Arama sonuçları: *

1. MrBonapart

Savunma Sanayi Bütçesi 75M$'a Yükseltildi!

75 milyon aylık maaşlara giden ücret etmez :)
  2. MrBonapart

Savunma Sanayi Bütçesi 75M$'a Yükseltildi!

55 milyar dolar nereden buraya aktarıldı?
  3. MrBonapart

(ÇÖZÜLDÜ)İnce'ye vermek mantıklı mı?

kemal %50 alabilir diyorsan kemal'e alamaz diyorsan sana kim daha yakın geliyorsa ona ver.
  4. MrBonapart

AKP'li Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, Polise Hakaret Etti!

et yiyemiyorum ama olsun saraylar yapılsın oley
  5. MrBonapart

FDA: Pfizer/BioNTech yetişkinlerde kalp kası iltihaplanmasına yol açıyor

1 milyonda %12.6 değil yalnız. %0.00126 (vakadan bahsetmiyorum sayısal olarak düzeltme) 1624551867 100 kişiden 12.6'sı çok büyük bir sayı. Buna nadiren denmez.
  6. MrBonapart

Adam haklı değil mi?

Kullanılan kelimenin hakaret olduğu gerçeğini değiştiriyor mu?
  7. MrBonapart

Adam haklı değil mi?

Hakarettir hocam bu
  8. MrBonapart

Adam haklı değil mi?

Hiç merak etmemiştim şu zamana kadar da merak ettim gerçekten ne yaptıklarını
  9. MrBonapart

Adam haklı değil mi?

hocam hassas yerler derken tam anlayamadım. Hassas yerleri dediğini hatırlamıyorum da.
  10. MrBonapart

Adam haklı değil mi?

Hocam din sokulmuyo aslında işin içine. Mahallede günde 5 defa yüksek sesle duyulan bir ses tabii ki müzikten rahatsız olunması açıklamasından sonra insanlara batacaktır.
  11. MrBonapart

Adam haklı değil mi?

Yani hocam ezan sesini duymak isteyen duyar yani. Evimde kulaklık takarken bile fark ediyorum okunduğunu.
  12. MrBonapart

Adam haklı değil mi?

Bir de evimin etrafında 3 tane camii var, her biri 5-10 saniye farklı okunmaya başlıyor. Kafayı yememek elde değil yani. Her sabah uyanıyorum ezan sesine. 1624496027 Fikirlerimize ve eleştirilerimize göre düşünecek ve karar verecek neden yapmasın?
  13. MrBonapart

Adam haklı değil mi?

Hocam oradaki dini binaların sayısından haberiniz var mı? Her mahallede 1842719 tane yok yani. Bizde her yer camii.
  14. MrBonapart

Adam haklı değil mi?

Dostum ben çok kez dinledim. İlk yorumum gibi konuşmaları cımbızla çekip yapıyorlar. Kendilerini övüp karşı tarafa sövüyorlar. Gerçekten bunun dışında davranan tek tük insan var. Üzülüyorum durumumuza yani. Ama insanlarımız da bunu seviyo. En çok bağıran en çok haklı olan kişi gibi geliyo insanlara.
  15. MrBonapart

Adam haklı değil mi?

İnsanlarımız bu ikisi arasındaki farkı anlasa zaten çok güzel bir ülke olabiliriz. Fakat insanlar dinle kafayı bozmuş oldukları için aradaki farkı anlayamıyorlar.
  16. MrBonapart

Adam haklı değil mi?

Tamamı değil ama değil mi? 1624495687 ki dünyayı insana göre düzenleyenler insan. Çok eski zamanlara bakabilirsin. Dünya bütün canlılar için uygundu, biz değiştirdik.
  17. MrBonapart

Adam haklı değil mi?

Tuttuğu partiyi yok sayamıyoruz malesef. Davranışları olsun, konuşma şekli olsun, saçma şekilde söylediği şeyler olsun çok sıkıyo bi yerden sonra.
  18. MrBonapart

Adam haklı değil mi?

Şey gibi düşün. Dünyada 7 milyar insan var o zaman dünyada sadece insanlar var.
  19. MrBonapart

Adam haklı değil mi?

Müslüman ülke değil. Müslüman çoğunlukta ülke. İkisi çok farklı şeyler.
  20. MrBonapart

Adam haklı değil mi?

Müslüman ülke dediği yerde kapattım. Yazılan ve söylenen şeyleri cımbızla çekip ağır sözler söyleyerek bir şey yapmaya çalışmış.
Top Bottom