, izleyemedim bile. Gerçekten denedim, izleyemedim. She Huk benim gözümde Marvel'ın ve son yılların en anlamsız dizilerindendi. İzleyebildiklerini izle derim.
Falcon and the winter solider, iyi.
Hawkeye, bakmadım bile. Yorum yok. Moon knight aynı şekilde
Loki, çok iyi.
Wandavision, ben beğenmedim ancak beğenenler çoğunlukta sanırım.
She Hulk, akıl sağlığını kaybet.
Mrs. Marvel, uzak dur.
What If, çok sevdim ancak herkes sevmeyebilir.

Aklıma gelenler bunlar, diğer diziler için de arkadaşlar fikir verebilir belki.

Atakankrn

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dizileri izlemek devamlılık için gerekli. Örneğin bir filmde veya bu fazın tamamında yer alan bir karakter bu dizilerden birinde tanıtılıyor. Spoiler olmasın diye yazmadım. Ancak bazı diziler de aşırı kalitesiz, izleyemedim bile. Gerçekten denedim, izleyemedim. She Huk benim gözümde Marvel'ın ve son yılların en anlamsız dizilerindendi. İzleyebildiklerini izle derim.
Falcon and the winter solider, iyi.
Hawkeye, bakmadım bile. Yorum yok. Moon knight aynı şekilde
Loki, çok iyi.
Wandavision, ben beğenmedim ancak beğenenler çoğunlukta sanırım.
She Hulk, akıl sağlığını kaybet.
Mrs. Marvel, uzak dur.
What If, çok sevdim ancak herkes sevmeyebilir.

Aklıma gelenler bunlar, diğer diziler için de arkadaşlar fikir verebilir belki.
Çok teşekkür ederim dostum, wandawisiona bayıldım çünkü karakteri çok seviyorum. O zaman falcon, what if ve loki yi izliyim sonra black widow a geçerim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok teşekkür ederim dostum, wandawisiona bayıldım çünkü karakteri çok seviyorum. O zaman falcon, what if ve loki yi izliyim sonra black widow a geçerim
Guardions of the Galaxy vizyona girmiş ona yetişmek için izlemem lazım, spiderman from home yeni bitti :D

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,616
İsim
ismail
izlenmemeli tamamiyle vakit kaybı bir ihtimal what if çerezlik izlenebilir

Top Bottom