Arama sonuçları: *

• Users: Nquyen
  • In Gündem
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Nquyen

ANKARA'DA TARİHİ BULUŞMA! Devlet Bahçeli, DEM Parti heyetini kapıda karşıladı!

HDP oluşumu pkknın siyasi ayağı kendileri de söylüyor pkknın siyasi ayağı ile konuşup ittifak kurup PKK nın başını yuhalamak da garip siyasi ayağı ile muhatap oluyorsa başkası da başı ile muhatap olur sırtlarını apoya dayayan parti ile konuşmak normal aponun kendisi ile konuşmak neden anormal...
  2. Nquyen

ANKARA'DA TARİHİ BULUŞMA! Devlet Bahçeli, DEM Parti heyetini kapıda karşıladı!

Yani CHP sürekli gittiğin de kimsenin sesi çıkmıyordu mhp de gidebilir bir sorun görmüyorum asıl sorun bu tepkiyi CHP gidince verdiler mi 👌 sanmıyorum 🗿
  3. Nquyen

Tehdit ve küfür kanıtlı ergene ne yapmalıyım

En güzeli kendi işini kendin halletmen biraz sopa atmanın zararı gelmez 👌
  4. Nquyen

Tehdit ve küfür kanıtlı ergene ne yapmalıyım

Bu tarz durumlar için her zaman kişisel avukatiniz olmalı böylelikle zengin olma ihtimalinin artar tazminat davaları ile köşeye dönersiniz ama iki tarafta reşit değil gibi duruyor pek bir sonuç çıkmaz
  5. Nquyen

🔴Baykar , İtalyan Havacılık Devi Piaggio Aerospace`i Satın Aldı !🔴

İtalyayi Türkler alıyor diye yorumladım bence hükümet istifa edip italyan muhalefet partileri Türk şirketlerini ülkelerinden atıp yeniden egemen bir İtalya inşa etmelerini bekliyorum!
  6. Nquyen

İzmir'de Ölen Yaşlı Amca

Yandaşlar adamı suçlu buluyor bile 🗿 yardım ettim yardım malzemelerini sattım algısı yaratıp gündemden düşüreceklerini sanıyorlar Tekirdağ'da bile çorba çeşmeleri var evsizler yararlanıyor bunlarda köpek maması ile kafayı bozmuş
  7. Nquyen

🔴Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer Gözaltına Alındı

624 kere telefonla teröristle görüşmüş gayet normal içeri alınması 👌
  8. Nquyen

Yardım APO P*ÇTİR P*Ç KALACAK

Demden Selahattinden apoya sıra gelmez daha açık açık pkknın siyasi ayağı olduğunu kabul eden dem meclisteyken barajı millet vekili transferi ile aşıp meclise sokan hdp kapatılma ve hapis sürecinde hdp lehine savunma yapan millet seçti millet götürür kafasıyla algı yapanlar da benim için apoyla...
  9. Nquyen

Discord Türkiye'deki App Store'dan kaldırıldı

Aynısını telegram için yaptılar başında ki adamı tutukladılar şimdi geri adım attı suç teşkil eden olaylarda kişilerin kişisel bilgilerini devletlere verecek artık telegram, DC içinde geçerli şuan kişisel verileri devlete vermiyor verene kadar da kapalı kalacak 👌
  10. Nquyen

Bebekleri öldüren Çete üyeleri PKK lı ve CHP Yöneticileri çıktı.

Üstünü örterler hatta kahraman ilan edilebilir parti içinden çıktığı için en son kadına zorla tecavüz etmeye kalkıp sonra hayat kadını diye olayı kapatıp kadın hakları yürüyüşün de en önde o adamı yürütmeleri gibi bunu da savunurlar 🗿
  11. Nquyen

KÖFTECİ YUSUF Açıklama Yaptı! Domuz Eti Kumpas mı ?

Domuz etiyle Avrupa yaşam süresinin hiç bir bilimsel bağlantısı yok bu kıyaslama yapmanız saçma ayrıca Avrupa da domuz eti yenmiyor diye bir yazı da görmedim 🤷 alkolün ve uyuşturucunun ne kadar zararlı olduğu bilimsel olarak kanıtlanmış ama herkes kullanıyor yani herkes bunu kullanıyor diye bu...
  12. Nquyen

KÖFTECİ YUSUF Açıklama Yaptı! Domuz Eti Kumpas mı ?

Sorun domuz eti olup olmaması değil Antalya ve Muğla da sirincekte sadece domuz eti servis eden türk restorantlar var oraya da domuz eti yemek için gidiyorsun domuz dana tavuk kemik karışık yemek için değil 👌 köfteci yusufta aynı şekilde dana eti satıyoruz ve dana eti sunuyoruz diyor ve domuz...
  13. Nquyen

Biber Gazına Fahiş Zam !

Deprem zamanı yangın tüplerine de aynısını yaptılar 😁 ceza sistemi düşük devlet suçlu gerçi halkta hak ediyor ceza kesince kasada para mı bitti diyen millete her şey mübahtır 👌 bu tarz haberlerin devamı gelmesini umut ederek uzaktan izliyorum 🕺
  14. Nquyen

Şehidin var TÜRKİYE!

Askeri ve emniyet olaylarında her şey söylenmez vatandaşa belki görevdedir konumu gizlidir ya da patlayıcı ile kaza olmuştur
  15. Nquyen

🔥 İMAMA TABUREYLE SALDIRDI ! 🔥

Vantilatör suratına güzel oturmuş rahatladım dayı da iş var
  16. Nquyen

Jahrein'nin çocuğuyla ilgili inceleme başlatıldı

Değil kendisi söylüyor ama olup olmaması önemli değil önemli olan yanlışa yanlış demek çünkü yanlışın doğrunun dini yoktur herkes yapabilir ama böyle ortamda işine geldiğine doğru işine gelmeyince yanlış derlerse ozaman bı cacık olmaz milletten
  17. Nquyen

Jahrein'nin çocuğuyla ilgili inceleme başlatıldı

Şu adamın yaptığını müslüman yapsa sokakta pankart açarak yürüyüş yapacak grup aynı olayı kendilerinden biri yapınca adamı aklama çabalarına girmeleri de manidar 😁 doğruya doğru, yanlışa yanlış diyemeyen sadece taraflı olarak yorum yapan ve toplumu kışkırtan bu kitleler olduğu sürece daha çok...
  18. Nquyen

Şehidin var TÜRKİYE!

Enteresan olaylar son günlerde silah kazaları fazla gelmeye başladı tahmin ettiğim olaylar oluyor gibi görünüyor
  19. Nquyen

Şehidin var TÜRKİYE!

Yani az çok bu işin içinde olduğumdan dolayı bu tarz açıklamalar iki sebebten dolayı yapılır ve yüzde 90 askerler suçludur bu durumda. Birincisi doğu bölgesi olduğu için birlik içinde şarjör dolu geziyorsun ve arkadaş arasında şaka ya da namluda kalan mermi yüzünden bu tarz kazalar olabiliyor...
  20. Nquyen

AMD'nin,İntel'e lisans ücreti ödemesi

Tabii konuyu açan da kaynak göstermiyor ve insanlar doğru bilgiye ulaşamaz bu şekilde 🤷 internette bilgi kirliliği fazla bu yüzden güvenilir kaynak göstermek insanlara Bilgi verirken daha güvenilir olur.
Top Bottom