CRØXY
80+ Silver
Dahası
Evde duramaz ki ülkenin içinden geçmeden.
Bu Duayı hak eden biri değil ki? Eğer özel konuşmayı vs. açarsanız size delilleriyle anlatırım bizim ülkede olup bitenleri. Rte'nin gerçek yüzünü de.Reis ömrünü bu ülkeye verdi Allah ondan razı olsun.
ülkeyi satsan bile erken seçim olmuyor boşa bekleme2026 gibi erken seçim bekliyorum ben.
Aynen öyle. Buna nasıl inanabiliyorlar anlamıyorum. Yahu bu adam gidecek olsa, İstanbul gibi bir yere niye murat beceriksizini aday yapsın ki? Açık açık kendime rakip istemiyorum diyor. Bu adam erken seçim yapıldığında tekrar aday olamıyor mu anayasaya göre? Benim bildiğim bal gibi de olabiliyor. Muhalefetin erken seçime itirazı da yok. Kim nasıl inanıyor bu dönemin erdoğanın son dönemi olduğuna aklım almiyor.Agalarla oyun oynarken "bu el son " demişizdir..
Dua et öyle olsun ama zor@Yavuz Sultan Selim hocam bu artık benzin / mazot zam haberi yapamayacaksın anlamına mı geliyor (!)
Bu iyi diAgalarla oyun oynarken "bu el son " demişizdir..
Bizde ki bu Adaletsiz yargılama süreci olduğu halde kimse onu maalesef yargılayamaz. Herkesin bir yerde adamı var , para ve şantaj ile dönüyor bu sistem , bunların ( tüm partilerin) yalan siyasetlerini bırakıp kendini hayatını kurtarmaya çalışan kazanır.nereye reis daha yargilancan