Arama sonuçları: *

1. Awerquan

Atatürk'e atfen 'zalim ve kafir' dendi

@Fevkelade1i selamlar dostum etiket için kusura bakma bu konu hakkındaki görüşlerini merak ettim.
  2. Awerquan

Canan Kaftancıoğlu'nun Terör Örgütleri İle Bir Bağlantısı Yokmuş!

Konuya yeni dahil olacağım kusura bakmayın rahatsız ettiğim için. Siz bu forumda gördüğüm en temiz siyaset konuşan insanlardan birisiniz. Her ne kadar farklı görüşlerde olsak da önemli olan saygılı ve seviyeli bir biçimde konuşmaktır. Sadece hakkınızda şunu merak ediyorum muhalif olduğunuz...
  3. Awerquan

Süleyman Soylu'nun Açıklamamaları

Siz derken? Ben herhangi bir taraf belirtmeden neden böyle bir yorum yaptınız ki ? Ben sadece sedat pekerin mitinglere çıkartılıp konuşma yaptırılmasından şikayetçiyim.
  4. Awerquan

Süleyman Soylu'nun Açıklamamaları

Hükümetin uzun zamandır yakın olduğu bir isimdi Sedat Peker. Çok uzun bir süre iş adamıydı. Ne zaman hükümete ucu dokundu ki işte o zaman örgüt başı oldu.
  5. Awerquan

Çok Sevdiğiniz AKP' nin Halkı Sömürmesi

Sizin görüşünüz saygı duyarım. İyi günler.
  6. Awerquan

İnce seçim gecesi neredeydi ? Halktan çok tepki çektiği için partiden çıkışı istendi. 128 Milyar olayında doğruyu söyleyene kadar baskı yapıyor gayet normal. YPG terörist değil lafına bu kadar takılıyorsanız bundan daha önce öcalanın televizyona çıkmasını veya tarikatlarla muhalefetin bu kadar...
  7. Awerquan

Kemal Kılıçdaroğluna karşı büyük bir önyargı var maalesef. Bence adamın son zamanlarda partisiyle birlikte yaptıkları gayet mantıklı.
  8. Awerquan

Sokakta içecek içen bir vatandaşın içeceği zorla çöpe attırıldı

Doğru aile yapısını, toplum yapısını cemaatlerde yapılan olaylar değil de sokakta kendi başına alkol alan kişi bozuyor. Daha fazla muhattap olmayacağım İyi akşamlar.
  9. Awerquan

Konuyu neden hemen alkole çektiğinizi hala anlamıyorum ancak şunu söylemeliyim ki meyve suyu içen bir vatandaşın içeceğini zorla çöpe attıran bir vatandaş varsa bu kişiye kanaatimce sokakta alkol içen birinden daha çok ceza verilmelidir. 1619633131 Topluma zarar ? Anlıyorum.
  10. Awerquan

Erdoğan destekçisiyim dediğiniz gibi yine konuyu başka yerlere çekiyorsunuz.YAPMAYIN. Konumuz meyve suyu içen birinin içeceğinin zorla çöpe attırılması. Hala atanların yanındasınız. Yazık. Daha fazla muhattap olmayacağım. İyi akşamlar.
  11. Awerquan

Kim olursanız olun başkasına karışamazsınız. Acımayla 1 gram alakası olmadığını biliyorum. Düpedüz çomarlık bu.
  12. Awerquan

Hala Erdoğan destekçisiyim diyor. Ne alakası var konuyla.
  13. Awerquan

Engellemesi gereken başka bir vatandaş mı ? Bu yetkiyi nereden buluyor kendileri ? Lütfen mantıklı düşünün.
  14. Awerquan

Çok sevdiğiniz Mansur Yavaş ne yaptı?

Hocam yapmayın etmeyin göz var nizan var bu konuda 2 tarafı da savunamayacağım .Çünkü 2 tarafta kullanıyor.
  15. Awerquan

Kendiniz söylüyorsunuz görmedim diye lütfen biraz daha tarafsız medyalardan araştırmaya çalışın.
  16. Awerquan

https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonomi/gecseniz-de-gecmeseniz-de-yillik-ozel-otoyol-gideriniz-en-az-60-tl-6029728/ https://www.haberturk.com/son-dakika-osmangazi-nin-garanti-odemesi-yapildi-2821986-ekonomi Köprü yaptık hocam (!)
  17. Awerquan

Hocam büyük projeden kastığınız uzay mekiği falan mi yoksa japonlara garanti ile yapılan köprüler mi siz karar verin.
  18. Awerquan

Ekrem İmamoğlu ve eski CHP zihniyeti devam!

Bunu eğer size karşıt görüşte olan biri söyleseydi darbeci derdiniz.Komiksiniz.
Top Bottom