Volkan:/
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,174
- İsim
- Volkan
vergini kesiyor eline ulaşıp iade edersen oda varolabilir haklısın işin içinde bit yeniği olabilir ama en kötü iade hakkın var baktın ürün sorunlu iade edip pro alırsın sen direkt çözüme gitmişsin o da makul
Mesaj otomatik birleştirildi:
adamlar sürümden kazanıyor ve ekranlı olduğu için daha çok talep geliyor ve üretimi yapılıyordur proda pahalı olduğu için millet apex kovalıyor ee buda bir satış taktiğidir adam apexten bol bol satıyor proyu yüksek gösterip apex te haliyle sürekli tükeniyor yada ellerinde stok var renklilerden yada turuncuyu tercih etmemiştir kullanıcılar elde kaldığı için kampanya yapıyor kampanya sebebi de ürünleri yaymak şimdi çok kişi aldı ve kullanıcı yorumu gelecek ucuz olduğu için bir iki sorun olsa bile millet diyecek ki bu fiyat bu sorunu göz ardı ederim sorun yok diyecek ve iyi yorumları olacak bir bakıma reklam buŞuan tekrardan stokta, sürekli stoğa giriyor. Ülkede herkes Apex sahibi oldu olmaya da devam ediyor. Ama şüpheler var. AJ159MC ve AJ159P'lerin fiyatı ucuz, çünkü özellikleri kötü. Ama AJ159 Pro'nun fiyatı APEX dahil hepsinden çok daha yüksek. AJ159MC ve AJ159P'yi anladım da, APEX niye bu kadar ucuz? APEX'in özelliklerine baktığımızda sadece APEX'e %88 indirim yapılmış olması ve Pro'nun daha pahalıya satılmasının mantıklı bir açıklaması yok. Ben Apex'in kronik sorunlarının olmasından şüpheleniyorum ve Pro'nun daha kaliteli sorunsuz olduğunu düşünüyorum. Apex stokta olmasına rağmen Pro aldım ben. Uzun vadede daha iyi olduğunu düşünüyorum.