Neler Yeni

6 Eylülde Okullar Açılıyor Ne Düşünüyorsunuz?

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Talha Çelik
hayırlısı ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

wowww bronze olmuşum :=)

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,028
İsim
göksel yurtcan
evde sıkılıyorum aga açılsında bir mevzu falan olur

hayırlısı ya

wowww bronze olmuşum :=)
bronze h.o hocam

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Talha Çelik
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
ragnar oğlu tarkan
Lise son sınıf öğrencisi olarak 11 sınıfı nasıl 70 ortalama ile geçtiğimi bilmemekle beraber, okul hayatımda her sınava 1 hafta önceden çalışmam ve bu sene hard çalışmam gerektiğinden ötürü sanırsam bir tık b*ku yedik arkadaşlar, okulun açılması lazım en azından bizim için. okula gitmeden evde çalışabileceğimi pek sanmıyorum. Ama zorundayım :D

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
.
Arkadaşlar normalde okula gitmeyi çok seven birisiyim ama korona döneminden sonra nedense her şeyden bezdim sabahları kalkamıyorum.Kalkınca bilgisayara geçiyorum.Şimdi de okullar açılıyor.Benim içim nasıl anlatsam biraz buruk kaldı.Şu anda Lise 3 e geçtim ve 9-10 hakkında fazla bir bilgim yok seneyede sınavım var.Kimse bizi düşünmüyor.Bu kadar eksikle nasıl ders çalışıp sınava gircez.
düşünmüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
İsmail Uyar
Arkadaşlar normalde okula gitmeyi çok seven birisiyim ama korona döneminden sonra nedense her şeyden bezdim sabahları kalkamıyorum.Kalkınca bilgisayara geçiyorum.Şimdi de okullar açılıyor.Benim içim nasıl anlatsam biraz buruk kaldı.Şu anda Lise 3 e geçtim ve 9-10 hakkında fazla bir bilgim yok seneyede sınavım var.Kimse bizi düşünmüyor.Bu kadar eksikle nasıl ders çalışıp sınava gircez.
Beyler rahat olun suanki vereceğim bilgi benim fikrim ama öyle olacağına %75 ihtimal veriyorum ilk 3 hafta gideceğiz çünkü aşı yaptırmayan kesimi zorla yaptırmak için olay bundan ibaret sonra kapatırlar ("_")

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Öğretmenlik okuyorum o yüzden gerek yok. Çabuk atanmak daha önemli. Öğretmenlikte mesleği yaparken öğreniyorsun zaten, üniversitede teori görüyorsun sadece.
Ben de öğretmenlik okuyorum. Stajsız mezun olacağıma, dönem uzatma tarafındaydım ve öyle de yaptım. Staj gerçekten çok önemli. Acemiliğini atıyorsun üstünden. Çocuklar deneme tahtası değil, gidip orada düzeltirim diyebileceğim.

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
Ahmet Tulumcu

BIGGZ

80+ Bronze
1) Uyanıyorum
2) Yemek yiyorum
3) Canlı derste oyun oynuyorum
4) Uyuyorum
5) Hayat çok güzel, hiç ders yok

Sınavdan 10 alınca:
- yEtEr aRtK kMsE bEni dÜşNmYoR

LvdR

80+ Bronze
En İyi Cevap