Arama sonuçları: *

1. C

En Sevmediğiniz ''Rapçi''

Lan olm bunlar kim?
  2. C

Bir kadın otobüste benim ülkemi lezbiyen yapamayacaksınız diye bağırdı

Benim ülkemi homofobik yapmayacaksınız
  3. C

Babala TV Robot Sophia Bölümü Youtubede Yayınlanmayacak !

Ya Aga bu ne tipsiz, ne tiksinç bir robot ya. Bakışlar falan tinerci gibi
  4. C

İstanbul Üniversitesinde 22 çocuğun cinsiyetiyle oynanıldı

Çok korkunç bu nedir ya. İnsanın rızası olmadan veya rızası olsun bu tarz testler insan üstünde uygulanmamalı.
  5. C

ERKİN KORAY hayatını kaybetti

Wala ben adamı 4yıldır ölü biliyordum. Bunu görünce Bi şaşırdım. Ne diyeyim iyi bir "sanatçıydı"
  6. C

Kayseri Şehir Hastanesi Kadın Doğum Polikliniği

Benim mülteci kavramıyla hiçbir derdim yok. Tek sıkıntım devletin mültecilere vatandaşlardan daha çok ayrıcalık tanıması. Mesela maddi destek veriyor versin sorun değil ama aynı şekilde o sığınmacı da vergilerini versin. Veya sırf maddi destek alıcam diye sigortasız çalışmasın, çalışacak durumu...
  7. C

Türkiye'de Gayrimüslüm Kişilerin Asla Memur Olamayacağı Söylentisi

Ne fark eder ki? Zorla namaz kıldırıcak halleri yok ya.
  8. C

Kızın giyimine laf eden yaşlı adam: Ya ben 76 yaşındayım beni tahrik ediyorsun

Kadının kıyafeti normal ama şunu söylemeden geçmeyeceğim, bazı kadınlar gerçekten bu işi fazla abartıyor. Bunun dinle, ahlakla falan alakası yok sadece dikkat çekme amaçlı yaptıklarına inanıyorum.
  9. C

Kılıçdaroğlu'nun Seçimi Kaybettikten Sonra Ne Yapacak?

Evet, beni takip etmemene rağmen, beni tanımamana rağmen, yazdığım tek bir mesajla beni muhalif belirleyen sen değil miydin? Muhaliflere beni de katarak muhaliflerin yaptığı uygunsuz eylemler için bana iftirada bulunan sen değil miydin? Hiçbir şekilde yapıcı da olsa eleştiri kabul etmeyen...
  10. C

Herhangi bir mesajında KK'yı desteklediğimi gösterir misin lütfen ?
  11. C

İlla konuşturcan yani. Azıcık okuduğunu anlaman olsaydı iki tarafı da savunmadığımı, sadece konu sahibinin üslubundaki nefreti dile getirmek istediğimi anlaman lazımdı saygıdeğer vatandaş .Ama olur mu varsa yoksa karalayın.
  12. C

Benim herhangi bir saldırı eylemim olmadı. Kemal'i desteklediğimi düşünmen en baştaki mesajımı doğrular nitelikte. Nefret gözünüzü boyamış durumda, size herhangi bir eleştiri geldiği zaman hemen muhalif ilan ediyorsunuz eleştiren tarafı. Neyse sizin için fazla bile yazmışım sırf şu iki...
  13. C

Ya arkadaşım iyi misin ? Biri iktidarı sevmediğinden muhalif olur, amacı iktidara gelmek zaten. İktidar ne yapar, iktidarı bırakmamak için elinden geleni yapar ben buna bir şey demiyorum. Sorunum şu: aradaki rekabetin boyutu çok arttı, açık ara kutuplaşma yaşanıyor şuan ve bu duruma rağmen halen...
  14. C

Muhalifin amacı zaten o. Ne yapsaydı destek mi çıksaydı ?
  15. C

Nedir bu nefretin ? Seni ne zaman görsem muhaliflere saldırma amaçlı paylaşımlar yapıyorsun, bundan yola çıkıp hükümeti övüyorsun. Rica ediyorum fanatik olma.
  16. C

Kızılay neden kan kaybediyor?

Onlar zaten vermiyordu. Malum kanı bozuk oldukları içindir.
  17. C

Sahibinden Hacklendi mi?

Hep çalınıyor zaten. E-devlet çalınmış bu çalınsa ne fayda. Hackerların MERNİS'e bile erişimi var isterse beni anında ölü gösterebilir.
  18. C

(ÇÖZÜLDÜ)İnce'ye vermek mantıklı mı?

İnce in kazanma olasılığı o kadar az ki neredeyse yok. Ben reise basıcam adam bana zarf göndermiş ilk oylar bana diye daha olsun.
  19. C

İsmail Ağa Cemaati Kur'an Kursunda şiddet Görüntüleri!

Olabilir ama dediğim gibi. Hala hatırlarım o hoca olacak adamın sopayla dövdüğü arkadaşlarımı. Bende travma bıraktı belki de ondan dolayı ön yargım var.
  20. C

HÜDAPAR Cumhur ittıfakına girdi

B-bu ne? Yanlış okumadım değil mi?
Top Bottom