Neler Yeni

Hızlı Ve Öfkeli 9 Hakkında

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
Filme herkes çok kötü diyor ama amerikada yanlış bilmiyorsan ödül almıştı galiba ama benim anlamadığım neden bizim ülkede sevilmedi

Khaleesi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Atacan Güngör
Fizik kurallarına aykırı sahneler var ve yarıştan çok kavga var biz türkler eskisinde olduğu gibi yarış istiyoruz.

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fizik kurallarına aykırı sahneler var ve yarıştan çok kavga var biz türkler eskisinde olduğu gibi yarış istiyoruz.
katılıyorum hocam ama ben mesela mantık aramadan izlemiştim herkes öyle izlese film çok sürükleyici aslında

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
CesarVialpando
Filme herkes çok kötü diyor ama amerikada yanlış bilmiyorsan ödül almıştı galiba ama benim anlamadığım neden bizim ülkede sevilmedi
Imdb'ye göz attım biraz da yurt dışında da beğenmeyen çok fazla insan var bu filmi.

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
Imdb'ye göz attım biraz da yurt dışında da beğenmeyen çok fazla insan var bu filmi.
ama onların sebebi brian O'connar karaketrinin sonda gelmesi onlar hiç fizik kurallarına aykırıyı sahneye laf etmediler hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mantık aramadan izleyince Recep İvedik de komik 😁
Hocam Ben izlediğim şeyler TR yapım olmadığı sürece mantık aramam

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
CesarVialpando
ama onların sebebi brian O'connar karaketrinin sonda gelmesi onlar hiç fizik kurallarına aykırıyı sahneye laf etmediler hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam Ben izlediğim şeyler TR yapım olmadığı sürece mantık aramam
Hocam filmin gerçekçi olmamasından ve filmin sadece kaostan ve uçma kaçmadan ibaret olduğunu söyleyip düşük yıldız veren bir sürü insan var.

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
Hocam filmin gerçekçi olmamasından ve filmin sadece kaostan ve uçma kaçmadan ibaret olduğunu söyleyip düşük yıldız veren bir sürü insan var.
yani ama yabancılar genelde Brian O'conner için diye düşünüyorum evet filmde çok gerçekçi dışı sahne var evet bazıları saçma ama genel olarak Türkiyede filmi galiba bir ben beğendim

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sadece çekmek için çekmişler hayatımda daha boş bir senaryo görmedim

Son düzenleme:

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
Sadece çekmek için çekmişler hayatımda daha boş bir senaryo görmedim
seneryoda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum diğer arkadaşın dediği gibi fizik kurallarına aykırı olması sadece sorun olmuş

__xXx__

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Murat
Benim beğenmeme sebeplerimden biri de dom ve kardeşi arasındaki kavganın çok çabuk bitmesi yıllardır birbirine kin güden iki kardeş bir anda barıştı ben aralarındaki kavganın devam etmesini isterdim bir de son filmde sükse yapmak için yine Brian karakterini kullanacaklar gereksiz bir şey bence

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
Benim beğenmeme sebeplerimden biri de dom ve kardeşi arasındaki kavganın çok çabuk bitmesi yıllardır birbirine kin güden iki kardeş bir anda barıştı ben aralarındaki kavganın devam etmesini isterdim bir de son filmde sükse yapmak için yine Brian karakterini kullanacaklar gereksiz bir şey bence
ona bende katılıyorum keşke Brian en başında gelseydi ama haklısınız kavga çok çabuk bitti ben suan düşünüyorum Fast and furious 10 da Yine jakob torettoyu görürmüyüz

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
CesarVialpando
yani ama yabancılar genelde Brian O'conner için diye düşünüyorum evet filmde çok gerçekçi dışı sahne var evet bazıları saçma ama genel olarak Türkiyede filmi galiba bir ben beğendim
Valla ben izlemedim bile sadece tanıtımını izledim. Ama eminim ki Hızlı ve Öfkeli 6'daki uçmalı kaçmalı patlamalı sahneler bunda bolca vardır :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,568
Üyeler
163,190
Son üye
sdabfl
Top Bottom