Arama sonuçları: *

1. Perfectshot06

2026 Yılında Yeni Alfabeye Geçiyoruz!

X ve Q öğrenince Rusça öğrenmiş olmuyorsun. Zaten bunlar yıllardır İngilizce de var. Teknik olarak senin için değişen bir şey olmamalı.
  2. Perfectshot06

Şartlar böyle gelişti ve sovyetlerin etkisinde kaldılar. Bir anda sovyet etkisinden çıkamazlar. Hala yaşayanların çoğu rusça biliyor. Hatta sadece rusşça bilenler var. Günlük hayatta rusça konuşanlar var. İsimlerinde bir sürü x ve q ile başlayan kelime var. En iyi yöntem buydu.
  3. Perfectshot06

Komik bir yorum.
  4. Perfectshot06

Yapcak bir şey yok ki. Bizde latin alfabesi kullanıyoruz. Yani önemli olan harf değil o harflerle e konuştuğun. Ha diyorsan ki kendi alfabemi yapıcam ruslar ve çinliler gibi o da artık mantıksız.
  5. Perfectshot06

Çünkü biz hariç diğer Türk ülkeleri yıllarca sovyetlere maruz kaldı. O yüzde x q gibi harfleri kullanıyorlar. Ortak noktada buluşacaksak güzel olmuş.
  6. Perfectshot06

Türkiye Somali de Balistik Füze Test Merkezi Kurmaya Hazırlanıyor !

Gerekliydi çünkü füze testleri denize doğru yapılır. Sinop yetersiz kalıyordu bize.
  7. Perfectshot06

8. Perfectshot06

Baykar'dan Çalışanlarına 18 Maaşlık Kar Payı!

Helal olsun valla. 30-40k arası maaş alan biri olsan en az 700k hesabına yatmıştır.
  9. Perfectshot06

Oha Diyorum Yayın Hayatını Sonlandırıyor :(

Hmm:peepo2:
  10. Perfectshot06

Oha Diyorum Yayın Hayatını Sonlandırıyor :(

2015-2020 arası çok izlerdim. Özellikle troll mutfak serisi çok güzeldi. Ama Alper ve Fırat gidince izlemeyi bırakmıştım. Şimdi ise komple dagiliyormus ekip. Üzülüyor insan...
  11. Perfectshot06

2024 Türkiye Yerel Seçimleri ?

Benim en çok merak ettiğim Keçiören sonuçları olacak.
  12. Perfectshot06

Adem Amca ile Yaren Leylek Tekrar Kavuştu 🥺

Adem Amca 12 yıldır her 6 ay Yaren ismini verdiği leyleğe bakıyor. 6 ay sonra göçe gidiyor ve adem amca 6 ay acaba tekrar gelir mi diye bekliyor. Az önce ki habere göre Yaren Leylek Tekrar gelmiş :peepokalp:. Allah ikisine de uzun ömürler versin ama biri birgün gelicek ve diğerini bulamayacak...
  13. Perfectshot06

Thy, Margot Robbie ile Reklam Yüzü Olması için Görüştüğünü Açıkladı!

https://x.com/ConflictTR/status/1732049006430199884?t=igqASl5EWJmvJkxFgXcszw&s=09
  14. Perfectshot06

Dünya Erkekler Günümüz Kutlu Olsun!

Dünya erkekler günümüz kutlu olsun arkadaşlar. https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Uluslararas%C4%B1_Erkekler_G%C3%BCn%C3%BC
  15. Perfectshot06

Pegasus Uçagı "100" Çizmek İcin Havalandı!

Ve çizdi...
  16. Perfectshot06

Pegasus Uçagı "100" Çizmek İcin Havalandı!

Pegasus, Cumhuriyetin 100. Yılına özel 100 çizmek için havalandı. İlk resime baktığımda Ankara-Kırıkkale üzerinde çizilecek gibi duruyor. PC100 from Istanbul to Istanbul https://fr24.com/PGT100C/329676cb
  17. Perfectshot06

Gençlere Telefon Alımında 5500'TL Destek

Evet alınmaz.
  18. Perfectshot06

Evet.
  19. Perfectshot06

Öyle bir detay verilmedi. 1695747192 Monster var ama bütçeyi aşıyor.
  20. Perfectshot06

O söylenmedi. Galiba bütün markalar.
Top Bottom