Neler Yeni

Kılıçdaroğlu'nun Seçimi Kaybettikten Sonra Ne Yapacak?

Kılıçdaroğlu İstifa Eder mi?

• Oy kullanan toplam üye
    69
  • Anket kapatıldı .

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
İstifa etmedi arkadaşlar, geçmiş olsun size :D

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
İktidarın amacı da o ne yapsaydı sevinmese miydi?
Ya arkadaşım iyi misin ? Biri iktidarı sevmediğinden muhalif olur, amacı iktidara gelmek zaten. İktidar ne yapar, iktidarı bırakmamak için elinden geleni yapar ben buna bir şey demiyorum. Sorunum şu: aradaki rekabetin boyutu çok arttı, açık ara kutuplaşma yaşanıyor şuan ve bu duruma rağmen halen daha nefretle saldırı yapıyorsunuz.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Ya arkadaşım iyi misin ? Biri iktidarı sevmediğinden muhalif olur, amacı iktidara gelmek zaten. İktidar ne yapar, iktidarı bırakmamak için elinden geleni yapar ben buna bir şey demiyorum. Sorunum şu: aradaki rekabetin boyutu çok arttı, açık ara kutuplaşma yaşanıyor şuan ve bu duruma rağmen halen daha nefretle saldırı yapıyorsunuz.
Kardeşim, nefretle saldıran sizsiniz. Muhalefet nefretle saldırıyor.

Akşener masadan kalktı, kadının namusuna küfrettiniz. İnce aday oldu, adama montaj video hazırladınız. KK'yi desteklemedi diye linç ettiniz. Sinan Oğan'a tapıyordunuz, Erdoğan'ı destekledi diye küfrettiniz. Nefretin vücut bulmuş hâli oldunuz bu seçim döneminde. Linç etmediğiniz, elden geçirmediğiniz hiçkimse kalmadı. Neyin saldırısından bahsediyorsun şimdi?

Seçim propagandanızı bile, salt Erdoğan düşmanlığı üzerine kurdunuz yahu... İnsan şu mesajı yazmaya utanır.

majorw0w

80+ Silver
Nefretle saldırı yapanlar belli kardeşim. Sen de iyi biliyorsun.

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Kardeşim, nefretle saldıran sizsiniz. Muhalefet nefretle saldırıyor.

Akşener masadan kalktı, kadının namusuna küfrettiniz. İnce aday oldu, adama montaj video hazırladınız. KK'yi desteklemedi diye linç ettiniz. Sinan Oğan'a tapıyordunuz, Erdoğan'ı destekledi diye küfrettiniz. Nefretin vücut bulmuş hâli oldunuz bu seçim döneminde. Linç etmediğiniz, elden geçirmediğiniz hiçkimse kalmadı. Neyin saldırısından bahsediyorsun şimdi?

Seçim propagandanızı bile, salt Erdoğan düşmanlığı üzerine kurdunuz yahu... İnsan şu mesajı yazmaya utanır.
Nefretle saldırı yapanlar belli kardeşim. Sen de iyi biliyorsun.
Benim herhangi bir saldırı eylemim olmadı. Kemal'i desteklediğimi düşünmen en baştaki mesajımı doğrular nitelikte. Nefret gözünüzü boyamış durumda, size herhangi bir eleştiri geldiği zaman hemen muhalif ilan ediyorsunuz eleştiren tarafı. Neyse sizin için fazla bile yazmışım sırf şu iki mesajından dolayı nasıl bir yapıda olduğunu anlamam gerekiyordu.

@majorw0w Aynen nefretle saldırı yapanları bu konuda görmüş oldum .Tekrardan teşekkür ederim @Fevkelade1i bana farkındalık yarattığın için.

majorw0w

80+ Silver
Benim herhangi bir saldırı eylemim olmadı. Kemal'i desteklediğimi düşünmen en baştaki mesajımı doğrular nitelikte. Nefret gözünüzü boyamış durumda, size herhangi bir eleştiri geldiği zaman hemen muhalif ilan ediyorsunuz eleştiren tarafı. Neyse sizin için fazla bile yazmışım sırf şu iki mesajından dolayı nasıl bir yapıda olduğunu anlamam gerekiyordu.

@majorw0w Aynen nefretle saldırı yapanları bu konuda görmüş oldum .Tekrardan teşekkür ederim @Fevkelade1i bana farkındalık yarattığın için.
Konu dışına bak bakalım kim nefret içerikli paylaşım yapıyor. At gözlüğü takmayı acilen bırakmalısın.

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Konu dışına bak bakalım kim nefret içerikli paylaşım yapıyor. At gözlüğü takmayı acilen bırakmalısın.
İlla konuşturcan yani. Azıcık okuduğunu anlaman olsaydı iki tarafı da savunmadığımı, sadece konu sahibinin üslubundaki nefreti dile getirmek istediğimi anlaman lazımdı saygıdeğer vatandaş .Ama olur mu varsa yoksa karalayın.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon

Zaten Kemal'i hiçbiriniz desteklemedi, onu da biz destekledik :D

majorw0w

80+ Silver
İlla konuşturcan yani. Azıcık okuduğunu anlaman olsaydı iki tarafı da savunmadığımı, sadece konu sahibinin üslubundaki nefreti dile getirmek istediğimi anlaman lazımdı saygıdeğer vatandaş .Ama olur mu varsa yoksa karalayın.
Konu sahibi millete hakaret etmiyor bir kere bile görmedim.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Herhangi bir mesajında KK'yı desteklediğimi gösterir misin lütfen ?
Ben seni takip etmiyorum ki, mesajlarını bileyim. Sen burada gelmişsin, bize nefret falan filan muhabbeti yapıyorsun. Forum açıldığı ilk günden beri buradayım. Hiç kimseye hakaret etmedim, nefret söyleminde bulunmadım. Her zaman siyaset tartıştım ama bunu saygı çerçevesinde yaptım. Karşımdakiler aileme varıncaya kadar hakaret ederken, ben üslubumu bozmadım.

Nefret, kutup söylemleri üzerinden birine nasihat vereceksen bu biz olmamalıyız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,482
Üyeler
164,680
Son üye
geceyol31
Top Bottom