Fevkelade1i
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 2,062
- Konu Sahibi Konu Sahibi
11. yenilgi yüklendi 
takim tutuyor o arkadasNedir bu nefretin ? Seni ne zaman görsem muhaliflere saldırma amaçlı paylaşımlar yapıyorsun, bundan yola çıkıp hükümeti övüyorsun. Rica ediyorum fanatik olma.
Objektif olacaksan muhaliflerde sürekli iktidara saldırıyor onlara da laf söyledin mi?Nedir bu nefretin ? Seni ne zaman görsem muhaliflere saldırma amaçlı paylaşımlar yapıyorsun, bundan yola çıkıp hükümeti övüyorsun. Rica ediyorum fanatik olma.
Tam o moddayım kanka. Forum açıldığından beri seçimi Reis kazanacak diye konuşuyorum, hepiniz gülüyorsuuz. Bir zahmet sevineyim artıkKına yak
Tam o moddayım kanka. Forum açıldığından beri seçimi Reis kazanacak diye konuşuyorum, hepiniz gülüyorsuuz. Bir zahmet sevineyim artık![]()
Ara birkaç Afgan, Suriyeli, Pakistanlı kutlayın bu gece beraber. Dikkat et ama, boşluğuna gelirse falan; biliyorsun AKP'ye LGBT giremez.Tam o moddayım kanka. Forum açıldığından beri seçimi Reis kazanacak diye konuşuyorum, hepiniz gülüyorsuuz. Bir zahmet sevineyim artık![]()
Nefret duymuyorum kanka. Forumda herkes iktidara giydiriyor, Erdoğan'ı savunan 2-3 hesaptan biriyim. Bu kadar çok Erdoğan düşmanı olan bir ortamda, ezici bir şekilde savunmak istiyorum Reis'i.Nedir bu nefretin ? Seni ne zaman görsem muhaliflere saldırma amaçlı paylaşımlar yapıyorsun, bundan yola çıkıp hükümeti övüyorsun. Rica ediyorum fanatik olma.
A101'den Ankara makarna aldım, şimdi pişirip yiyeceğim âfiyetleMakarnacı seni![]()
Kanka, bugün istediğini söyleyebilirsin yaa. Acınıza veriyorumAra birkaç Afgan, Suriyeli, Pakistanlı kutlayın bu gece beraber. Dikkat et ama, boşluğuna gelirse falan; biliyorsun AKP'ye LGBT giremez.
Muhalifin amacı zaten o. Ne yapsaydı destek mi çıksaydı ?Objektif olacaksan muhaliflerde sürekli iktidara saldırıyor onlara da laf söyledin mi?
İktidarın amacı da o ne yapsaydı sevinmese miydi?Muhalifin amacı zaten o. Ne yapsaydı destek mi çıksaydı ?