Mantıklı Kanks Aferim
80+ Bronze
lan burda komiklik nerde şaka deil nasi
İstifa etmez. Şu süreçteyken parti içerisinde tekrar seçim düzenlenmesi uzun ve yorucu bir süreç. Biraz geçmesini bekler.
Ya arkadaşım iyi misin ? Biri iktidarı sevmediğinden muhalif olur, amacı iktidara gelmek zaten. İktidar ne yapar, iktidarı bırakmamak için elinden geleni yapar ben buna bir şey demiyorum. Sorunum şu: aradaki rekabetin boyutu çok arttı, açık ara kutuplaşma yaşanıyor şuan ve bu duruma rağmen halen daha nefretle saldırı yapıyorsunuz.İktidarın amacı da o ne yapsaydı sevinmese miydi?
Kardeşim, nefretle saldıran sizsiniz. Muhalefet nefretle saldırıyor.Ya arkadaşım iyi misin ? Biri iktidarı sevmediğinden muhalif olur, amacı iktidara gelmek zaten. İktidar ne yapar, iktidarı bırakmamak için elinden geleni yapar ben buna bir şey demiyorum. Sorunum şu: aradaki rekabetin boyutu çok arttı, açık ara kutuplaşma yaşanıyor şuan ve bu duruma rağmen halen daha nefretle saldırı yapıyorsunuz.
Nefretle saldırı yapanlar belli kardeşim. Sen de iyi biliyorsun.Ya arkadaşım iyi misin ? Biri iktidarı sevmediğinden muhalif olur, amacı iktidara gelmek zaten. İktidar ne yapar, iktidarı bırakmamak için elinden geleni yapar ben buna bir şey demiyorum. Sorunum şu: aradaki rekabetin boyutu çok arttı, açık ara kutuplaşma yaşanıyor şuan ve bu duruma rağmen halen daha nefretle saldırı yapıyorsunuz.
Kardeşim, nefretle saldıran sizsiniz. Muhalefet nefretle saldırıyor.
Akşener masadan kalktı, kadının namusuna küfrettiniz. İnce aday oldu, adama montaj video hazırladınız. KK'yi desteklemedi diye linç ettiniz. Sinan Oğan'a tapıyordunuz, Erdoğan'ı destekledi diye küfrettiniz. Nefretin vücut bulmuş hâli oldunuz bu seçim döneminde. Linç etmediğiniz, elden geçirmediğiniz hiçkimse kalmadı. Neyin saldırısından bahsediyorsun şimdi?
Seçim propagandanızı bile, salt Erdoğan düşmanlığı üzerine kurdunuz yahu... İnsan şu mesajı yazmaya utanır.
Benim herhangi bir saldırı eylemim olmadı. Kemal'i desteklediğimi düşünmen en baştaki mesajımı doğrular nitelikte. Nefret gözünüzü boyamış durumda, size herhangi bir eleştiri geldiği zaman hemen muhalif ilan ediyorsunuz eleştiren tarafı. Neyse sizin için fazla bile yazmışım sırf şu iki mesajından dolayı nasıl bir yapıda olduğunu anlamam gerekiyordu.Nefretle saldırı yapanlar belli kardeşim. Sen de iyi biliyorsun.
Konu dışına bak bakalım kim nefret içerikli paylaşım yapıyor. At gözlüğü takmayı acilen bırakmalısın.Benim herhangi bir saldırı eylemim olmadı. Kemal'i desteklediğimi düşünmen en baştaki mesajımı doğrular nitelikte. Nefret gözünüzü boyamış durumda, size herhangi bir eleştiri geldiği zaman hemen muhalif ilan ediyorsunuz eleştiren tarafı. Neyse sizin için fazla bile yazmışım sırf şu iki mesajından dolayı nasıl bir yapıda olduğunu anlamam gerekiyordu.
@majorw0w Aynen nefretle saldırı yapanları bu konuda görmüş oldum .Tekrardan teşekkür ederim @Fevkelade1i bana farkındalık yarattığın için.
İlla konuşturcan yani. Azıcık okuduğunu anlaman olsaydı iki tarafı da savunmadığımı, sadece konu sahibinin üslubundaki nefreti dile getirmek istediğimi anlaman lazımdı saygıdeğer vatandaş .Ama olur mu varsa yoksa karalayın.Konu dışına bak bakalım kim nefret içerikli paylaşım yapıyor. At gözlüğü takmayı acilen bırakmalısın.
Zaten Kemal'i hiçbiriniz desteklemedi, onu da biz destekledikBenim herhangi bir saldırı eylemim olmadı. Kemal'i desteklediğimi düşünmen en baştaki mesajımı doğrular nitelikte. Nefret gözünüzü boyamış durumda, size herhangi bir eleştiri geldiği zaman hemen muhalif ilan ediyorsunuz eleştiren tarafı. Neyse sizin için fazla bile yazmışım sırf şu iki mesajından dolayı nasıl bir yapıda olduğunu anlamam gerekiyordu.
@majorw0w Aynen nefretle saldırı yapanları bu konuda görmüş oldum .Tekrardan teşekkür ederim @Fevkelade1i bana farkındalık yarattığın için.
Konu sahibi millete hakaret etmiyor bir kere bile görmedim.İlla konuşturcan yani. Azıcık okuduğunu anlaman olsaydı iki tarafı da savunmadığımı, sadece konu sahibinin üslubundaki nefreti dile getirmek istediğimi anlaman lazımdı saygıdeğer vatandaş .Ama olur mu varsa yoksa karalayın.
Herhangi bir mesajında KK'yı desteklediğimi gösterir misin lütfen ?Zaten Kemal'i hiçbiriniz desteklemedi, onu da biz destekledik
Ben seni takip etmiyorum ki, mesajlarını bileyim. Sen burada gelmişsin, bize nefret falan filan muhabbeti yapıyorsun. Forum açıldığı ilk günden beri buradayım. Hiç kimseye hakaret etmedim, nefret söyleminde bulunmadım. Her zaman siyaset tartıştım ama bunu saygı çerçevesinde yaptım. Karşımdakiler aileme varıncaya kadar hakaret ederken, ben üslubumu bozmadım.Herhangi bir mesajında KK'yı desteklediğimi gösterir misin lütfen ?