Neler Yeni

Bir kadın otobüste benim ülkemi lezbiyen yapamayacaksınız diye bağırdı

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,202
İsim
Mert Can Ergün
Uygunsuz davranış
Akpli hocam normal onların beyni yok insanların hayatına karışmaya hakkınız yokki kocası bunu yapmıyor galiba

sizofren0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
berat
ekmek 10tl
kaşar 1kg 175tl
3kg yoğurt 80tl
ev kirası en ucuz 10k
asgari ücret 11.400
en ucuz tofas bile 100k
bunlar gündem olması gerekirken hahahah

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Hezekiel
Fark ettiniz mi? Durduk yere başörtüsünü "saygısızlık" adı altında haberler bir anda yayılmaya başlandı. Şahsen bu tarz haberlerin gündeme değiştirmek için yapıldığını düşünüyorum.

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Eray Yılmaz
Ablam doğru demişte bağırması gerek yoktu
Eşcinselliğe karşı çıkanların geneli ya köyde eşşeğe bakıyor yada amca kızlarına bakıyor ne bulursa indiriyor imam nikahı altında da fuhuş yapıyor 3 saat sonra bozuyor.
Keşke fikri kör zihniyet pedofili vakıflar tacizi uğrayıp öldürülen kadınlar ve tecavüze uğrayan insanlar için bağırsaymış mutlu olan insanların mutluluğunu köreltmek için bağırmasaymış. Yazık kafasına ne diyim gram saygım gram iyiliklerini bir düşünür bir tarafım kalmadı bu insanlar hakkında yukarda ki büyük yarın öbürgün elime düşseler zararda vermem bir tutam suya muhtaç kalsalar su uzatmam o kadar diyeyim.

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Benim ülkemi homofobik yapmayacaksınız

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Eray Yılmaz
Üstüne mağdur edebiyatı yapıyorlar ulan prime dönemi yaşıyorlar bizim muhafazakar kesim. :D
Menemen isyanını gerçekleştirmek istiyen kafa zihniyet ülkenin başına geçti hocam ne bekliyorsunuz 1 dahaki yıl şeriat gelirse şaşırmam.

Rulep

80+ Gold
Eşcinselliğe karşı çıkanların geneli ya köyde eşşeğe bakıyor yada amca kızlarına bakıyor ne bulursa indiriyor imam nikahı altında da fuhuş yapıyor 3 saat sonra bozuyor.
Allah,kitap,peygamber diye geçinenlerin bir kısmı böyle ama eşcinselliği karşı çıkanların içinde böyle bir durum söz konusu olduğunu düşünmüyorum

Top Bottom