Arama sonuçları: *

1. mszeyrek

Öneri Arapça yı ders olarak kim buldu???

Heralde Araplar. İmam Hatibe gitmek senin hatan. Gerçi şimdiki yönetim sağolsun her yerdeler ben liseye başladığımda (2010) pek yoktu.
  2. mszeyrek

Ziya Selçuk istifa mı etti?

Bir bakan ig hesabını silince istifa mı ediyor?
  3. mszeyrek

Güzel İstanbul sokaklarındaki akılalmaz çöpler?!!

91 model BMW var zengin mahalle değilse 2021 model BMW Göremeyecegin gibi o foto nerden baksen 95-96 da çekilmiştir.
  4. mszeyrek

Güzel İstanbul sokaklarındaki akılalmaz çöpler?!!

91 model arabaları gerçekten 91 yılında alabildiğimiz bir yıl ise çöplere değer eğer yok bu foto 95-96 dır diyorsan o zamanki başkanın ismi tabu.
  5. mszeyrek

Amerika'da alabileceğiniz telefon vs Türkiye'deki

Tabi ki LG as bayrakları as as.
  6. mszeyrek

dolar 4tlye kadar düşecekmiş doğru mu?

Funny af.
  7. mszeyrek

Öneri Suriyeliler Gitmezse...

antep siirt şırnak görmüyor da urfa diyarbakır mardin görüyor.
  8. mszeyrek

gözlerimle gördüm desem. Yaşadım bir kaç sene güneydoğuda temmuzda 41den başlıyor.
  9. mszeyrek

güneydoğuda vatandaş da giriyor parklardaki havuzlara. Hava 50 dereceyi buluyor deniz de yok. Zor yaşam şartları ama süs havuzuna girmeyi savunmuyorum.
  10. mszeyrek

Siprariş ettiğin döneri suriyeli getirmeme olasılığı ucuza çalışıp hak aramıyorlar sanırım. İşlerine geliyor işverenlerin (garip cümle.)
  11. mszeyrek

Devlet kendi vatandaşlarından bu kadar vergi alıyor suriyelilerden de hava parası alsın o zaman zaten 20tl bile olsa ödememek için kaçarlar.
  12. mszeyrek

turkıyenın ucan arabası

thats a chopper in a car skin -Gordon ramsey
  13. mszeyrek

bişey demiyorum

İnsan mı? Sen kimsin insan oğluna küfrediyorsun böyleleri mahkemelerde eşit haklarla insan gibi yargılanmamalı bile.
  14. mszeyrek

bişey demiyorum

Ne yapmış ki cumhurbaşkanına hakaret kadar ağır bir suç mu?? (!) (Malesef ünlem koysam da mahkemelerimizde ünlemsiz hali geçerli.)
  15. mszeyrek

LG Velvet İçin Yeni Renk Seçenekleri Geliyor

Benim pcden iyi olduğu kesin (ki bu çok çok güçlü bir telefon da değil.)
  16. mszeyrek

ABD Cayır Cayır Yanıyor !

Adamların dilencisini düşün burda dilensen 1tl 1tl toplayacaksın orada 7tl 7tl toplayacaksın. 1591452036 Sen de bilmiyorsun zaten.
  17. mszeyrek

Amerikada normal bir işin olsa çok çalışıp para biriktirerek profil resmindeki arabayı alırsın türkiyede ya piyangoyu bekleyeceksin ya da 80 yaşına gelince alıp torunlarınla süreceksin.
  18. mszeyrek

Hayır "AŞIRI" bir ekonomik fark var. 2 ay çalıştığın parayla en iyi oyuncu sistemini dizebiliyorsun (Asgariden almayalım amerikadakinin maaşı 2200 dolar türkiyedekinin maşı 3000 olsun) adam 2 ayda en kaliteli oyuncu ekipmanı ve monitörüyler 3900x + 2080ti sistemi dizer. Burada ise bunu 8 ay...
  19. mszeyrek

Komik. Amerikada fiyatlar buraya göre yüksek olsa da 1 patates cipsi orada 1 dolar burada 5-6 tl. Yani aşrı bir fark yok.
  20. mszeyrek

Kılıçdaroğlunu savunmadım. O gelirse bu fiyat değişir demedim. Kılıçdaroğlu da sevdiğim biri değil.
Top Bottom