Vartex
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
Dahası
Teşekkürler.Domine etmek veya domine edilmek isteyen kişi galiba bende bilmiyorum fazla
Teşekkürler.Domine etmek veya domine edilmek isteyen kişi galiba bende bilmiyorum fazla
Hocam araştırabilirsiniz ama rahatsız edici bana göre tavsiye etmem bu kadarını bilmeniz yeterli.Teşekkürler.
Of, ayak 36-38 numara. Yalamalık, öpmelik, tapmalık. (ŞAKA YAPIYORUM LA BU NE SİNİRLERİM BOZULDU)aga yemin ediyorum youtube ayağına neler yapıyolar afsdldsaflmdafsmlkdflsamkdslakfm bu kadın hakkında twitter da başlık açarlarsa bu kadın bitti
Mesaj otomatik birleştirildi:
knk yapsa ne olacak demekki kadın zevk alıyor köle içerikli şeylerden anladın bu kadının odasında kelepçe kırbaç falan vardır %100
B --->hakimiyet (sahiplik vs.)Domine etmek veya domine edilmek isteyen kişi galiba bende bilmiyorum fazla
Hocam araştırabilirsiniz ama rahatsız edici bana göre.
Bu arada hayırlı olsun tam 5k mesajın olmuşun.bu kadın çocuklarıyla böyle videolar çekiyor galiba topuklu ayakkabıyla basıyor ayaklarını yıkatıyor ayağını yalatıyor üstüne çıkıyor bana videodan çok kesinlikle iğrenç cinsel fantezilerini çocuğunda uyguluyor gibi geldi çünkü cinsel içerikli köle videolarında da kadının yaptıklarının aynısı var çocuğun elini bağlayıp gıdıklıyor sonra ayağını bağlayıp gıdıklıyor sonra ayağını yalatıyor bu kadının böyle saçma videoları var bu kadını şimdiden şıkayet etmeye başlamışlar bile http://www.incisozluk.com.tr/w/talhanın-annesi-olan-kadın-eda-arslan/ bu konuda siz ne düşünüyorsunuz
BU KADININ YAPTIKLARINI Bİ ERKEK KIZ ÇOCUĞUNA YAPSAYDI ŞUAN DİREK HAPİSHANEDEYDİ HATTA SOKAĞA ÇIKAMAZDI AMA Bİ KADIN YAPINCA CHALLENGE
Alıntıyı görüntüle
saol knkBu arada hayırlı olsun tam 5k mesajın olmuşun.
Darısı benim başıma