Neler Yeni

Jahrein'nin çocuğuyla ilgili inceleme başlatıldı

KAANT10X

80+ Bronze
BU jahreim müslüman mı değil mi anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bazıları gerçekten İsrail'i öylesine savunuyor neden savunuyorsun diyince 1-2 şey söyleyip sıyrılmaya çalışıyor.Ben demiyorumki gidelim boykot edelim kimin internetini kullanıyoruz şuan?? Boykot imkansız gibi bir şey ama İsrail'i de savunmak aptallık.
Hacı ben olayın orasında değilim yazdığım şeyle yazdigi şeyin ne alakası var valla aklı yarımlarla uğraşıyoruz. Filistinli bebek yazmışım gelmiş İsrailli bebekler yazmış uln ne alakası var. Valla beyin aramayacaksın bunlarda.

Benden başla la troll seni.
Neden üstüne alındın ki bebek tacizcileri yazdım. Yanlış anlama ama şimdi şüphelendim senden. Çünkü bebek tacizcileri hesap verecek yazdım gelmiş benden başla demişsin. Son olarak şüphelendiğim nokta şu profilinde çocuk ayakkabıcısında çalıştığını yazmışsın. Şimdi buradan ne anlamamız lazım?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,564
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Hacı ben olayın orasında değilim yazdığım şeyle yazdigi şeyin ne alakası var valla aklı yarımlarla uğraşıyoruz. Filistinli bebek yazmışım gelmiş İsrailli bebekler yazmış uln ne alakası var. Valla beyin aramayacaksın bunlarda.

Neden üstüne alındın ki bebek tacizcileri yazdım. Yanlış anlama ama şimdi şüphelendim senden. Çünkü bebek tacizcileri hesap verecek yazdım gelmiş benden başla demişsin. Son olarak şüphelendiğim nokta şu profilinde çocuk ayakkabıcısında çalıştığını yazmışsın. Şimdi buradan ne anlamamız lazım?
Benim bebekleri dile getirmediğim halde demişim gibi ne alakası var demen daha yazdığını okuyamamanı gösteriyor.
Öyle kurandan ayet cımbızlamaya benzemez, beni çok merak ediyorsan neden burada çalıştığımın cevabını da bulursun profilde. ;)

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Piyasadaki dürttüğümün dingilleri sanıyor ki bu muamele sadece Jahrein için geçerli. Elraenn fanı 15 yaşındaki çocuklar gidip Jahrein'in tutuklandığı haberinin altına Elraenn gifi atmışlar. Ulan dingil. Ulan iqsuz. Bugün Jahrein'i tutuklayanlar. Yarın küfür ettiği için Elraenn'i tutuklamaz mı sanıyorsun? Bugün Jahrein'i tutuklayanlar, yarın şeriat gelsin diye bağırıp sokakta kadın gördüklerinde kırbaçlamaz mı sanıyorsun. Bugün Jahrein'i tutuklayanların Dilan Polat'a, AKP mafyalarına ses çıkar(a)madığını görmüyor musun? Ne zaman uyanacaksınız?

Birileri çıkıyor meydanda apo sloganı atıyor ses çıkaran yok. Birileri çıkıyor açık açık kara para akladığını söylüyor. Ses çıkaran yok. Binalinin oğlu uyuşturucu kaçakçısı çıkıyor. Ses çıkaran yok. Adam arabada uyuşturucu içiyor, sonra ben pudra şekeri çektim diyor. Ses çıkaran yok. Ama bir tane adam diyanetin saçma bir kararıyla dalga geçti diye. Sırf gücünüz yettiği için "umarım sonsuza kadar hapishanede kalır" diyorsunuz. Ulan ********. Sanıyor musun ki bugün Jahrein'i tutuklayanlar yarın seni yaşatacak.
Elraen, abileri kitaplarıyla oynuyor ve bundan da keyif alıyorlar ondan.

KAANT10X

80+ Bronze
Benim bebekleri dile getirmediğim halde demişim gibi ne alakası var demen daha yazdığını okuyamamanı gösteriyor.
Öyle kurandan ayet cımbızlamaya benzemez, beni çok merak ediyorsan neden burada çalıştığımın cevabını da bulursun profilde. ;)
Ben seni suçlamadım ki ama yazdıklarımı neden üstüne alındın onu anlamadım.

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Mehmet
Elraen, abileri kitaplarıyla oynuyor ve bundan da keyif alıyorlar ondan.
İzledim o videoyu refleks olarak küfür ediyor ve sonra tövbe tövbe diyor. tabii ki refleks olarakta sövemez ama bilerek sövmüş gibi göstermenin bir anlamıda yok.

• Hahaha
Reaksiyonlar: bwNN

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İzledim o videoyu refleks olarak küfür ediyor ve sonra tövbe tövbe diyor. tabii ki refleks olarakta sövemez ama bilerek sövmüş gibi göstermenin bir anlamıda yok.
Kanka adam bunu 1 kez yapmıyor farkındasındır umarım.

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Mehmet
Kanka adam bunu 1 kez yapmıyor farkındasındır umarım.
Evet bir kez yapmıyor ama üst üstte de yapmıyor belki aralarında birkaç yıl vardır bilemeyiz. Zaten kendisi baya bı küfürbaz adam ama bu onu masum olduğuna dair bir şey olamaz.Hatasını anlaması ve bir daha yapmaması lazım birbkere daha yaparsa tamamen haksız duruma düşer.

• Hahaha
Reaksiyonlar: bwNN

Dolar

80+ Silver
Konuştukları çok ağır ve saçma ama tutuklanması gerektiğini düşünmüyorum

Top Bottom