Arama sonuçları: *

1. amdsaolsun

İntihar etmek istiyorum [eski]

Konu açman sorun değil tabikide, her şey düzeltilebilir şansını dene
  2. amdsaolsun

Cumhurbaşkanının 640 Milyon TL'lik Yazlık Sarayı İddiaları

knk adam tatilmi yapıyor paradoks büyük
  3. amdsaolsun

Ya hepimiz renkleri farklı görüp aynı diyorsak?

Olabilir bizim okuldaki hocanın oğlu nun gözleri çok bozukmuş ama dünyanın öyle bir yer olduğunu düşünerek bir şey söylememiş hoca cocuğunu kontrole götürünce anlamışlar sonra çocukğun gözlüğü nün numarası baya büyüktü dedikodu olmasın ama
  4. amdsaolsun

Katarlı gençlerin Türkiye'de sınavsız bir şekilde okumasına ilişkin haber

Montajda biraz daha uğraşılması lazım gibi
  5. amdsaolsun

Seçimde 1.tur 2.tur olayı nedir ??

Şey mi demek istiyorsunuz hani oylar birbirine çok yakın filanda 2. Oy kullanımı filan mi ki anlayamadım
  6. amdsaolsun

!!! Okullar Açılıyor !!!

İsteğe bağlı olduğunu duyunca ben
  7. amdsaolsun

Suriyelilerin Sınır Karakolunu Basması

Evet aralarında zeki olanlar var
  8. amdsaolsun

Kudüste neler oluyor ?

Haberlere çıktı
  9. amdsaolsun

VOLVO nun mükemmel reklamı

Rahatlıkla izlediğim en iyi reklam diyebilirim
  10. amdsaolsun

CHP bu cuma saat 15.00 te gerçekleri açıklayacağını söyledi!

Hepsini okudum aşağıdan yukarıya gelicem Evet kimse kimsenin ne giydiğine karışamaz tabii ki de Hocam benim sorum 2014 ten önce ne yapıldığı bir zamanlar tüp yağ kuyrukları vardı diye duyuyorum büyüklerimden sanırsam abd yaptırım uygulamış doğrumu şu an abd tekrar yaptırım yapsa bence aynı...
  11. amdsaolsun

Hocam kaç kere kod yazdınız ya da kaç kere oyun tasarladınız bilmiyorum ama oyun un ne kadar uzun tasarlandığını biliyor olduğunuzu düşünüyorum dene yap atolyeleri ne her zaman gidemem devletten istediğim şey bana bilgisayar dağıtması değil bana ülkemin ürettiği chipleri satın aldırabilmesi...
  12. amdsaolsun

Abd ya da Fransa başkanının bir şey yapmasına gerek yok bence üretim yapamıyoruz doğru düzgün bilgisayar yokki kod yazabileyim şöyle düşün herkesin elinde pc var ama teknofest yok zaten ilgisi olan kişi araştırarak ilgilendiği şeyi öğrenebilir ve işinde başarılı insan sayısı artar bir de belirli...
  13. amdsaolsun

Hepinizin 3 Mayıs Türkçüler Günü Kutlu olsun

Tam olarak açıklarmısın ne günü tam olarak
  14. amdsaolsun

Erdoğan '1 Mayıs'ı biz ilan ettik' dedi

Orda muhtemelen işçilere önem verdiklerini söylemeye çalışmış ama yanlış anlaşılmış aslında ben kaydım yanlış anlaşılmaya sebep verecek bir şey demezdim ama isteyerek yapmamıştır bence
  15. amdsaolsun

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz

Adamın nasıl baktığını bilmiyoruz ki pek düşüncelerimiz belirtemeyebiliriz tam video varsa daha iyi olabilir sadice tartışma sahnesi var olayın nasıl geliştiğini bilmiyoruz
  16. amdsaolsun

Kısıtlama Boyunca Alkol Satışı Olmayacak!

Ben gitmiyorum
  17. amdsaolsun

Sizce ülkenin durumu nasıl

Ekmek 2 tl
  18. amdsaolsun

"Öğrencilerin başları kapalı olmalı, beyin daha iyi çalışır"

Tamam zorlayacaksın ama bu doğru olmadığını değiştirmez ben zaten zorunludur demedim bir şey bilmediğimiz halde tartışmamız mantıklı değil dedim araştırma için yoksa kimse kimse ye karışamaz
  19. amdsaolsun

"Öğrencilerin başları kapalı olmalı, beyin daha iyi çalışır"

Nasıl yani doğru olan bir şeyi sırf din de kabul ediyor diye kullanmıcazmı?
Top Bottom