Arama sonuçları: *

1. TeknoPiyon

Yerel seçimlerde hangi partiye destek vermeyi düşünüyorsunuz

Ahahahahah komik çocuksun bana kendinden bahsetme demlilerden oy almak için 40 takla atan cenel baskanum ne derse öyle olur diyen elemanla devam et hadi köyüne
  2. TeknoPiyon

Kankacim sen sayın cenel baskanum diyenlerle , pazartesi diyenlerle devam et kime oy vermiycegim kesin ve net laflarinizi da kendine sakla
  3. TeknoPiyon

Küçük çocuk? 22 yaşındaki biriyle konuşuyorsun İBB kadın çalışanlarını kendi gozlerimle gördüğüme mi inanayım yoksa sana mi inanayım he şunu da soyliyim özel halk otobüsü çalışanlarını kendi çalışanı olarak göstermeyen birileridir. Belediyenin işi lokanta açmak değildir öğrenciye burs verirsin o...
  4. TeknoPiyon

Bol tereyağı biraz bozmuş seni anlaşılan hocam. Yaşadığım şehir hakkındaki yorumu sana değil gördüklerime bakmam yeterli diye düşünüyorum icraat benim gözümde 0 o yüzden sus. her parti ozgurce seçime girme hakkına sahiptir geçen seçimde de çekil çekil %60 la geliyoruz dediler ne oldu elde var 0...
  5. TeknoPiyon

Kesinlikle katılmıyorum Gönül adanmışlık değil cebe ne kadar indiririm derdinde hepsi İstanbul'a 500 milyar TL bütçe ayrılıyor ben ekremin duvarlardaki posterleri dışında yaptığı bir şey görmedim
  6. TeknoPiyon

Türkiye'de maalesef ki belli bir partiye vermezsen hizmet alamazsın istanbul da hizmet şuan 0 bu yüzden oy vermiycem şuan ki belediye başkanına
  7. TeknoPiyon

ORC 2023 Genel Seçim Anketi

ya işte hocam muhtemelen şöyle bile olabilir maks oylardan bir istatistik yapıcak olursam şöyle bir tablo ortaya çıkıyor bizlere tip 7 desek ki onu meclise kesin sokucaklar bu ihtimal %99 oranında gerçekleşicek yeşil sol parti ye maks 8 desek memleket partisi chp ve akp den oy almaya devam...
  8. TeknoPiyon

tipin meclise girmesi için vericekler hocam zaten tipin %90 adayları feminist ve genç o yüzden kesin girmeli gözüyle bakıyolar trans falan adaylarıda var kesin sokarlar meclise tip 7 mp 10 zafer meclise giremez mhp 7 yeşil sol parti %8 desek 33 yaptı hdp de 25 alsa 58 tayyip te 35 falan alır 93...
  9. TeknoPiyon

imza toplamakla oy vermek ayı şey değil hocam bunu anlamak gerek bence çünkü 2018 seçimlerinde chp meral hanım için imza toplamaya araba kaldırdı araba ve herkes herkese istediği gibi imza verebiliyordu mevzular açık mikrofon programından bahsediyorum hocam oğuzhan uğurun programı bolu...
  10. TeknoPiyon

mp ye biraz laf atıyorsun gibime geldi mp nin adayları belli ve ilk sıradan girenlerin hepsi odtü boğaziçi mezunlu doktora yapmış adamlar mhp 7.1 ile meclise girer chp nin adayları fetöcü onlardan oy düşer gibime geliyor ama genede 1.sıradan girince fetöcüleri devalıları falan sıkıntı çıkartmaya...
  11. TeknoPiyon

Türkiye İşçi Partisine Sormak istediğiniz soruları bu konu altında toplayalım

Arkadaşlar Mevzular Açık Mikrofon a katılacak olan tip partisine sormak istediğiniz sorular varsa bu konu altında toplayabiliriz sorularınızı sormaya çalışacağım
  12. TeknoPiyon

Ahmet davutoğluna sormak istediğiniz soruları yazabilirsiniz

sor kankam 1663882736 not edildi
  13. TeknoPiyon

Ahmet davutoğluna sormak istediğiniz soruları yazabilirsiniz

arkadaşlar mevzular açık mikrofonda ahmet davutoğluna sormak istediğiniz soruları bu başlık altında yazabilirsiniz 23.09.2022 saat 20.00 a kadar bu konuyu yükselticem
  14. TeknoPiyon

Taylan Yıldız ve Verdiği Sözler!

Malesef benim o parayı verebilecek gucum bile yok
  15. TeknoPiyon

Taylan Yıldız ve Verdiği Sözler!

Sayin mehmet bey ayni sorun bendede var evimin onunden fiber geciyor yan binam ya birakin 8metreyi kapi girisimiz bile yan yana olan binaya fiber geliyor bana gelmiyor suan telekom benden fiber döşemek icin 200 TL para istiyor hem kutu yenilicez falan diyor sozde müşteri hizmetleri telekom saha...
  16. TeknoPiyon

Endonezya'da büyük patlama Alev Alev yanıyor!!!

Bence yapma mangal yapalım falan deme de din kardeşimiz onlarda kanka
  17. TeknoPiyon

Endonezya'da büyük patlama Alev Alev yanıyor!!!

Arkadaşlar gece saatlerinde 12.20 gibi Endonezya nın en büyuk petrol rafinerisi olan balgon rafinerisi patla(TIL)dı. Günde 125bin ham petrol varili doldurabilme kapasiteliydi bunun içinde Rusya'nın olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam çünkü rusya rafinerisi batmak üzereydi ben batarsam o...
  18. TeknoPiyon

Türkiye'nin En İyi Valorant Takımı Futbolist !

Qraxs futboliste fena etki kazandırdı champions da bizi baya iyi trmsil edicrk gibime geliyor
  19. TeknoPiyon

Kankacım first strike da 5-0 yenildi futbolist
  20. TeknoPiyon

First strike da da bbl 3-0 yendi en iyi takım diye bir şey yoktur ikiside türkiyenin enlerinden
Top Bottom