Arama sonuçları: *

• Users: LvdR
  • In Gündem
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. LvdR

6 Eylülde Okullar Açılıyor Ne Düşünüyorsunuz?

Şükür kavuşturana diyorum.. Hasret kaldığım çok şey var okulda :')
  2. LvdR

Yangınların asıl amacı ne?

Kusura bakma ya banlanmamak için çok sebebim var bu forumda o yüzden senin gibi .. neyse hadi sütünü içte yat aslanım okumaya veremezsin aklını sonra hadi 👋😊
  3. LvdR

Ay yazık ya bak içim yandı şimdi napsak sana bi ııı beyin evet beyin taktıralım ne dersin at gözlüklerin çıkar ve kompleksin düşer belki ha olur mu ?
  4. LvdR

boş işler :cautious:
  5. LvdR

Bi şey sormak istiyorum sen yazdıklarını okuyor musun ? 1627592069 Mesajları okudumda @Aware 'ye boş kuruntu yapmışsın cidden
  6. LvdR

Sınavların yapılması akıl işi mi?

Allah sonumuzu hayır etsin. Sınavlar falan bişey değilde durum iyice kötüye gidiyor.
  7. LvdR

Sınavları yapılmış olan bne :cry::cry:
  8. LvdR

İşte bizim eğitim sistemimiz bu kadar iyi!
  9. LvdR

Yardım Youtube Türkiyede Çocuğunu Köle Yaparak Fantezilerini Gerçekleştiren Kadın

İnsan diye gezen, hayvan desen hayvanlara hakaret olacak tiplerden biri. En hassas olduğum konu gerçekten ben gördüğümde tiksiniyorum bunlar yapmaktan utanmıyor. Türkiye'de neyi değiştirmek istersin diye sorsalar kesinlikle bu istismarcı ************** soyunu kurutmak derdim. Doğurana da...
  10. LvdR

MEB: 2. sınavlar yapılmayacak !

"WİNTER İS COMING" Burdan MEB'e sesleniyorum elinizi ayağınızı öpeyim şu 2.sınavları yapın yoksa evde fight çıkacak :(
  11. LvdR

Yardım Memleketim Cayır Cayır Yanıyor

Şu forumda ban yememek için bişey yazamıyorum ama içimden söylediklerimi duysanız...
Top Bottom