Neler Yeni

Yardım Youtube Türkiyede Çocuğunu Köle Yaparak Fantezilerini Gerçekleştiren Kadın

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet

LvdR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Taha Yerlikaya
İnsan diye gezen, hayvan desen hayvanlara hakaret olacak tiplerden biri.
En hassas olduğum konu gerçekten ben gördüğümde tiksiniyorum bunlar yapmaktan utanmıyor.
Türkiye'de neyi değiştirmek istersin diye sorsalar kesinlikle bu istismarcı ************** soyunu kurutmak derdim.
Doğurana da doğurduğuna da yazık, acıyorum.

Jaja50

80+ Silver
aga yemin ediyorum youtube ayağına neler yapıyolar :D afsdldsaflmdafsmlkdflsamkdslakfm bu kadın hakkında twitter da başlık açarlarsa bu kadın bitti
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk yapsa ne olacak demekki kadın zevk alıyor köle içerikli şeylerden anladın ;) bu kadının odasında kelepçe kırbaç falan vardır %100 :D
Of, ayak 36-38 numara. Yalamalık, öpmelik, tapmalık. (ŞAKA YAPIYORUM LA BU NE SİNİRLERİM BOZULDU)

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Söylenecek söz bulamadım bu görüntülere...

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
bu kadın çocuklarıyla böyle videolar çekiyor galiba topuklu ayakkabıyla basıyor ayaklarını yıkatıyor ayağını yalatıyor üstüne çıkıyor bana videodan çok kesinlikle iğrenç cinsel fantezilerini çocuğunda uyguluyor gibi geldi çünkü cinsel içerikli köle videolarında da kadının yaptıklarının aynısı var çocuğun elini bağlayıp gıdıklıyor sonra ayağını bağlayıp gıdıklıyor sonra ayağını yalatıyor bu kadının böyle saçma videoları var bu kadını şimdiden şıkayet etmeye başlamışlar bile http://www.incisozluk.com.tr/w/talhanın-annesi-olan-kadın-eda-arslan/ bu konuda siz ne düşünüyorsunuz

BU KADININ YAPTIKLARINI Bİ ERKEK KIZ ÇOCUĞUNA YAPSAYDI ŞUAN DİREK HAPİSHANEDEYDİ HATTA SOKAĞA ÇIKAMAZDI AMA Bİ KADIN YAPINCA CHALLENGE
Alıntıyı görüntüle
Bu arada hayırlı olsun tam 5k mesajın olmuşun.
Darısı benim başıma:)

Top Bottom