Neler Yeni

Canan Kaftancıoğlu'nun Terör Örgütleri İle Bir Bağlantısı Yokmuş!

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Sen beni biliyon bıktım bazı şeylerden
Bende bıktım aslında. Uzunca bir süre forumun siyaset kısmına girmek istemedim ama yapılan algıları görünce, dayanamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Ercü Konuya yorum yapmak ister misin, hep muhalif konularda olmayalım 😁

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bende bıktım aslında. Uzunca bir süre forumun siyaset kısmına girmek istemedim ama yapılan algıları görünce, dayanamıyorum.

Terörisitlerin resmi taraftaki kişilerinden biri.

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,035
İsim
eren tezer

Hocam siyaset yapilsin derdimde bence yasaklansin cunku bizde ayari yok.Zaten bir faydasida yok ben sana sabaha kadar anlatsam , sen bana sabaha kadar anlatsan bildigimizden sasmayiz.Zaten parti degistiren bi adami ikna etmeye gerek yok imkansiz kendi gorur anlar degistirir.Sana karsi yanlisim olduysa affola.Bence sende sal yoksa deli olursun.Ama iddayi unutman shdhd hadi allah emanet

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Terörisitlerin resmi taraftaki kişilerinden biri.
Hocam, madem bunu biliyorsunuz; neden bu kadını sağ kolu olarak atayanlara, bu kadın ve yandaşlarını parti içinde tutanlara destek çıkıyorsunuz? Bunu şahsın adına değil, genel olarak muhalefeti destekleyenlere soruyorum.

Çatı aday İmamoğlu olacak. Erdoğan'ın karşısında kalacağı için, destek vereceksiniz. Belediye Başkanı olunca, terör destekçisi bu kadını eş başkanı olarak atayan adam; Cumhurbaşkanı olunca kim bilir hangi yetkileri verecek? Düşünsenize, Millî Savunma Bakanının Canan Kaftancıoğlu olduğunu? Tam bir kaos ortamı oluşacak...

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hocam, madem bunu biliyorsunuz; neden bu kadını sağ kolu olarak atayanlara, bu kadın ve yandaşlarını parti içinde tutanlara destek çıkıyorsunuz? Bunu şahsın adına değil, genel olarak muhalefeti destekleyenlere soruyorum.

Çatı aday İmamoğlu olacak. Erdoğan'ın karşısında kalacağı için, destek vereceksiniz. Belediye Başkanı olunca, terör destekçisi bu kadını eş başkanı olarak atayan adam; Cumhurbaşkanı olunca kim bilir hangi yetkileri verecek? Düşünsenize, Millî Savunma Bakanının Canan Kaftancıoğlu olduğunu? Tam bir kaos ortamı oluşacak...
Ben muhalefeti de desteklemiyorum ki. Hepsi birbirinden beter. Desteklediğim bir parti yok.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Hocam siyaset yapilsin derdimde bence yasaklansin cunku bizde ayari yok.Zaten bir faydasida yok ben sana sabaha kadar anlatsam , sen bana sabaha kadar anlatsan bildigimizden sasmayiz.Zaten parti degistiren bi adami ikna etmeye gerek yok imkansiz kendi gorur anlar degistirir.Sana karsi yanlisim olduysa affola.Bence sende sal yoksa deli olursun.Ama iddayi unutman shdhd hadi allah emanet
Terör örgütlerini desteklemediği sürece, hiç kimseye kinlenmem ben. Senle öyle bir olay yaşamadım. Ben de seni kırmadım umarım, kırdıysam affola.

"Sabaha kadar anlatsak, fikrimiz değişmeyecek." algısına da katılmıyorum hocam. Ülkenin geneli böyle fakat kimin kazanacağını belirleyen ve durumlara göre oy veren, kararsız bir kitle var. Azınlık olsalar da, kimin kazanacağını bunlar belirliyor. Tüm çabam, bu kararsız kesime doğruları anlatmak. Gerçekten ülkemizin gelişmesini istiyorum. Umarım hayırlısı olur 2023 seçiminde. Ak Parti'nin tekrar seçimi kazanması durumunda, umarım CHP yerine, Memleket Partisi ana muhalefet olur. En azından içlerinde terör destekçileri yok.

500₺ unutulmaz, 24 Haziran 2023'te yazarız onu. Allah'a emanet 😁

Ben muhalefeti de desteklemiyorum ki. Hepsi birbirinden beter. Desteklediğim bir parti yok.
Oy kullanmayacak mısın yani?

