DeğilAblam doğru demişte
Voleybol muhabbeti falansa bilgim yok bunun harici bende istemiyorum lezbiyen olmasını gay olmak isteyen olabilir bana uzak olsun yeterDeğil
Üstüne mağdur edebiyatı yapıyorlar ulan prime dönemi yaşıyorlar bizim muhafazakar kesim.Fark ettiniz mi? Durduk yere başörtüsünü "saygısızlık" adı altında haberler bir anda yayılmaya başlandı. Şahsen bu tarz haberlerin gündeme değiştirmek için yapıldığını düşünüyorum.
Eşcinselliğe karşı çıkanların geneli ya köyde eşşeğe bakıyor yada amca kızlarına bakıyor ne bulursa indiriyor imam nikahı altında da fuhuş yapıyor 3 saat sonra bozuyor.Ablam doğru demişte bağırması gerek yoktu
Keşke fikri kör zihniyet pedofili vakıflar tacizi uğrayıp öldürülen kadınlar ve tecavüze uğrayan insanlar için bağırsaymış mutlu olan insanların mutluluğunu köreltmek için bağırmasaymış. Yazık kafasına ne diyim gram saygım gram iyiliklerini bir düşünür bir tarafım kalmadı bu insanlar hakkında yukarda ki büyük yarın öbürgün elime düşseler zararda vermem bir tutam suya muhtaç kalsalar su uzatmam o kadar diyeyim.
Menemen isyanını gerçekleştirmek istiyen kafa zihniyet ülkenin başına geçti hocam ne bekliyorsunuz 1 dahaki yıl şeriat gelirse şaşırmam.Üstüne mağdur edebiyatı yapıyorlar ulan prime dönemi yaşıyorlar bizim muhafazakar kesim.
Allah,kitap,peygamber diye geçinenlerin bir kısmı böyle ama eşcinselliği karşı çıkanların içinde böyle bir durum söz konusu olduğunu düşünmüyorumEşcinselliğe karşı çıkanların geneli ya köyde eşşeğe bakıyor yada amca kızlarına bakıyor ne bulursa indiriyor imam nikahı altında da fuhuş yapıyor 3 saat sonra bozuyor.