Arama sonuçları: *

1. Ç

🔴Şam Düştü - Esad Ülkeyi Terketti !🔴

Esad öldürmek için istiyordu :) kendisi ve babası Sünni düşmanı, internete Hama katliamı yazın ve bakın neler soykırımlar yaptılar ülke de , şuan insanlar gönüllü dönecek, kendi toprakları evleri hepsi orada 1733661066 Ben size bazılarını söylim. Kadın yaşlı çocuk demeden herkesin evin önünde...
  2. Ç

🔴 ERDOĞAN: "BU BENİM SON SEÇİMİM! ARTIK SON!"

Bizde ki bu Adaletsiz yargılama süreci olduğu halde kimse onu maalesef yargılayamaz. Herkesin bir yerde adamı var , para ve şantaj ile dönüyor bu sistem , bunların ( tüm partilerin) yalan siyasetlerini bırakıp kendini hayatını kurtarmaya çalışan kazanır.
  3. Ç

İsrail, Filistin'e Savaş İlan Etti

ABD Başkanı Biden dün: “Hamas’ın bebeklerin kafasını kestiği videoları izledim” demişti… ABD Başkanı Biden bugün: izlediğini iddia ettiği Hamas’ın kafa kesme videolarının olmadığını Netanyahu’nun ofisi tarafından yanıltıldığını açıkladı… bu sadece bunlardan biri dilersen bir kaç tane daha...
  4. Ç

Yüzlerce yalan haber yapıldı savaş ile ilgili yok esirlere tecavüz edildi, yok Afganistan kapıyı açarsanız içeriye gireriz dedi vs gibi, haber kanalları ve sayfalar her zaman kendi çıkarları için konuş ve konuşturur ben naçizane uyarımı yaptım dileyen istediğine inanır
  5. Ç

Beyler her habere inanmayın:)) çoğu yalan bunların
  6. Ç

Recep Baltaş Neden ?

İhtilaflı meseleler bunlar, onların öyle zannetmesi İslam'ın Arap kültürü olduğu anlamına gelmez hocam , maalesef ki bazı adetler bile biz de din olmuş
  7. Ç

Recep Baltaş Neden ?

İslam'dan önce Arap kültürünü araştırmışsınız :) sizde Allah'a emanet olun , ha bu arada Suudi Arabistan'ın sakın İslam ile karıştırmayın orada ne kadar güzel insanlar olsa da yönetimi tam bir İslam düşmanı biz dinimizi onlardan değil Kur'an ve Sünnetten alırız.
  8. Ç

Recep Baltaş Neden ?

Aynen açıp okumadım Dicem yalan olacak, defalarca okudum diyeceğim ozaman anlamadın diyeceksin boşa okumuş diyeceksin vsvs :) şeriat mevcut dünya şartlarına aykırı:)))) tabi aykırı olacak Allah'ın yasa ve kanunları nefislere zor gelir seni iyi anlıyorum, bırak seni bunu istemeyen bir çok...
  9. Ç

Recep Baltaş Neden ?

Saçmalama hocam istersen, sen Arap ülkesine gitsen laikliği istemez misin ? Laik isen istersin tabi , orada kalıp oranın nimetlerinden faydalanman neden senin isteklerine engel olsun ki ? Verdiğin örneklerin hiç birinin oturtulacağı bir kalıp yok. Toplumun çoğu şeriatı kol kesmek recm etmek...
  10. Ç

Recep Baltaş Neden ?

Dostum meselesi harbi sidik yarışına çevirdin. Belli ki senin ahlak Seviyen herhangi bir kadına dilediğin küfürü edebilecek durum da , yoksa niye destekleyesin
  11. Ç

Recep Baltaş Neden ?

12. Ç

Recep Baltaş Neden ?

Yemişim reisini kardeş, bizim İslamı kullanan insanlar ile işimiz yok , burada tesettürlü bir kadına küfür var sizin anneniz bacınız yok mu , hiç mi objektif olamıyorsunuz 1689632397 Tesettürlü kadına küfür ediyor nasıl karısına kızına laf atmıyor ? , Eleştiriyi yap tamam ama herşeyin bir...
  13. Ç

Recep Baltaş Neden ?

O kadar kitleye sahip olmana rağmen senin gibi düşünmüyor ve sırf Müslüman diye bir kadına o kelimeyi kullanmaya utanmıyor musun sen? Müslüman olmayabilirsin, İslam'ı da sevmeyebilirsin bu senin insanların karısına, kızına böyle ahlaksız cümleler kullanmanı mı gerektirir? Millet de seni adam...
Top Bottom