Neler Yeni

Yangınların asıl amacı ne?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

siprex

80+
Boş adamsın. Benim canım sıkkın değil mi ? Böyle bir durumda amaç gündemi değiştirmek gibi bir söylemle konu açıyorsunuz foruma bugün katılmış birinden ne bekliyorum.
hay hay yesinler seni benim boşum kadar senin dolun olmaz emin ol foruma önceden katıldın da ne başardın acaba ülkenin haline bak bunu derdine bak hay hay komik. hayda başka konuya.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Bence tamamen gündemi değiştirmek. Afganların nüfusu 500 k civarını buldu halada gelmeye devam ediyorlar. Ekonomi kötü ,Peker'in açıklamaları derken insanların kafasını gündemden uzak tutmak için yapılan eylemler olduğunu düşünüyorum. Saygı çerçevesinde tartışmak isteyenler buyursun.
şöyle bir video var :/
Teröristlerin amacı olmaz. Tek dertleri ülkeyi kaosa sürüklemek.

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Açın ya kapıları açın. 🐑

Aware

80+ Silver
hay hay yesinler seni benim boşum kadar senin dolun olmaz emin ol foruma önceden katıldın da ne başardın acaba ülkenin haline bak bunu derdine bak hay hay komik. hayda başka konuya.
Kim olduğumu nasıl birie olduğumu bilmeden yaptığınız yorumlar kişiliğinizi gösteriyor zaten. Milletin evi yanıyor sen gündem değiştirmek için yapılıyore diyorsun. Ben burada ilk senin amacını sorgularım kimsin ya sen ?

siprex

80+
Kim olduğumu nasıl birie olduğumu bilmeden yaptığınız yorumlar kişiliğinizi gösteriyor zaten. Milletin evi yanıyor sen gündem değiştirmek için yapılıyore diyorsun. Ben burada ilk senin amacını sorgularım kimsin ya sen ?
Yahu bir admin yok mu? bu arkadaşı pisten alalım valla forumun amacını zorluyor zorla bana argo yazdırıp ban yedirtecek sanırım :) ağa da sensin paşada sensin canım tamam hadi yat geç oldu. you win xd

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Bence tamamen gündemi değiştirmek. Afganların nüfusu 500 k civarını buldu halada gelmeye devam ediyorlar. Ekonomi kötü ,Peker'in açıklamaları derken insanların kafasını gündemden uzak tutmak için yapılan eylemler olduğunu düşünüyorum. Saygı çerçevesinde tartışmak isteyenler buyursun.
Asla gündem oluşturmak için yapılan bir şey değil. Gundem oluşturmak için bu çok ağır bir şey olurdu. Teröristlerin organize olarak planladıkları eylem. Turizm sezonunda devlete zarar vermek amaçları. Teröristlerin elinde saldıracakları başka bir şey kalmadı. Bize nereden zarar gelse kâfidir diyerek böyle akıl almaz şeyler yapıyorlar.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
IMG_20210729_213815.jpg

Max imre

80+ Bronze
Asla gündem oluşturmak için yapılan bir şey değil. Gundem oluşturmak için bu çok ağır bir şey olurdu. Teröristlerin organize olarak planladıkları eylem. Turizm sezonunda devlete zarar vermek amaçları. Teröristlerin elinde saldıracakları başka bir şey kalmadı. Bize nereden zarar gelse kâfidir diyerek böyle akıl almaz şeyler yapıyorlar.
PKK'nın birde finans kaynağı olarak uyuşturucuda vardı. PKK uyuşturucu işinde de var.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Status