Neler Yeni

Kılıçdaroğlu'nun Seçimi Kaybettikten Sonra Ne Yapacak?

Kılıçdaroğlu İstifa Eder mi?

• Oy kullanan toplam üye
    69
  • Anket kapatıldı .

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Ben seni takip etmiyorum ki, mesajlarını bileyim. Sen burada gelmişsin, bize nefret falan filan muhabbeti yapıyorsun. Forum açıldığı ilk günden beri buradayım. Hiç kimseye hakaret etmedim, nefret söyleminde bulunmadım. Her zaman siyaset tartıştım ama bunu saygı çerçevesinde yaptım. Karşımdakiler aileme varıncaya kadar hakaret ederken, ben üslubumu bozmadım.

Nefret, kutup söylemleri üzerinden birine nasihat vereceksen bu biz olmamalıyız.
Evet, beni takip etmemene rağmen, beni tanımamana rağmen, yazdığım tek bir mesajla beni muhalif belirleyen sen değil miydin? Muhaliflere beni de katarak muhaliflerin yaptığı uygunsuz eylemler için bana iftirada bulunan sen değil miydin? Hiçbir şekilde yapıcı da olsa eleştiri kabul etmeyen, ufacık bir eleştiri karşısında kendini mağdur görüp nefreti haklı bir yola bağlamaya çalışan sen değil miydin?

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Evet, beni takip etmemene rağmen, beni tanımamana rağmen, yazdığım tek bir mesajla beni muhalif belirleyen sen değil miydin? Muhaliflere beni de katarak muhaliflerin yaptığı uygunsuz eylemler için bana iftirada bulunan sen değil miydin? Hiçbir şekilde yapıcı da olsa eleştiri kabul etmeyen, ufacık bir eleştiri karşısında kendini mağdur görüp nefreti haklı bir yola bağlamaya çalışan sen değil miydin?
Sen eleştiri yapmıyorsun ki? İnsanları kutuplaştırdığımı, nefret söyleminde bulunduğumu söylüyorsun.

Messinin Ronaldosu

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,876
Üyeler
164,740
Son üye
Ufukceneli
Top Bottom