Neler Yeni

Sokakta içecek içen bir vatandaşın içeceği zorla çöpe attırıldı

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Ben de bu hükümeti desteklemiyorum hatta hepsinin allah belasını versin hepsinin eli halkın cebinde ama binelrce araştırma var bunu diyen yakında sokakta uyuşturucu kullanılmasını da destekleyecek gercekten hükümeti sadece kötülemek için mantıksız eleştiri gercekten üzücü
Ben hükümeti destekliyorum. Daha doğrusu Erdoğan'ı destekliyorum. Bunu söylemekten de hiçbir zaman çekinmem. Fakat eleştirilmesi gereken yerde de eleştiririm.

Bu forumda, Teknofest gibi yarışmalara muhalif olanları gördüm. Deneyap Atölyelerine karşı çıkanları gördüm. Olayın ne olduğuna bakmadan sırf iktidarı eleştirmeye odaklanıyorlar. Umarım bu algıdan kurtulurlar.

Awerquan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Ege
Hocam, yasak yasak. Neyini anlamıyorsun. Kanunen açık alanda alkol tüketemezsin. Kanunu çiğniyor adam, tabii ki engellenecek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Umarım bir gün ideolojik fikirlerinizden kurtulup, objektif bir şekilde olaylara bakmayı öğrenirsiniz.
Engellemesi gereken başka bir vatandaş mı ? Bu yetkiyi nereden buluyor kendileri ?
Lütfen mantıklı düşünün.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Engellemesi gereken başka bir vatandaş mı ? Bu yetkiyi nereden buluyor kendileri ?
Lütfen mantıklı düşünün.
Bırakın şunu olm, adam hala algı falan diye. Düpedüz çomar işte, takmayın.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Adidasa laf ediyorlar bu da onun yan çarı galiba açtıkları konulardan belli :D
Aynen, bile isteye manipülatif bilgiler veriyorlar. Amacı spekülasyon olmasa, verdiğim bilgiyi gönderinin açıklamasına eklerdi. Fakat gerçeklerin herkese ulaşması işlerine gelmeyeceği için, geçiştiriyorlar.

Beren

80+ Gold
Hocam, yasak yasak. Neyini anlamıyorsun. Kanunen açık alanda alkol tüketemezsin. Kanunu çiğniyor adam, tabii ki engellenecek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Umarım bir gün ideolojik fikirlerinizden kurtulup, objektif bir şekilde olaylara bakmayı öğrenirsiniz.
Engellemelerinin niyeti yasak olması mı, yoksa yobazlıktan mı ?
Orada polis var ve kanunen yasak olan şeyi neden engellemiyor da, ahlak bekçileri adama saldırıyor ?

Thomas Angelo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kabahatler Kanununun 35. maddesi gereğince, halka açık olan alanlarda alkol tüketmek yasaktır. Cezası 109₺'den başlıyor. Adam orada suç işliyor. Polisin müdahale edip ceza yazması gerekirken, tepkisiz kalmış.

Tabii fırsat bilip, mesele yine Ramazan'a bağlanmış. Güzel algı operasyonu.
Normalde bu durum umursanmazken ramazanda bunun olması algıcı sensin .

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Kaynak: Seçim Haber Twitter'da: "Bugün sosyal medyaya düşen bir görüntüye göre Samsun’da Ramazan ayında sokakta içecek içen bir vatandaşın içeceği zorla çöpe attırıldı, olay yerindeki polisin vatandaşı korumadığı görüldü. https://t.co/HV9V2azDo3" / Twitter

🇸🇦🇸🇦🇸🇦🇸🇦🇸🇦🇸🇦🇸🇦🇸🇦🇸🇦🇸🇦
Herkes Müslüman değil, herkes müslüman değil, herkes müslüman değil
sen oruçlusun diye senin karşında hiçbir şey yenilmeyecek/içilmeyecek diye bir şey yok. Dayanmıyorsan tutma. Orucun amacı sadece açlık değil, aynı zamanda nefse sahip çıkmak
isteyen müslümanlar da oruç tutmayabilir. Tanrıyla aralarında olan bir şey
o vatandaş ulu orta yerde içmese daha iyi olurdu ancak oruç sabırdır ve tutmayana saygı gösterilmelidir . kısacana attıranın hatasa daha büyük . he adam kıyıda köşede içiyor ise hata tamami ile attıttıranlarda

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Lütfen mantıklı düşünün.
Hım bir düşünelim acaba polisin ceza yazmasını istemedikelrinden bu sefer acıyıp demış olabilirler mi?

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Lütfen mantıklı düşünün.
Yolda kadını darp eden birini görseniz, bakıp geçecek misiniz? Hadi daha basite indirgeyelim. Toplu taşıma araçlarında sigara tüketimi yasak. Bu yasağı birisi çiğnese, vatandaşların engelleme hakkı yok mu? Bu gibi durumlara, karşı çıkmayan vatandaşa da para cezası kesiliyor.

Awerquan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Ege
Hım bir düşünelim acaba polisin ceza yazmasını istemedikelrinden bu sefer acıyıp demış olabilirler mi?
Kim olursanız olun başkasına karışamazsınız. Acımayla 1 gram alakası olmadığını biliyorum. Düpedüz çomarlık bu.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Engellemelerinin niyeti yasak olması mı, yoksa yobazlıktan mı ?
Orada polis var ve kanunen yasak olan şeyi neden engellemiyor da, ahlak bekçileri adama saldırıyor ?
Niyet okumayı sen yap. Ben olay üzerinden konuşuyorum. Engelleyen vatandaşı da, maske takmıyor diye eleştir. Polis müdahalesi olsaymış keşke her iki duruma da.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,010
Üyeler
163,925
Son üye
miracrefiktrr
Top Bottom