al kanka 2bin lira versen bile daha iyisini bulamazsın türkiyedeKral benim 4 yillik mouse var rampage g72 diye 125 hz alıyormuş yeni bir mouse almayi düşünüyorum sence aliyim mi suanlik idare ediyor bütçem 2bin tl
al kanka 2bin lira versen bile daha iyisini bulamazsın türkiyedeKral benim 4 yillik mouse var rampage g72 diye 125 hz alıyormuş yeni bir mouse almayi düşünüyorum sence aliyim mi suanlik idare ediyor bütçem 2bin tl
Hocam pm gelir misinDiyorumki acaba bilindik markalar daha mı iyidir pek anlamıyorum logitech falan
işlemcin ne kaç hzde mousemouse bence güzel kaliteli hissettiriyor fakat cs'de yer yer donma oluyor bu sorun bir tek bende mi var?
yok hocam değildir bunu al geçDiyorumki acaba bilindik markalar daha mı iyidir pek anlamıyorum logitech falan
mouseyi alır almaz cs girmeyi denedim driver indirmemiştim kaç hz'De girdi bilmiyorum şu an 1000'de kullanıyorum oyun harici hiç bir sıkıntıyla karlılaşmadım, belki driver kurunca daha sağlıklı calısıyordur emin değilim. İşlemcim 12400fişlemcin ne kaç hzde mouse
şarj et biraz güncelle yazılımını hala devam ederse iade istersin yenisini sipariş verirsinmouseyi alır almaz cs girmeyi denedim driver indirmemiştim kaç hz'De girdi bilmiyorum şu an 1000'de kullanıyorum oyun harici hiç bir sıkıntıyla karlılaşmadım, belki driver kurunca daha sağlıklı calısıyordur emin değilim. İşlemcim 12400f
driver güncellemesi değil mişarj et biraz güncelle yazılımını hala devam ederse iade istersin yenisini sipariş verirsin
evetdriver güncellemesi değil mi
teşekkür ederim şimdi güncelledim umarım tekrarlanmaz
şarjı azsa ondan da olmuş olabilir bir şarj et 15 dk falan sürüyor birde arkada çok işlem varsa işlemci zorlanmış olabilir gereksizleri kapa oyunu da 4:3 e alteşekkür ederim şimdi güncelledim umarım tekrarlanmaz
16;9 da oynuyordum 4:3 deneyeyim teşekkürlerşarjı azsa ondan da olmuş olabilir bir şarj et 15 dk falan sürüyor birde arkada çok işlem varsa işlemci zorlanmış olabilir gereksizleri kapa oyunu da 4:3 e al