Neler Yeni

Jahrein'nin çocuğuyla ilgili inceleme başlatıldı

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
Çocuğun alınması gibi bir durum olacağını sanmıyorum. Annesi var dedeleri vs. var. Gazlamayla olmuş bir iş , o kadar da ileri gitmezler herhalde. Umarım çocuğuna kavuşur.
Bu ülkede olmayacak deme her zaman bir şekilde kılıfına uydurur yaparlar. Neler yapıldı bu ülkede neler. Son dönemde ki enerciciler bile aklandıysa.

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Uln yaptıklarınızın hepsinin hesabı sorulacak dc gruplarında milletin anasına söven toplarda, Filistinli bebeklerle dalga geçenlerde, bebek tacizcileride, aha bu ******** gibi bebeği ağlayan adama karın ağlıyor diyenlerde bunun gibi bütün pislikleri mahvedeceğiz. Bu forumda varsa böyle bir tip o da beklesin. İnternet sayesinde başına bir şey gelmeyeceğini sanıyorlarsa başlarına en kötüsü gelecek.
Dostum bişey sorucam nazikçe sence tek sorun Filistinli bebekler mi? İsrail'de de bebekler var onlarda ölüyor savaşı başlatan filistindi İsrail değil İsrail sadece yoklayıp zulmediyordu. Ayrıyetten uygura neden ses çıkmıyor?

FurkanIIy

80+ Bronze
Uygunsuz davranış
Piyasadaki dürttüğümün dingilleri sanıyor ki bu muamele sadece Jahrein için geçerli. Elraenn fanı 15 yaşındaki çocuklar gidip Jahrein'in tutuklandığı haberinin altına Elraenn gifi atmışlar. Ulan dingil. Ulan iqsuz. Bugün Jahrein'i tutuklayanlar. Yarın küfür ettiği için Elraenn'i tutuklamaz mı sanıyorsun? Bugün Jahrein'i tutuklayanlar, yarın şeriat gelsin diye bağırıp sokakta kadın gördüklerinde kırbaçlamaz mı sanıyorsun. Bugün Jahrein'i tutuklayanların Dilan Polat'a, AKP mafyalarına ses çıkar(a)madığını görmüyor musun? Ne zaman uyanacaksınız?

Birileri çıkıyor meydanda apo sloganı atıyor ses çıkaran yok. Birileri çıkıyor açık açık kara para akladığını söylüyor. Ses çıkaran yok. Binalinin oğlu uyuşturucu kaçakçısı çıkıyor. Ses çıkaran yok. Adam arabada uyuşturucu içiyor, sonra ben pudra şekeri çektim diyor. Ses çıkaran yok. Ama bir tane adam diyanetin saçma bir kararıyla dalga geçti diye. Sırf gücünüz yettiği için "umarım sonsuza kadar hapishanede kalır" diyorsunuz. Ulan ********. Sanıyor musun ki bugün Jahrein'i tutuklayanlar yarın seni yaşatacak.

Son düzenleme:

mfm125

80+ Silver
Dostum bişey sorucam nazikçe sence tek sorun Filistinli bebekler mi? İsrail'de de bebekler var onlarda ölüyor savaşı başlatan filistindi İsrail değil İsrail sadece yoklayıp zulmediyordu. Ayrıyetten uygura neden ses çıkmıyor?
Kanka İsrail çok güçlü olduğundan mağdur edebiyatını daha kolay yapıyor Filistin. Bide İsrail'in öldürdüğü bebek daha fazla Uygur konusunda haklısın

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,802
İsim
Selim
Şu adamın yaptığını müslüman yapsa sokakta pankart açarak yürüyüş yapacak grup aynı olayı kendilerinden biri yapınca adamı aklama çabalarına girmeleri de manidar 😁 doğruya doğru, yanlışa yanlış diyemeyen sadece taraflı olarak yorum yapan ve toplumu kışkırtan bu kitleler olduğu sürece daha çok ağlarsınız 🗿 bir çok asya ülkesinde yaşamış ve ara ara da giden biri olarak gülerek izliyorum trolleri aynı ülkede yaşıyorsunuz aynı arabayı siz troller de alıyorsunuz aynı fiyata hemde 👌 kendi ayağınıza sıkıyorsunuz bu şekilde devam edin puhahahaha

