Max imre
80+ Bronze
Allah'ta seni güldürsün kardeş .
Allah'ta seni güldürsün kardeş .
Bi şey sormak istiyorum sen yazdıklarını okuyor musun ?Kardeş ortaya bir Devlet söylemi attın kaşınma bence konuyu dağıtma haydi sana buradan ekmek çıkmaz başka konuya ya sabır.
Mesajları okudumda @Aware 'ye boş kuruntu yapmışsın ciddenBence tamamen gündemi değiştirmek. Afganların nüfusu 500 k civarını buldu halada gelmeye devam ediyorlar. Ekonomi kötü ,Peker'in açıklamaları derken insanların kafasını gündemden uzak tutmak için terör örgütü tarafından yapılan eylemler olduğunu düşünüyorum. Saygı çerçevesinde tartışmak isteyenler buyursun.
şöyle bir video var :/
Çünkü hiçbir zaman argümanla gelmiyorsunuz karşıma? Savunduğunuz mesele hakkında bir tane elle tutulur kanıtınız olsun, bayram edeceğim. Sonunda düşünebilen ve araştıran biriyle tartıştım diyeceğim.@Aware ve @Fevkelade1i ile tartışmayın ben hiç galip gelmedim
EvetÇünkü hiçbir zaman argümanla gelmiyorsunuz karşıma? Savunduğunuz mesele hakkında bir tane elle tutulur kanıtınız olsun, bayram edeceğim. Sonunda düşünebilen ve araştıran biriyle tartıştım diyeceğim.
PKK güzellemesi yapmaktan başka bir şey değil bu yorum. Kusura bakma ama daha masum gösterilemezdi terör örgütü.Bence tamamen gündemi değiştirmek. Afganların nüfusu 500 k civarını buldu halada gelmeye devam ediyorlar. Ekonomi kötü ,Peker'in açıklamaları derken insanların kafasını gündemden uzak tutmak için terör örgütü tarafından yapılan eylemler olduğunu düşünüyorum. Saygı çerçevesinde tartışmak isteyenler buyursun.
şöyle bir video var :/
Peki kral.
AdamsınPeki kral.
Hocam olaylara herhangi bir parti gözünden bakmayan ve sağlıklı düşünen her insan gündem değiştirmek için böyle insanlık dışı bir şey yapılmayacağını zaten bilir.PKK güzellemesi yapmaktan başka bir şey değil bu yorum. Kusura bakma ama daha masum gösterilemezdi terör örgütü.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki kral.
boş işler