Neler Yeni

Kısıtlama Boyunca Alkol Satışı Olmayacak!

T.P.G.

80+ Titanium
@edd123 kalkmış yasak. Olması gereken buydu zaten.

@Fevkelade1i gördüğün gibi, mantıklı bir sebepleri olsa kaldırmazlardı. Umarım anlamışsındır sadece din amacı güdülerek yapıldığını.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Yasak kalktı relax.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Adamlar mantıklı bir gerekçe sunmuş fark ettiysen, ben göremedim öyle bir gerekçe. Virüsün yayılmaması derseniz cidden gülerim.
Bende onu diyorum. Aynı gerekçe bizde de geçerli değil mi? Farklı bir aşı mı kullanıyoruz? Aynı şey yani?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@edd123 kalkmış yasak. Olması gereken buydu zaten.

@Fevkelade1i gördüğün gibi, mantıklı bir sebepleri olsa kaldırmazlardı. Umarım anlamışsındır sadece din amacı güdülerek yapıldığını.
Ankara Barosu dava açmıştı kalkması için, o işe yaramış muhtemelen.

bende gitmiyorum zaten de tekel bayide bulaşıyorsa camide daha çok yayılır ondan yazmak istedim
Hocam, tekel bayide insanlar camide olduğu gibi aralarında mesafe koyarak duramazlar. Camiye bir gitseniz, sosyal mesafe kurallarına uyulduğunu görürsünüz. Cami kadar uyulan hiçbir yer görmedim.

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Yapacak bişey yok İnşallah tadında içiyosundur da :D

T.P.G.

80+ Titanium
Bende onu diyorum. Aynı gerekçe bizde de geçerli değil mi? Farklı bir aşı mı kullanıyoruz? Aynı şey yani?

Hocam, tekel bayide insanlar camide olduğu gibi aralarında mesafe koyarak duramazlar. Camiye bir gitseniz, sosyal mesafe kurallarına uyulduğunu görürsünüz. Cami kadar uyulan hiçbir yer görmedim.
Yaramamış az önce gördüm, İçişleri kalkmadı diyor. Aşıyı kullanıyoruz tabii ki ama sonuçta bir gerekçe sunup bunun yüzünden böyle bir önlem aldık demeleri gerek, Rusya'nın açıklaması burayı ilgilendirmiyor yani.

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
Utku Şeref

dostum bende tam tersi hiçbir yerde camide kurala uyulduğunu görmedim yanlış anlama dini kötülemiyorum ama sosyal mesaafeye uyulduğunun görmedim hatta çoğu kişi maskeyi yanlış takıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,977
Üyeler
164,225
Son üye
whiteandblack
Top Bottom