KAANT10X

80+ Bronze
Yıllardır bu forumdayım onlarca kişiyle kavga ettim ama ilk kez böyle saçma bir cevap aldım.

sontoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
tek sen mi dava açacaktın :ROFLMAO::ROFLMAO:

mfm125

80+ Silver
Şu adamın yaptığını müslüman yapsa sokakta pankart açarak yürüyüş yapacak grup aynı olayı kendilerinden biri yapınca adamı aklama çabalarına girmeleri de manidar 😁 doğruya doğru, yanlışa yanlış diyemeyen sadece taraflı olarak yorum yapan ve toplumu kışkırtan bu kitleler olduğu sürece daha çok ağlarsınız 🗿 bir çok asya ülkesinde yaşamış ve ara ara da giden biri olarak gülerek izliyorum trolleri aynı ülkede yaşıyorsunuz aynı arabayı siz troller de alıyorsunuz aynı fiyata hemde 👌 kendi ayağınıza sıkıyorsunuz bu şekilde devam edin puhahahaha
BU jahreim müslüman mı değil mi anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yıllardır bu forumdayım onlarca kişiyle kavga ettim ama ilk kez böyle saçma bir cevap aldım.
Bazıları gerçekten İsrail'i öylesine savunuyor neden savunuyorsun diyince 1-2 şey söyleyip sıyrılmaya çalışıyor.Ben demiyorumki gidelim boykot edelim kimin internetini kullanıyoruz şuan?? Boykot imkansız gibi bir şey ama İsrail'i de savunmak aptallık.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,802
İsim
Selim
BU jahreim müslüman mı değil mi anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bazıları gerçekten İsrail'i öylesine savunuyor neden savunuyorsun diyince 1-2 şey söyleyip sıyrılmaya çalışıyor.Ben demiyorumki gidelim boykot edelim kimin internetini kullanıyoruz şuan?? Boykot imkansız gibi bir şey ama İsrail'i de savunmak aptallık.
Değil kendisi söylüyor ama olup olmaması önemli değil önemli olan yanlışa yanlış demek çünkü yanlışın doğrunun dini yoktur herkes yapabilir ama böyle ortamda işine geldiğine doğru işine gelmeyince yanlış derlerse ozaman bı cacık olmaz milletten

mfm125

80+ Silver
Değil kendisi söylüyor ama olup olmaması önemli değil önemli olan yanlışa yanlış demek çünkü yanlışın doğrunun dini yoktur herkes yapabilir ama böyle ortamda işine geldiğine doğru işine gelmeyince yanlış derlerse ozaman bı cacık olmaz milletten
Haklısın ama ben onun için sormadım.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,571
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Uln yaptıklarınızın hepsinin hesabı sorulacak dc gruplarında milletin anasına söven toplarda, Filistinli bebeklerle dalga geçenlerde, bebek tacizcileride, aha bu ******** gibi bebeği ağlayan adama karın ağlıyor diyenlerde bunun gibi bütün pislikleri mahvedeceğiz. Bu forumda varsa böyle bir tip o da beklesin. İnternet sayesinde başına bir şey gelmeyeceğini sanıyorlarsa başlarına en kötüsü gelecek.
Benden başla la troll seni.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,571
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Kanka İsrail'i niye savunuyon?
Benim bir şeyi savunduğum yok. Hatta jahreini sevmem bile. Ama sırf adalet başlığı altında işlerine gelenin tutuklanmasını desteklemek sadece troll olmaktır. Bak dilan polat eşiyle nasıl çıktı. Devletten onca para çaldılar ama düğün derneklerle ayrıldılar.

Yanıt attığım kaan adlı arkadaş gibi at gözlüğü gile bir olaya yorum yapan ve bu potansiyele sahip herkese acıyorum. Jahreinin, Diamond'un ve sokak ropörtajında tutuklanan kadının bu yaşadıklarından bir anlam çıkarılması gerekirken son kalan beyin hücresiyle bir insanın çocuğu aracılığı ile dürtülmesine müsaade edecek zeka ancak maymunda olmalıdır. BU desteklenebilir bir şey değil. Dediğim şeyler çok açık, sığ düşüncesinden çıkabilen herkes bunu anlayacaktır.

Top Bottom