Neler Yeni

Adam haklı değil mi?

Adama katılıyor musun?

• Twitter dakiler boş yapmış. Evet

Oylar: 23 59.0%
  • Twitter dakiler haklı. Hayır

Oylar: 16 41.0%

• Oy kullanan toplam üye
    39

TamerKs

80+ Silver
Adamın hangi tarafta olduğunu yok sayacak olursak, adam haklı değil mi? Birde jahrein'e ağır konuştu. Kesin kavga çıkar.
Sonunda kadar dinleyip, olgun ve ciddi bir şekilde itiraz istiyorum. Tekrar ediyorum adamın hangi partiyi tuttuğunu umarsamayın sadece din ile alakalı dediğine bakın.(lütfen sonuna kadar izleyin)

Son düzenleme:

Avolay

80+ Gold
Adamın hangi tarafta olduğunu yok sayacak olursak, adam haklı değil mi? Birde jahrein'e ağır konuştu. Kesin kavga çıkar.
Sonunda kadar dinleyip, olgun ve ciddi bir şekilde itiraz istiyorum. Tekrar ediyorum adamın hangi partiyi tuttuğunu umarsamayın sadece din ile alakalı dediğine bakın.
Muhalefet eden belgelerle konuşan siyasetçiler vatan haini, yalancı oluyor.
Ama berber iyi bir şey diyince anında inanılıyor :D
Zihniyet bu, ayrıca Erdoğan'ın tek başına ülkeyi nasıl yönettiğininden bahsetmiş.
Abi tamam işte her şeyi sadece Erdoğan yapmamalı biz de onu diyoruz.
Devamını izlemek istemiyorum

TamerKs

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Muhalefet eden belgelerle konuşan siyasetçiler vatan haini, yalancı oluyor.
Ama berber iyi bir şey diyince anında inanılıyor :D
Zihniyet bu, ayrıca Erdoğan'ın tek başına ülkeyi nasıl yönettiğininden bahsetmiş.
Abi tamam işte her şeyi sadece Erdoğan yapmamalı biz de onu diyoruz.
Devamını izlemek istemiyorum
Orayı boşver zaten, ezan ile alakalı olan kısım önemli. Ben şahsen tarafsızım, her iki tarafın iyi ve kötü yanı var fakat din konusunda adamla aynı fikirdeyim.

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Sonunda kadar dinleyip, olgun ve ciddi bir şekilde itiraz istiyorum. Tekrar ediyorum adamın hangi partiyi tuttuğunu umarsamayın sadece din ile alakalı dediğine bakın.
Müslüman ülke dediği yerde kapattım.

Yazılan ve söylenen şeyleri cımbızla çekip ağır sözler söyleyerek bir şey yapmaya çalışmış.

TamerKs

80+ Silver
Müslüman ülke dediği yerde kapattım.

Yazılan ve söylenen şeyleri cımbızla çekip ağır sözler söyleyerek bir şey yapmaya çalışmış.
Çoğunluk Müslüman değil mi? Laik bir devlet biliyorum ama çoğunluk Müslüman.

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
Discord
Bonapart#5796

Avolay

80+ Gold
Orayı boşver zaten, ezan ile alakalı olan kısım önemli. Ben şahsen tarafsızım, her iki tarafın iyi ve kötü yanı var fakat din konusunda adamla aynı fikirdeyim.
Dindarım ama ezannın müezzinler tarafından okunması gerektiğini düşünüyorum belli yerler dışında heryer cami zaten o adamın sesi yeter o yüzden.
Ayrıca müezzinler neden 5-6K para alıyor şu an anlamış değilim.
Videoyu izlemeyeceğim, hastalıklı bir kafa yapısı var.

TamerKs

80+ Silver
Fikirlerine ve eleştirilerinize göre karar vereceğim.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Sonunda kadar dinleyip, olgun ve ciddi bir şekilde itiraz istiyorum. Tekrar ediyorum adamın hangi partiyi tuttuğunu umarsamayın sadece din ile alakalı dediğine bakın.(lütfen sonuna kadar izleyin)
Ağır Akp'li birisinin görüşü pek umrumda değil açıkçası dinlemek istiyen varsa dinlesin berberden sonrası bende yok grafiklerde vatandaşına en az yardımı yapan ülkelerden biriyiz gelmiş çok güzel yönetti diyor 😖😖

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
Discord
Bonapart#5796

TamerKs

80+ Silver
Ağır Akp'li birisinin görüşü pek umrumda değil açıkçası dinlemek istiyen varsa dinlesin berberden sonrası bende yok grafiklerde vatandaşına en az yardımı yapan ülkelerden biriyiz gelmiş çok güzel yönetti diyor 😖😖
Boşuna mı dedim tuttuğu partiyi yok sayın diye

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
Discord
Bonapart#5796
Boşuna mı dedim tuttuğu partiyi yok sayın diye
Tuttuğu partiyi yok sayamıyoruz malesef. Davranışları olsun, konuşma şekli olsun, saçma şekilde söylediği şeyler olsun çok sıkıyo bi yerden sonra.

TamerKs

80+ Silver
Top Bottom