Arama sonuçları: *

1. Slayer109

Öneri Yeni Dizi Öneri Bekliyorum

Goatham,hawkeye,the falcon and the winter soldier,
  2. Slayer109

Film ve Dizi Önerisi

Olsun hocam sizin canınız sağolsun teşekkür ederim
  3. Slayer109

Film ve Dizi Önerisi

Kategori farketmez. Türk olmasın
  4. Slayer109

Netflix dizi önerisi alabilir miyim?

Stranger Things,Titans (3.sezonu HBO da)
  5. Slayer109

Zack Snyder's Justice League?

hmm anladımm hocam 1637497340 Hocam peki 2.filmi çıkıcak mı?
  6. Slayer109

Zack Snyder's Justice League?

bu film adalet birliğinin 2.filmi mi?
  7. Slayer109

Hızlı Ve Öfkeli 9 Hakkında

yani hocam haklısınız
  8. Slayer109

ben mantık aramadım avengersi nasıl izlediysem öyle bakış açısıyla yaklaştım
  9. Slayer109

Hocam ben övmüyorum ama mantık aramadığım için beğendim
  10. Slayer109

onu tam bilemem hocam ama inşallah 10.film beklentileri karşılar 1636122156 Hocam zaten paul walkerdan sonrası meh olmaya başladı paul varken efsaneydi
  11. Slayer109

yani hocam bencede kesinlikle ama ben bir yerde duymuştum bu sokak yarışlarının bitmesinin sebebi paul walkerin hız yüzünden ölümü diyolar ekip artık sokak yarışları istemiyrmus bunu ben demiyorum sadece bir yerden gördüm ne kadar dogru bilemem
  12. Slayer109

5.filmde Dwayne johnson gelmişti
  13. Slayer109

ona bende katılıyorum keşke Brian en başında gelseydi ama haklısınız kavga çok çabuk bitti ben suan düşünüyorum Fast and furious 10 da Yine jakob torettoyu görürmüyüz
  14. Slayer109

seneryoda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum diğer arkadaşın dediği gibi fizik kurallarına aykırı olması sadece sorun olmuş
  15. Slayer109

yani ama yabancılar genelde Brian O'conner için diye düşünüyorum evet filmde çok gerçekçi dışı sahne var evet bazıları saçma ama genel olarak Türkiyede filmi galiba bir ben beğendim
  16. Slayer109

ama onların sebebi brian O'connar karaketrinin sonda gelmesi onlar hiç fizik kurallarına aykırıyı sahneye laf etmediler hocam 1636098764 Hocam Ben izlediğim şeyler TR yapım olmadığı sürece mantık aramam
  17. Slayer109

katılıyorum hocam ama ben mesela mantık aramadan izlemiştim herkes öyle izlese film çok sürükleyici aslında
  18. Slayer109

Filme herkes çok kötü diyor ama amerikada yanlış bilmiyorsan ödül almıştı galiba ama benim anlamadığım neden bizim ülkede sevilmedi
  19. Slayer109

Korku filmi önerisi olan ?

Freddy KRUGER (yazılışını unuttum) İT İT2 13.cuma bebek bakıcısı arınma gecesi dabbe halka korku sokağı NOT:çoğunu izlemedim ama yardımcı olmak istedim :)
  20. Slayer109

Öneri Korku Filmi Önerisi İstiyorum

Freddy kruger (yazılışını unuttum) İT İT 2 13.cuma Netflixte bunları buldum
Top Bottom