6 Eylülde Okullar Açılıyor Ne Düşünüyorsunuz?

O cidden daha kötü bir durum biz gene kötünün iyisiyiz
bana göre kötü değil çünkü artık üniversite kazanmışsın yolun sonu ama bizim önümüzde eşek gibi kol gibi girecek bir sınav var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya okulları 1-2 hafta sonra kapatacaklar ya da vakaları, ölümleri bilerek az gösterip okulu yıl sonuna kadar açık tutacaklar.
sana bir şey söyleyim mi ne açılmasını ne açılmamasını istiyorum hiçbir şey düşünmek istemiyorum.

Büyük İhtimalle bir kaç ay sonra Tekrar Kapatılır bu Ama Keşke her şey Eskisi gibi Olsa.

1 Ay Sonra Hadi Yallah Geri Evlere Deme Olasılıkları Yüzde Kaç?

1 Ay Sonra Hadi Yallah Geri Evlere Deme Olasılıkları Yüzde Kaç?
%169
Baksana abi vakalara hala yüksek
Ben açılması kararindayim ama iyice aptala döndük okula gitmeye gitmeye. Önceden diyelim bir ders görüyoruz tamam mı örnek vermem gerekirse vektörler. Hocalar korona öncesi siz bunu 9da gördünüz deyip sadece bir özet ile sonraki konuya geçerdi artık o da yok hocalar siz tek dönem giden gruptunuz değil mi diyor ve bir daha baştan anlatıyor. Hiç kimse anlamamıştı çünkü online ile okula gitmemiz şart yani daha da evde kalırsak yeni nesil cahil kalacak.

sınıfım değişmese okeyim de sınıfım değişince gidesim gelmiyor. pek alışmakta istemiyor gibiyim hayırlısı neyse o olsun diyelim bakalım

açılsın yeter yaw

Düşündüğüm tek şey, lise bittiğinde saçma sapan eba ödevi verip herhangi bir yönetmelik olmamasına rağmen ondan sözlü notumu düşüren hocaları onların vereceği nota muhtaç olmadan çok iyi bir üniversite kazanıp "haha n'oldu yine kazandım" demek.

Aşılar çıktı. Vakaların yüksek olması ise aşı yaptırmayanlar. Muhtemelen öğretim görevlilerine özel bir şey yaparlar. Maskeyle okula gideriz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,608
Üyeler
184,653
Son üye
bugi4
Geri