katılıyorum hocam ama ben mesela mantık aramadan izlemiştim herkes öyle izlese film çok sürükleyici aslındaFizik kurallarına aykırı sahneler var ve yarıştan çok kavga var biz türkler eskisinde olduğu gibi yarış istiyoruz.
Mantık aramadan izleyince Recep İvedik de komikkatılıyorum hocam ama ben mesela mantık aramadan izlemiştim herkes öyle izlese film çok sürükleyici aslında
Imdb'ye göz attım biraz da yurt dışında da beğenmeyen çok fazla insan var bu filmi.Filme herkes çok kötü diyor ama amerikada yanlış bilmiyorsan ödül almıştı galiba ama benim anlamadığım neden bizim ülkede sevilmedi
ama onların sebebi brian O'connar karaketrinin sonda gelmesi onlar hiç fizik kurallarına aykırıyı sahneye laf etmediler hocamImdb'ye göz attım biraz da yurt dışında da beğenmeyen çok fazla insan var bu filmi.
Hocam Ben izlediğim şeyler TR yapım olmadığı sürece mantık aramamMantık aramadan izleyince Recep İvedik de komik
Hocam filmin gerçekçi olmamasından ve filmin sadece kaostan ve uçma kaçmadan ibaret olduğunu söyleyip düşük yıldız veren bir sürü insan var.ama onların sebebi brian O'connar karaketrinin sonda gelmesi onlar hiç fizik kurallarına aykırıyı sahneye laf etmediler hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam Ben izlediğim şeyler TR yapım olmadığı sürece mantık aramam
yani ama yabancılar genelde Brian O'conner için diye düşünüyorum evet filmde çok gerçekçi dışı sahne var evet bazıları saçma ama genel olarak Türkiyede filmi galiba bir ben beğendimHocam filmin gerçekçi olmamasından ve filmin sadece kaostan ve uçma kaçmadan ibaret olduğunu söyleyip düşük yıldız veren bir sürü insan var.
seneryoda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum diğer arkadaşın dediği gibi fizik kurallarına aykırı olması sadece sorun olmuşSadece çekmek için çekmişler hayatımda daha boş bir senaryo görmedim
ona bende katılıyorum keşke Brian en başında gelseydi ama haklısınız kavga çok çabuk bitti ben suan düşünüyorum Fast and furious 10 da Yine jakob torettoyu görürmüyüzBenim beğenmeme sebeplerimden biri de dom ve kardeşi arasındaki kavganın çok çabuk bitmesi yıllardır birbirine kin güden iki kardeş bir anda barıştı ben aralarındaki kavganın devam etmesini isterdim bir de son filmde sükse yapmak için yine Brian karakterini kullanacaklar gereksiz bir şey bence
Valla ben izlemedim bile sadece tanıtımını izledim. Ama eminim ki Hızlı ve Öfkeli 6'daki uçmalı kaçmalı patlamalı sahneler bunda bolca vardıryani ama yabancılar genelde Brian O'conner için diye düşünüyorum evet filmde çok gerçekçi dışı sahne var evet bazıları saçma ama genel olarak Türkiyede filmi galiba bir ben beğendim