Neler Yeni

ORC 2023 Genel Seçim Anketi

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,184
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri

🟧 %31,6 AKP
🟥 %28,5 CHP
🟦 %14,3 İYİP
🟪 %8,8 HDP
⬜️ %6,2 MHP
🟦 %4,1 MP
🟥 %2,0 TİP
⬜️ %1,6 BBP
🟥 %1,4 ZP
Kaynak
MP %1' geçemez fazla abartmışlar bence. Daha MV adayları kim bilinmiyor
İYİP de %17'de bitirir çünkü adayları güçlü diye biliyorum.
HDP %12 civarı olacak büyük ihtimalle.

Önemli bilgilendirme: ORC Araştırma 2018 seçim zamanı gerçek sonuca en yakın anketi yapmıştır

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,184
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,506
İsim
ArtiAnius

🟧 %31,6 AKP
🟥 %28,5 CHP
🟦 %14,3 İYİP
🟪 %8,8 HDP
⬜️ %6,2 MHP
🟦 %4,1 MP
🟥 %2,0 TİP
⬜️ %1,6 BBP
🟥 %1,4 ZP
Kaynak

Önemli bilgilendirme: ORC Araştırma 2018 seçim zamanı gerçek sonuca en yakın anketi yapmıştır
mp ye biraz laf atıyorsun gibime geldi mp nin adayları belli ve ilk sıradan girenlerin hepsi odtü boğaziçi mezunlu doktora yapmış adamlar mhp 7.1 ile meclise girer chp nin adayları fetöcü onlardan oy düşer gibime geliyor ama genede 1.sıradan girince fetöcüleri devalıları falan sıkıntı çıkartmaya bşilir hdp 12 olamaz çünkü hdp diye bir parti seçimde yok :D mp en az 7 en fazla 15 olur seçime kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:

özellikle dünkü mevzular açık mikrofona gitmiş biri olarak kesinlikle oyu en az %7 bu adamın ben size öyle söyliyim

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,184
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mp ye biraz laf atıyorsun gibime geldi mp nin adayları belli ve ilk sıradan girenlerin hepsi odtü boğaziçi mezunlu doktora yapmış adamlar mhp 7.1 ile meclise girer chp nin adayları fetöcü onlardan oy düşer gibime geliyor ama genede 1.sıradan girince fetöcüleri devalıları falan sıkıntı çıkartmaya bşilir hdp 12 olamaz çünkü hdp diye bir parti seçimde yok :D mp en az 7 en fazla 15 olur seçime kadar
Memleket partisi zar zor imza topladı hocam %1 olsa onun için başarıdır bence.
%7 demişsin bana abartı geldi.Muharrem İnce son zamanlarda saçmaladığını düşünüyorum.
Yeşil sol parti girecek seçime bildiğim kadarıyla onlarda %10 civarı alabilir CHP oyları genellikle Max %25 oluyor onlarda has kitlesi oluyor bildiğim kadarıyla.
özellikle dünkü mevzular açık mikrofona gitmiş biri olarak kesinlikle oyu en az %7 bu adamın ben size öyle söyliyim
Bolu röportaj yaptılar ondan bahsediyorsunuz herhalde.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,506
İsim
ArtiAnius
Memleket partisi zar zor imza topladı hocam %1 olsa onun için başarıdır bence.
%7 demişsin bana abartı geldi.Muharrem İnce son zamanlarda saçmaladığını düşünüyorum.
Yeşil sol parti girecek seçime bildiğim kadarıyla onlarda %10 civarı alabilir CHP oyları genellikle Max %25 oluyor onlarda has kitlesi oluyor bildiğim kadarıyla.

Bolu röportaj yaptılar ondan bahsediyorsunuz herhalde.
imza toplamakla oy vermek ayı şey değil hocam bunu anlamak gerek bence çünkü 2018 seçimlerinde chp meral hanım için imza toplamaya araba kaldırdı araba ve herkes herkese istediği gibi imza verebiliyordu
mevzular açık mikrofon programından bahsediyorum hocam oğuzhan uğurun programı bolu röportajı değil :D

yeşil sol partinin max oyu %8-9 çünkü o da meclise girsin diye chpliler veriyor bazen kk kaybederse bile %45 oy aldım diyebilcek potansiyelde şuan eğer 2018 de bu kadar ekonomik kriz olsaydı muharrem %55 le kaznaırdı

🟧 %31,6 AKP
🟥 %28,5 CHP
🟦 %14,3 İYİP
🟪 %8,8 HDP
⬜️ %6,2 MHP
🟦 %4,1 MP
🟥 %2,0 TİP
⬜️ %1,6 BBP
🟥 %1,4 ZP
Kaynak

Muhtemelen buna çok yakın bir sonuç çıkacaktır.

MyZero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
.

🟧 %31,6 AKP
🟥 %28,5 CHP
🟦 %14,3 İYİP
🟪 %8,8 HDP
⬜️ %6,2 MHP
🟦 %4,1 MP
🟥 %2,0 TİP
⬜️ %1,6 BBP
🟥 %1,4 ZP
Kaynak

mp 2.5 mhp 4.5 iyip 17 civarı sahsi fikrim tamamen sallamaca

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,184
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
imza toplamakla oy vermek ayı şey değil hocam bunu anlamak gerek bence çünkü 2018 seçimlerinde chp meral hanım için imza toplamaya araba kaldırdı araba ve herkes herkese istediği gibi imza verebiliyordu
mevzular açık mikrofon programından bahsediyorum hocam oğuzhan uğurun programı bolu röportajı değil :D

yeşil sol partinin max oyu %8-9 çünkü o da meclise girsin diye chpliler veriyor bazen kk kaybederse bile %45 oy aldım diyebilcek potansiyelde şuan eğer 2018 de bu kadar ekonomik kriz olsaydı muharrem %55 le kaznaırdı
Yeşil sol parti oyları hdpden alacak diye biliyorum hocam bazı CHP'liler vekillik konusunda Tip vermeyi düşünüyor. 🤷🏻‍♂️

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,506
İsim
ArtiAnius
Yeşil sol parti oyları hdpden alacak diye biliyorum hocam bazı CHP'liler vekillik konusunda Tip vermeyi düşünüyor. 🤷🏻‍♂️
tipin meclise girmesi için vericekler hocam zaten tipin %90 adayları feminist ve genç o yüzden kesin girmeli gözüyle bakıyolar trans falan adaylarıda var kesin sokarlar meclise tip 7 mp 10 zafer meclise giremez mhp 7 yeşil sol parti %8 desek 33 yaptı hdp de 25 alsa 58 tayyip te 35 falan alır 93 yaptı diğer partilerde %7 alsa kafi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom