Neler Yeni

Ajazz AJ159 Apex hakkında

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Volkan
olabilir haklısın işin içinde bit yeniği olabilir ama en kötü iade hakkın var baktın ürün sorunlu iade edip pro alırsın sen direkt çözüme gitmişsin o da makul
vergini kesiyor eline ulaşıp iade edersen oda var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan tekrardan stokta, sürekli stoğa giriyor. Ülkede herkes Apex sahibi oldu olmaya da devam ediyor. Ama şüpheler var. AJ159MC ve AJ159P'lerin fiyatı ucuz, çünkü özellikleri kötü. Ama AJ159 Pro'nun fiyatı APEX dahil hepsinden çok daha yüksek. AJ159MC ve AJ159P'yi anladım da, APEX niye bu kadar ucuz? APEX'in özelliklerine baktığımızda sadece APEX'e %88 indirim yapılmış olması ve Pro'nun daha pahalıya satılmasının mantıklı bir açıklaması yok. Ben Apex'in kronik sorunlarının olmasından şüpheleniyorum ve Pro'nun daha kaliteli sorunsuz olduğunu düşünüyorum. Apex stokta olmasına rağmen Pro aldım ben. Uzun vadede daha iyi olduğunu düşünüyorum.
adamlar sürümden kazanıyor ve ekranlı olduğu için daha çok talep geliyor ve üretimi yapılıyordur proda pahalı olduğu için millet apex kovalıyor ee buda bir satış taktiğidir adam apexten bol bol satıyor proyu yüksek gösterip apex te haliyle sürekli tükeniyor yada ellerinde stok var renklilerden yada turuncuyu tercih etmemiştir kullanıcılar elde kaldığı için kampanya yapıyor kampanya sebebi de ürünleri yaymak şimdi çok kişi aldı ve kullanıcı yorumu gelecek ucuz olduğu için bir iki sorun olsa bile millet diyecek ki bu fiyat bu sorunu göz ardı ederim sorun yok diyecek ve iyi yorumları olacak bir bakıma reklam bu

penthaL

80+
vergini kesiyor eline ulaşıp iade edersen oda var
Mesaj otomatik birleştirildi:

adamlar sürümden kazanıyor ve ekranlı olduğu için daha çok talep geliyor ve üretimi yapılıyordur proda pahalı olduğu için millet apex kovalıyor ee buda bir satış taktiğidir adam apexten bol bol satıyor proyu yüksek gösterip apex te haliyle sürekli tükeniyor yada ellerinde stok var renklilerden yada turuncuyu tercih etmemiştir kullanıcılar elde kaldığı için kampanya yapıyor kampanya sebebi de ürünleri yaymak şimdi çok kişi aldı ve kullanıcı yorumu gelecek ucuz olduğu için bir iki sorun olsa bile millet diyecek ki bu fiyat bu sorunu göz ardı ederim sorun yok diyecek ve iyi yorumları olacak bir bakıma reklam bu
Sırf ürünü aldınız diye nasıl da işinize geldiği şekilde ballandıra ballandıra yorumluyorsunuz. Biraz objektif olun, yazık.

Son düzenleme:

RayqHS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Rayq61
Pro'yu niye daha pahalıya satıyor o halde? :D Ayrıca söylediklerim beyaz ve siyah için de geçerli. Ne alaka?
pro modelini 2 gün sepette bekletince 490tl oluyor bana 4 kere oldu eğer apex gelmezse alayım diye sepette tuttum apex ia aldım

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Tuğra
TEMU'nun sunduğu indirimlerden bağımsız olarak orjinal fiyatından bahsediyoruz.
dostum yaşın kaç baktımda konuşmana falan baya şizofrenik davranışlar sergiliyorsun ve olaya objektif bakamadıgın için sadece kendini haklı görüyorsun.

penthaL

80+
dostum yaşın kaç baktımda konuşmana falan baya şizofrenik davranışlar sergiliyorsun ve olaya objektif bakamadıgın için sadece kendini haklı görüyorsun.
Objektiflikle ne alakası var biz Ajazz'ın satışa koyduğu fiyatın neden bu kadar ucuz olduğunu sorgularken adam gelmiş TEMU'nun kendisinin mağazadan bağımsız olarak sepette verdiği indirimi söylüyor ben de orjinal fiyat olmadığını vurguluyorum. Nasıl objektif olmuyorum bu durumda? Konuşmaya girdiğin üslup yaşını belli ediyor gerçi.

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Tuğra
Objektiflikle ne alakası var biz Ajazz'ın satışa koyduğu fiyatın neden bu kadar ucuz olduğunu sorgularken adam gelmiş TEMU'nun kendisinin mağazadan bağımsız olarak sepette verdiği indirimi söylüyor ben de orjinal fiyat olmadığını vurguluyorum. Nasıl objektif olmuyorum bu durumda? Konuşmaya girdiğin üslup yaşını belli ediyor gerçi.
main hesapla gel koçum sonra konuşuruz objektifliği

Sırf ürünü aldınız diye nasıl da işinize geldiği şekilde ballandıra ballandıra yorumluyorsunuz. Biraz objektif olun, yazık.
La ajazz kendisi o fiyattan satıyor sana ayrıca yazıklık ve objektiflik durumu saçma

RayqHS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Rayq61
TEMU'nun sunduğu indirimlerden bağımsız olarak orjinal fiyatından bahsediyoruz.
tamam p modelinden 3 kat pahalı pro modeli aralarındalki fark en fazla 150-200 normalde apex satmak için 3 kat pahalı

ruffleN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Karabıyık
aj 159 apex de dongle varmı yoksa sadece bluetooth lamıı bağlabnılıyor

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Mert ash
aj 159 apex de dongle varmı yoksa sadece bluetooth lamıı bağlabnılıyor
dongle var ve dongle üzerindeki ekrana koyduğum gif 30 saniye sonra falan gidiyor 2.4ghz yazıyor bunu nasıl çözerim

Top Bottom