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Terör örgütlerini desteklemediği sürece, hiç kimseye kinlenmem ben. Senle öyle bir olay yaşamadım. Ben de seni kırmadım umarım, kırdıysam affola.

"Sabaha kadar anlatsak, fikrimiz değişmeyecek." algısına da katılmıyorum hocam. Ülkenin geneli böyle fakat kimin kazanacağını belirleyen ve durumlara göre oy veren, kararsız bir kitle var. Azınlık olsalar da, kimin kazanacağını bunlar belirliyor. Tüm çabam, bu kararsız kesime doğruları anlatmak. Gerçekten ülkemizin gelişmesini istiyorum. Umarım hayırlısı olur 2023 seçiminde. Ak Parti'nin tekrar seçimi kazanması durumunda, umarım CHP yerine, Memleket Partisi ana muhalefet olur. En azından içlerinde terör destekçileri yok.

500₺ unutulmaz, 24 Haziran 2023'te yazarız onu. Allah'a emanet 😁

Oy kullanmayacak mısın yani?
O dönemki duruma bağlı.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
O dönemki duruma bağlı.
Muhtemelen Erdoğan karşısına Canan Kaftancıoğlu'nu da aday yapsalar oy kullanacaksın. Umarım, tüm her şeyi ele alarak değerlendirir ve ona göre oy verirsin. Canan ve avaneleri devleti ele geçirirse, yıkıma doğru gideceğiz.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Muhtemelen Erdoğan karşısına Canan Kaftancıoğlu'nu da aday yapsalar oy kullanacaksın. Umarım, tüm her şeyi ele alarak değerlendirir ve ona göre oy verirsin. Canan ve avaneleri devleti ele geçirirse, yıkıma doğru gideceğiz.
Eğer öyle olursa kazanamayacağını bildiğim birine veririm ikisine de gitmez oyum. Ama Kaftancıoğlu'nu aday yapmazlar. Kazanamaz.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Eğer öyle olursa kazanamayacağını bildiğim birine veririm ikisine de gitmez oyum. Ama Kaftancıoğlu'nu aday yapmazlar. Kazanamaz.
İkinci tura kalması durumunda söylemiştim. Sadece iki aday olacak. Ha Kaftancıoğlu, ha İmamoğlu... Bir farkları yok gözümde. İkisi de HDP yöneticileri ile iş tutup, birbirlerini desteliyorlar.

Canan'ı da aday yapmazlar zaten. Mansur Yavaş'ı da yapmazlar. İmamoğlu'nu aday yapacaklardır diye düşünüyorum. CHP yönetimindeki en güçlü isim bu. Halka sorsan Mansur Yavaş'ı ister ama halka da sormazlar. HDP'nin oylarıyla iktidara gelmek istiyorlar.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bu kadınların yanı sıra, bunlara destek verenleri de sevmiyorum.

Düzeltme: Derya Yanık hakkında bilgim yok. Hiçbir konuşmasını dinlemedim. Daha yeni bakan olarak atandı sanırım.

Tövbe etmesen ne olacaktı ki 😁
Hocam kadın geldiğinden beri olay üstü olay çıktı.

Awerquan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Ege
Derya Yanık mı? N'oldu ki, hiç takip etmediğim bir isim.
Konuya yeni dahil olacağım kusura bakmayın rahatsız ettiğim için. Siz bu forumda gördüğüm en temiz siyaset konuşan insanlardan birisiniz. Her ne kadar farklı görüşlerde olsak da önemli olan saygılı ve seviyeli bir biçimde konuşmaktır. Sadece hakkınızda şunu merak ediyorum muhalif olduğunuz partilerin (chp,iyi parti, vs) böyle hatalarında eleştiriyorsunuz ki bu çok güzel bir şey çünkü chp'nin birçok hatası var şu anda. Ancak şunu anlayamamaktayım nedense ne zaman iş akp'ye gelirse onların hatası kabul edilebilir, geçmişte olmuş, affedilebiliri, ''İnsandır hata yapar''
düşüncesindeyken iş chp veya iyi partiye geldiği zaman hataları kabul edilemez affedilemez gibi gözüküyor.

Bir merak ettiğim de Binali Yıldırım'ın oğlunun gitmesi veya Sedat Peker'in uyuşturucu iddialarında nasıl bakıyorsunuz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,006
Üyeler
163,924
Son üye
ygtgngr
Top Bottom